[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

A w BB9 Ci się nie podobało?

Toni

Nie za bardzo aczkolwiek było przyjemnie. :) Najbardziej podobała mi się oprawa odcinka w Wigilię jak i w Święta Bożego Narodzenia w piątej edycji. Sądzę że także bardziej podobałoby Ci się niż w BB9.
Ciekawe kiedy oświadczy się Florian Valencii. Ta znalazła pierścionki, które przedwczoraj zaprezentowała w pokoju zwierzeń. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

BB5 nie oglądałem niestety. Tak na prawdę przygodę z niemieckim BB zacząłem od 9 edycji. Może jest gdzieś filmik z wigilii w 5 edycji? a co do BB11, no ciekawie by było z oświadczynami.

Toni

Oświadczyny będą napewno. W przeciwnym razie nie brałby ich ze sobą do domu.
Co do filmików to niestety ja nie znalazłem żadnych świątecznych fragmentów w necie.

Damian

A w ogóle teraz mi się przypomniało, że jak jeszcze w domu była Hedia, to raz pokazali ją jak mówi w tym drugim pokoju zwierzeń, w tym w którym są nominacje.

Toni

Co za nerwowy odcinek! Dominowały kazania Davida. Oj grabi sobie (wśród mieszkańców sądzę także).
Czepia się Jordan. Moim zdaniem spowodowane jest to tym iż myślał sobie że owinie Jordan wokół palca, że będzie mógł z nią ten tego pod kołdrą. Za pewny siebie. Dostał kosza i bardzo dobrze, a teraz ją poniża że ma 18 lat, że nic nie wie o życiu (tak gada choćby miał 50 lat i wszystko wiedział o życiu WRR). Dziś powiedział jej że ma do niego się nie odzywać ani jednym słowem ani nie patrzeć na niego. Qrde myśli o sobie że jest Bogiem.
Cosimo znów miał napad złości, agresji, jakichś dziwnych oskarżeń co do Lisy. Jakaś masakra. Odbija mu tak jak Davidovi. Słusznie Jordan przyznała że Cosimo na początku był inny, że to wpływ Davida.
Wogóle afera z sekretami, pretensje o to że jedni drugim je mówią (z zazdrości chyba, że inni nie wiedzą a inni wiedzą, przecież Big Brother to gra jak niektórzy uczestnicy uważają więc nie rozumie, a ciekawe że pretensje mają Ci którzy tak uważają).
Cosimo pretensje do Lisy. Lisa w złości w sypialni powiedziała jaki ma sekret i ma to w du...skoro inni widzą problem i to WIELKI (David, Cosimo) że niektórzy wiedzą jakie sekrety mają inni. Niech Ci "uczciwi" w domu biegną do mystery zone powiedzieć jaki ma sekret. 
Sodoma i gomora to dziś była. :)

A teraz UWAGA! UWAGA! w związku z tą całą aferą Jasmin udała się do mystery zone i podała sekret Lisy.
To się nazywa mieć tupet. :) Nawet jak doszłaby do finału to niech nawet sobie nie myśli że wygra.
To wszystko w jutrzejszym odcinku.
I tak oto jak narazie na liście nominacyjnej znajdują się: Valencia, Timmy, Fabienne, Steve oraz Lisa, więc nominowanych będzie conajmniej siedmioro mieszkańców.

David RAUS!!!

Damian

No nieźle dzisiaj było. Ten David zachowuje się jak nienormalny! te ciągłe wybuchy gniewu do wszystkich. On jak dla mnie powinien wylecieć.

Toni

Oczywiście że powinien wylecieć RAUS! Dolewa oliwy do ognia ostatnio i to bardzo.

illumanti

On to taki Łukasz Wiewiórski po 9 latach

Toni

Chyba gorzej bo nasz Ken nie obrażał nikogo, bynajmniej nie pamiętam (aczkolwiek było coś o szmatach ludzkich). :) Chamski był jak do niego było się chamem i słusznie. Też taki jestem.

Damian

Oj, ale jak traktował Frytkę, podobnie jest z Davidem. Ale i tak David jest gorszy. Strasznie mi działa na nerwy. Co by się nie powiedziało, to zaraz się rzuca.

Toni

Także uważam że David jest gorszy, rzuca się, prawi kazania itp, ale chyba długo czasu jeszcze upłynie zanim poleci RAUS! o ile nie poleci ale dopiero w finale. WRR

illumanti

Cytat: Toni w So, 28 Maj 2011, 21:33:11
Chyba gorzej bo nasz Ken nie obrażał nikogo, bynajmniej nie pamiętam (aczkolwiek było coś o szmatach ludzkich). :) Chamski był jak do niego było się chamem i słusznie. Też taki jestem.

A do Koziołek nie był chamski? Co prawda ona też dała mu popalić, ale nie bez przyczyny..

Toni

To prawda konflikt największy był między nią a Zołzą, :) ale od czego się zaczęło to dokładnie już nie pamiętam.
W końcu minęło 9 lat od 3.edycji.
Jeśli chodzi o Davida to zaczęło się od tego jak widział że nie ma co liczyć na coś więcej od Jordan.

illumanti

Tylko co do Davida, to nie ma co ukrywać, jest  najprzystojniejszym facetem w tym programie, i przez to ma dużą szansę na wygraną.