[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Dzień 5: Oglądam i nie chcę się powtarzać, ale spać mi się chce. Ile razy można patrzeć na ciche rozmowy między mieszkańcami? jedyna atrakcja to zadanie w matchroomie, ale i to mnie nie cieszy bo zauważyłem że powrócono do nic nie znaczących meczy jak w BB9! Wolę oglądać poczynania mieszkańców w whiteboxie niż te beznadziejne mecze. Straszna nuda.  :zzz: Pokaz mody równie nudny.

Toni

Pierwszy match alarm. :) Nie spodziewajmy się jakichś nowości jeśli chodzi o zadania.
Wszystkie z nich to mecze które były w edycjach 4-6 a od siódmej powtarzają je i tak jest do tej pory.
Jutro ciąg dalszy coraz bliższego kontaktu między Jordan a Davidem. :)

Pierwszy poniedziałkowy live-show jednak będzie do 23:15.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damyan

A co będzie w poniedziałkowym live show?
Nominacje?

Damian

Długo! to zapewne będą nominacje. A jeśli chodzi o zadania jak widać po White boxie w BB10, można wymyślić coś nowego.

Ginny3

Damian

Zapowiada się ciekawie! czy ja dobrze usłyszałem, będzie mecz?! czyli w ogrodzie.

Toni

Jak narazie nic nie wiadomo co będzie w pierwszysm jutrzejszym live show. Powinna pojawić się zapowiedź.
Oglądalność odcinków daily wyniosła w czwartek oraz piątek 800tyś podczas gdy wczorajszy odcinek obejrzało tylko 520tyś.
Wczoraj w Niemczech był dzień matki. Z tego powodu w dzisiejszym odcinku zadanie które polega na tym że mężczyźni muszą nosić kobiety. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Dzisiaj też mieszkańcy muszą kosić trawnik w ogrodzie. Szybko, dopiero co w poniedziałek weszli, a już muszą kosić. xD Jestem ciekaw, czy do domu będą wchodzić jacyś nowi mieszkańcy, bo jeśli tak to będą musieli zmieniać czołówkę.  :hmm: Bo w czołówce każdy z mieszkańców jest pokazany.

Damyan

Cytat: Damian w Nd, 08 Maj 2011, 16:06:03
Jestem ciekaw, czy do domu będą wchodzić jacyś nowi mieszkańcy, bo jeśli tak to będą musieli zmieniać czołówkę.  :hmm: Bo w czołówce każdy z mieszkańców jest pokazany.
Co jest trudnego w zrobieniu komuś zdjęcia i dodaniu go do czołówki?
Przykład - Magda w Top Model.

Damian

Nie o to mi chodzi. Po prostu jak będzie tylu uczestników jak w BB10, to pół godziny będzie czołówka lecieć. :ubaw: Ale coś mi się wydaje, że chyba nikt nie wejdzie, bo co znowu mieliby sekrety?

Damyan

Większy problem to to, że znaliby sekrety pozostałych uczestników.
Zawsze się zastanawiałem, dlaczego w edycjach niemieckich BB jest tylu uczestników w programie, w finale zresztą też...

Damian

Ciekawe czy rzeczywiście finał nastąpi po 100 dniach.  :hmm:

Damyan

Z tą oglądalnością może nawet szybciej  :buzz:

Damian

Cytat: Damyan w Nd, 08 Maj 2011, 18:52:00
Z tą oglądalnością może nawet szybciej  :buzz:
Oglądalność ogólnie nie jest zła. To jest dobrze oglądana póki co edycja. Tylko teraz spadła w weekend. Więc nie wiem po co mięliby szybciej kończyć, jeśli dalej tak będzie i nie spadnie to nie zdziwię się, jak przedłużą edycję.

Damyan

Fakt, jak na rozmowy o niczym to dużo ludzi to ogląda.

Wątpię, aby sekret kogoś oprócz Tima od głosu został odkryty...
No może jeszcze Tima i Fabienne, ale skąd będą mogli wiedzieć, że ktoś ma anioła stróża, inna osoba spędziła 3 dni w więzieniu dla nieletnich, a ktoś jest fiatelistą?  :szok:
Jeszcze szkoda, że sekretem Heidy nie jest to, że jest czarnoskóra :)
Według mnie powinni wybrać ludzi z ciekawszymi sekretami, chyba że to były najciekawsze  :ubaw:

I czy mógłby ktoś napisać, co Timo mówił w pokoju z sekretami uczestników?