[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Widziałem , co tam się wyprawia!  :ubaw: Co to za kolor , róż w ogrodzie? palmy , basen i jakieś jakby domki na kamerach. Nieźle! Co to będzie za temat przewodni to jestem bardzo ciekaw. Już są nawet nowe drzwi wstawione.
Sami zobaczcie:

Dziwny ten różowy.  :devil:

Toni

Mnie także ciekawość zżera na jakich zasadach będzie ta edycja.
Mogliby już coś podać do wiadomości. :)
Przed nami ostatnie dwa tygodnie, więc może po niedzieli co nieco będzie już podane.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

myślę, że na zasadach Big Brother z lat 2000-2001

Damian

Ale po co te dziwne domki nad lustrami weneckimi. Oby tylko ogród nie był taki różowy.  :plask:
Zasady , sam nie wiem. Może coś całkiem nowego? :)

Damyan

Może wzorują się na Joli Rutowicz?  :szok:

Damian

Na pewno nie.  :kid: Ale powiem szczerze że bardzo jestem ciekaw tej edycji. Wszystko będzie takie świeże. Oby było dużo zadań tygodniowych.

Toni

Na wersję wieś - luksus raczej narazie nie wygląda to.
Wydaje mi się także, jak pisałem wcześniej i tak jak napisał Femek, jeden dom jak w 10.edycji.

Damian

Wieś bankowo nie. Widać basen , palmy. Z pewnością jeden dom , może będzie podobnie albo tak samo jak w BB10.

Toni

No więc właśnie, tak więc żadnych zasad nie będzie jak jeden dom.
Standardowa edycja, ale szczerze mówiąc wolę jeden dom, niż znów podział bogaci - biedni tylko pod inną
nazwą. Wieś - luksus byłoby a'la na takiej samej zasadzie, ale jednak byłby motyw wsi, a nie że biedniej i tyle.

Damian

Najciekawsze jest to , jak wygląda dom w środku.  :] W ogóle w poprzedniej edycji były dwa pokoje zwierzeń... może teraz znów tak będzie? nie wiem po co dwa pokoje zwierzeń.  :gwizd: A wy jak myślicie? po co zrobili aż dwa. Zawsze jest jeden.

Damyan

Jak to dwa pokoje zwierzeń?
Uczestnicy mogli sobie wybrać, z którego skorzystają?
Czy np. w jednym nominowali, a drugi był wykorzystany do scen backstage codziennie?  :devil:

Damian

No właśnie było tak że jeden był cały czas , a w tym drugim prawie identycznym były tylko nominacje. To wyglądało tak że jedna osoba w pierwszym pokoju nominowała , skończyła i był drugi pokój pokazany. Nie wiem po co to. Toni wiesz? albo ktoś?

Damyan

Też nie rozumiem, po co aż dwa pokoje zwierzeń.
Z dotychczasowych pokoi w Polskich edycjach najbardziej podobał mi się ten z 2 i 5 edycji :)
1 był mało profesjonalny, w 3 wstawiając plazmę nad fotelem chyba chcieli zrobić coś w rodzaju tła multimedialnego, ale to za bardzo nie wyszło, a w 4.1 wszystko przyćmiewały szpetne ryje  :los:

Toni

Hm nie wiem, może brali pod uwagę to, żeby nominacje nie ociągały się, zważywszy na to, że to program live.
Nominacje odbywały się na przemian z dwóch pokojów zwierzeń.
Coprawda w ciągu dwóch godzin spokojnie nominacje mogłyby się odbyć ktoś mógłby powiedzieć,
ale program musi mieć jakiś sensowny scenariusz, a nie że nominacje za jednym razem, albo przerywane kilkukrotnie. Inny powód nie przychodzi mi do głowy dlaczego dwa pokoje zwierzeń.

Damian

Toni - tylko we wszystkich innych edycjach był jeden pokój zwierzeń i nie było problemów. Także nie wiem o co mogło chodzić innego. Z naszych najbardziej lubię ten z BB2 , ale nie zmieniajmy tematu. :P