[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

No więc właśnie nie zmieniajmy tematu :) (mnie także podobał się nasz z BB2, ale i ten pierwszy). :)
Jeden pokój zwierzeń był tylko w pierwszych trzech edycjach, oraz w edycji siódmej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ale to dlatego że były podziały , to raczej musiały być osobne Pokoje zwierzeń , więc to tak bardziej się nie liczy.  :ice: A w 10 edycji mimo to , że był dom jeden to były dwa pokoje zwierzeń. Ciekawe jak będzie teraz. W ogóle jaki będzie ten nowy pokój zwierzeń. :D

Toni

Oczywiste jest, że dwa pokoje zwierzeń jak dwa pomieszczenia. Napisałem to tylko tak ot.
Wolałbym jeden pokój zwierzeń, tymbardziej jak miałby być dom bez podziału, a nie tak jak w BB10.

Damian

Jak najbardziej widziałbym pokój taki jak w naszym BB2. Był świetny , woda robiła wrażenie.  :fish: Ale z pewnością taki nie będzie.

Damyan

Cytat: Damian w So, 16 Kwi 2011, 18:40:09
Jak najbardziej widziałbym pokój taki jak w naszym BB2. Był świetny , woda robiła wrażenie.  :fish: Ale z pewnością taki nie będzie.
Niestety, to nie te czasy :/
Ale bardzo tego żałuję...
Teraz BB już chyba w żadnym kraju nie robi wrażenia, nie to, co 10 lat temu.
To były czasy.

"Ale to już było i nie wróci więcej..."

Damian

Jak to nie te czasy? chodzi mi o pokój zwierzeń , co to za różnica? czy będzie ten z wodą w 2011. XD Chociaż i tak na pewno nie będzie. :P
Ogólnie racja BB nie robi już takiego wrażenia , ale pokój zwierzeń owszem. :D

Toni

Na mnie Big Brother nadal robi wrażenie, lecz jest to wrażenie inne niż sprzed dziesięciu lat.

Damian

O idealnie ująłeś to Toni. Bardzo mało czasu zostało , a końca remontu nie widać. xD

Toni

Dziesięć lat temu zwracało się uwagę na inne rzeczy niż obecnie.
Chętnie oglądałbym co rok naszego polskiego Big Brother'a robionego w odpowiedni profesjonalny sposób,
z ciekawymi nowymi zasadami co edycję.

Damyan

Chodziło mi o to, że teraz taka woda już na nikim nie zrobiłaby wrażenia, a kiedyś to było coś zaj..... :)
Poza tym czasy się zmieniają, wystroje też, teraz chyba stawia się na bardziej nowoczesne rozwiązania, przynajmniej z tego co widzę po zdjęciach domów BB.
Ale ja, jako uczestnik chciałbym zamieszkać w skromnie urządzonym domku, coś a'la 2 i 3 edycja BB w Polsce :)
I jeszcze bardzo przytulny był PIERWSZY dom BB w Norwegii w 1999 roku :)
Fajny rozkład, korytarzyk, od razu można się poczuć jak w domu, bo coś mi się zdaje, że dom z BB 4.1 i 5 był bardziej studiem, np. te wielkie światła jakby w prześcieradłach na suficie :/
To chyba aż raziło po oczach  :szok:

Damian

Właśnie te światła w BB4 były świetne. Masakra to jest w niemieckich edycjach, sufity jak w oborze.  :dziad:

Damyan

Jak to, jak w oborze?  :szok:

Damian

Zobacz sobie zdjęcia domu BB w Niemczech z 10 edycji. Sufity są przeokropne , tylko że tego nie pokazują. O lampach nie wspomnę.

Damyan

Tylko za bardzo nie wiem, co wpisać w google, by wyskoczyły te sufity domu BB w Niemczech :/

To ona umarła?
Nie dziwię się, moje serce też by nie udźwignęło tyle silikonu.

Damian

Nie to nie ona umarła. Poza tym to nie jest odpowiedni temat na tego typu dyskusje. Zdjęcia są , wystarczy wejść na oficjalną stronę RTL2 i zobaczyć zdjęcia domu. W salonie widać.