[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damyan

Też zdaje mi się, że 30 kandydatów to za dużo.
Poza tym, to kto wybierze Top15?
Widzowie, mieszkańcy, Wielki Brat (czyt. produkcja)... ?  :hmm:

Toni

No właśnie. Za duży chaos jak będzie to tak raz dwa raz dwa...żadnego skupienia na tych kandydatach.
Wydaje mi się że będzie głosowanie widzów.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damyan

Czyli będzie przypominać to wybory Miss.
Przejdą osoby z najgorszymi paszczurami, by ludzie mogli się dowartościować, szczególnie, że to Niemcy  :devil:

Ale z drugiej strony to taki trochę konkurs "Gra w ciemno", widzowie głosują w ciemno na uczestników, a dopiero potem lepiej ich poznają i przekonują się, kogo zaprosili na ekrany telewizorów  :devil:

Toni

Być może podczas prezentacji tych trzydziestu kandydatów będą także krótkie filmiki i w nich widzowie może będą mogli dowiedzieć się jaki sekret ma każdy z nich.
Dowiemy się już niebawem. Aby się wszystkim wszystko podobało! :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damyan

Mi na pewno będzie, bo porównanie z polskim BB byłoby niesmaczne, a innych edycji BB w Niemczech nie oglądałem :)

Poza tym też mi się wydaje, że będą pokazywali filmiki o uczestnikach, ale nie wydaje mi się, że od razu będzie w nich powiedziany sekret, może jedynie naprowadzenie :)
Według mnie sekrety poznamy dopiero jutro, ale ja i tak nie znam niemieckiego, więc się nie dowiem  :sciana:

Damyan

Jak Wam dotychczas się podoba?  :buzz:
Mnie denerwują te puzzle, bo studio wygląda przez nie jak Kolorado :/

Damian

Bardzo mi się podoba!  :yeah: Tylko tak jak podejrzewałem dziwnie jest bez luster weneckich. Kamery jakoś dziwnie łapią. Nie mogę zrozumieć dlaczego pozbyli się luster? uczestnicy jak chodzą po ogrodzie to tak wszystko z góry widać.  :plask: Dziwna sprawa. Drzwi z salonu do dalszej części domu, to nic innego jak byłe drzwi wejściowe z ogrodu do domu BB10. Widać znane ściany i drzwi którymi w dziesiątej edycji uczestnicy wchodzili do domu Wielkiego Brata. Ale ta edycja to jak dla mnie najlepsza. Bardzo świeża. Super! oby oglądalność byłą równie dobra.

Damyan

Też uważam, że z lustrami byłoby lepiej, ale edycja zapowiada się fajnie, ciekawe osobowości, przystojni faceci  :devil: ...
I zauważyłem coś dziwnego, ale to może przez moje kłopoty ze słuchem.
Od Davida usłyszałem "Ja jestem David" i "Jak będziesz pił to zostaniesz alkoholikiem" (czy jakoś tak), może to podobne akurat te niemieckie słowa do polskich, a może naprawdę mam już przesłuchy ;)

Damian

Cytat: Damyan w Pn, 02 Maj 2011, 22:49:53
przystojni faceci 
E tam. Dziewczyny niektóre są ładne. Ale i tak Polki najładniejsze. :D
Kurcze ciekaw jestem tej sprawy luster. Dlaczego się ich pozbyli. Myślałem że bez luster raczej się nie da. Z resztą to już widać, że bez luster jest gorzej.

Damyan

Valencia jest jak dla mnie najładniejsza.
Ma w sobie klasę, wdzięk, piękną twarz.
Nie to co ten plastik Jordan (nie jestem w 100% pewien imienia)  :los:

A może lustra na razie są przykryte?

Czasem mam wrażenie, że mi RTL skubnęło piosenki z Aresa ;)

Damian

Przykryte?  :ubaw: Ale żeś teraz walnął.  :los: Oczywiście że nie. Ale mam nadzieję że ktoś mi wytłumaczy dlaczego prawie w ogóle nie ma luster. W sypialniach nie ma ich w ogóle!

Damyan

A dlaczego nie mogą być przykryte ścianką?  :szok:
Może brak tych lusterk to taki eksperyment, czy one naprawdę są potrzebne, ale już teraz widać tego efekty :)
Jak patrzę na te mięśniaczki to mi miękną nóżki  :devil:

zjarany18

ej..nie wiecie moze jaka jest czolowka big brothera..bo mnie ciekawi..bo nie ogladalem poczatka..?

Damyan

Albo przegapiłem, albo dzisiaj nie było oficjalnej czołówki.

Tak myślałem, że Tim przejdzie, choć wolałem Katharinę lub Barrego.

To ile ich w końcu weszło do domu?
Mi się wydaje, że ok. 10, a miało być 15  :hmm:

Jednak się pomyliłem, weszło ich 15.

I wreszcie znam ich sekrety, bo już zostały podane w artykule na wikipedii o 11 edycji BB Germany  :devil:

:yeah:   

Ginny3

Cytat: Damyan w Pn, 02 Maj 2011, 23:11:06
Valencia jest jak dla mnie najładniejsza.
Ma w sobie klasę, wdzięk, piękną twarz.