[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Dzisiejszy odcinek także zapowiada się ciekawie. Hedia, Jasmin i Lisa otrzymają propozycję od WB w sprawie słodkości Ingrid. Mogą one je także konsumować, (lecz wówczas uniemożliwiają tego Ingrid) pod warunkiem że przez określony czas będą w karnym pomieszczeniu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

A więc to dlatego one są w polu karny. Dla słodyczy kilku siedzą tam. Dziwne. W ogóle co jest ciekawe to to że w tej edycji nie widzę żeby Ktoś palił! co było nagminne w poprzednich edycjach!

Toni

:) Co człowiek w domu WB jest w stanie zrobić dla słodyczy, :) gdyż od dłuższego czasu ich nie ma.
Co do palenia to także zauważyłem że w tej edycji chyba najzdrowsi uczestnicy są. :)
Najczęściej można widzieć palącą Lisę.

Damian

No ale to baaardzo rzadki widok. W BB10 palili praktycznie cały czas w domu, na sofach. A teraz tak zdrowo. Popieram! :)

Femek

jak na razie nie mogę dużo powiedzieć o tej edycji, ale to będzie jedna z moich ulubionych... bardzo doby dobór uczestników oraz chwyt ze słodyczami ... dla mnie genialne !

illumanti

Edycja niczego sobie, lecz wkurza mnie to, że operatorzy wchodzą podczas meczu. Dziwnie to wygląda, tym bardziej, że uczestnicy mogą być przez to mniej naturalni.

Niektórzy mówią za szybko, ciężko ich zrozumieć czasami - ale to wina mojego niemieckiego :)

Czołówka chyba z Secret Story Francuskiego, piosenka to  polskie Poznaj siebie - ale wyszło im to świetnie :) Bez porównania z polską, gdzie zerżnęli wszytko z Australijskiej wersji i wyszło im co najwyżej dostatecznie. :)

Może nie w tym temacie, ale widzieliście czołówkę szweckiego BB? Bardzo fajna :) https://youtube.com/watch?v=Z7evlxoOkI4  :)

Damian

No właśnie operatorzy podczas otwartych nominacji muszą z kamerą stać nad uczestnikiem, przez co oni jeszcze bardziej się stresują. A gdyby tak było dużo luster w ogrodzie to mogłyby złapać uczestników bez niepotrzebnych wejść ludzi z kamerami. Cały czas nie wiem dlaczego zrezygnowano z luster.

illumanti

Przez ich ogród nie ma jak uciec - przynajmniej moim zdaniem.

Wiadomo może, ile płacą im za jeden tydzień pobytu?

Damian

Nie. Skąd mamy wiedzieć ile im płacą.

Toni

Kolejny przekazany sekret przez mieszkańca. W piątkowym odcinku na początku można było zobaczyć jak Val zdradza swój sekret Ingrid. Z kolei ta za namową samej Val udała się we wczorajszym odcinku do mystery zone
i w ten oto sposób odbiera złoty bilet do finału Rene. Lubię Ingrid stąd trzymam kciuki by bilet trzymał jej się długo. :)
Daggy (która zna sekret Fabienne & Timmy'ego) nie sądzę żeby udała się do mystery zone.

Damian

A w ogóle na zdjęciach widziałem jakiś  piecyk w ogrodzie, Toni nie wiesz o co to chodzi?

Toni

Nie widziałem żadnego piecyka tak więc nic nie wiem na ten temat.
Jestem ciekaw jakie atrakcje będą jutro podczas live show poza raus voting.
Jak narazie żadnych zapowiedzi w tv ani na oficjalnej stronie. Dziś conieco na koniec odcinka się dowiemy bo zawsze w niedzielę już podają co będzie w live show.
Co do wczorajszego odcinka to podobała mi się zemsta Val na Hedie :) która z Barrym schowali jej torebkę z kosmetykami (rozrzucanie ubrań, nalanie zawartości środka jajka do buta, polanie wodą łóżka itd).
Wczorajszy odcinek oglądało 700tyś. widzów.

Damian

Ten piecyk widziałem na zdjęciach na BBfun. To chyba jakieś nowe zadanie. Wiem że coś w nim piekli.

Toni

Damian

Kolejne nudne zadania. Chwilę pokażą jak uczestnicy coś tam robią i znowu rozmowy.  :mur: Powinno się więcej dziać jeśli chodzi o zadania. Naprawdę zaczynam doceniać zadania w naszym BB. Działo się na pewno więcej.