[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Gra grą ale mnie się takie zachowanie podoba. Gdyby dobrze mi się czas spędzało z kimś kogo sekret znam także nie pobiegłbym powiedzieć sekretu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No tak racja. :) A ciekawe co będzie jak przed końcem programu wszystkie sekrety zostaną odgadnięte.
Świetny dzisiejszy odcinek. Zostało ujawnione to nowe pomieszczenie. No i nie wiesz Toni co tam Ingrid mówiła i za co dostała te słodycze? w ogóle o co chodzi z tym pomieszczeniem?

Toni

Nudno będzie jak wszystkie sekrety zostaną odgadniete. Stąd może dlatego ta edycja trwa tylko 100 dni.
Co do tego pomieszczenia nazywa się ono pokój pokus. Wielki Brat będzie proponował mieszkańcom rózne zadania, propozycje dla nich. Ingrid miała okazję skorzystać ze słodyczy (które może spożywać tylko ona :))
pod warunkiem że mężczyźni nie mogą się przez tydzień golić. :) Było widać że jest jej ciężko się zdecydować no ale finalnie stwierdziła że to tylko faceci i że dadzą radę (i tak się codziennie nie golą).
Wychodząc powiedziała że nigdy nie zachowała się tak egoistycznie. :)

Damian

A więc to tak. :D No to ciekawie, ciekawie. Szkoda że nie ma White boxa. :( No bo te zadania w pokoju meczy, nic nie znaczą, np. wczorajsze z Valencią i Hedią.

Toni

To prawda. Pomieszczenie do meczy jak pomieszczenie. Normalne. White box był fajny, aczkolwiek wczorajsze zadanie muszę przyznać było ciekawe i wesołe. :)

Damian

No może i było zabawne, ale szkoda że znowu one nic nie znaczą. Powrót do BB9.  :obrazony: Wolałbym żeby został white box, a zmieniły się w nim zadania. No i żeby coś znaczyły te zadania.

Toni

Wogóle zadań jest bardzo mało w tej edycji (w poprzedniej było podobnie). Dominowały zadania ale te tygodniowe. Spodziewałbym się także czegoś więcej relacji Wielki Brat - Steve. Powinnien conajmniej trzy razy w tygodniu otrzymywać jakieś ciekawe zadania bo po co on jest tym agentem jak nic nie robi. Muszę przyznać że i tak ta edycja bardziej podoba mi się od poprzedniej.
Ciekawsi ludzie, ciekawszy dom, zasady, lepsze studio.

Damian

No właśnie, więcej zadań powinno być, a nie tylko w kółko gadanie i gadanie. No i Wielki Brat powinien więcej mówić. On w ogóle nie mówi w pokoju zwierzeń prócz nominacji. Sporadycznie się go słyszy. U nas jeśli chodzi o tą kwestię było o wiele lepiej. Wielki Brat rozmawiał z uczestnikami w pokoju zwierzeń, a tu nic.

Toni

Znacząca różnica między naszym a ich Wielkim Bratem to właśnie to że Wielki Brat jest jakby dla widzów nieobecny i tak jest od samego początku istnienie BB w Niemczech. Dla nas to dziwne bo jesteśmy przyzwyczajeni do tego że nasz rodzimy brat rozmawiał z mieszkańcami o czym mogliśmy się przekonać.
W minionym tygodniu był taki moment gdy można było go usłyszeć z głosem jaki miał do 6.edycji czyli jakby wciągało kasetę magnetofonową nie wiem czy zauważyliście, nie było to casem podczas live show? Nie pamiętam teraz już. Miałem o tym zaraz napisać ale wyleciało mi z głowy, Damian teraz mi przypomniałeś pisząc o tym że jego nie słychać.

Damian

No i to u nas było fajne. Głos mięliśmy super WB. A co do tego innego głosu, wow muszę to usłyszeć. Toni przypomnij sobie, może na którymś filmiku na BigBrother.de?

Toni

To chyba było podczas live show, aczkolwiek z drugiej strony byłby to przecież normalny głos hm bo w tygodniu to nie ma możliwości żeby go usłyszeć, pamiętam że jego głos można było usłyszeć w 5.edycji w daily odcinku, gdyż podczas live show Wielkim Bratem była można powiedzieć prowadząca (pisałem o tym już kiedyś). Jeszcze sobie pomyślałem oo Damian jak ogląda to usłyszy jak brzmiał jego głos o którym pisałem, :) bo był to głos identyczny jak w edycjach 1-6.

Damian

Kurcze. Przejrzałem materiały video z poniedziałkowego live show i jest ten normalny gruby głos. Bardzo chciałbym usłyszeć ten inny. Toni może przypomnisz sobie. :]

Toni

Jak sobie przypomnę to oczywiście że dam znać. :) Głos a'la Wielkiego Brata ten z edycji 1-6 przypominał głos który zadawał pytania Valencii podczas meczu, lecz głos WB był jeszcze lepszy.

Damian

Fajnie by było. A może to podczas zwykłego odcinka było.

Toni

No właśnie sam już nie wiem gdzie to było :wstydnis: qrdeee! Obiecuję że następnym razem zapisuje to od razu na kartkę, :) a jak sobie przypomnę to także.