[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Kolejne zdjęcia z ogrodu. Z Big Brother Radio De. Jak wspominałem ogród będzie bardziej okrągły. Podobno znowu może być karne pole znane z BB10.

Jestem bardzo ciekaw końcowego efektu.  :yeah:

Toni

Jeden z portali zadaje pytanie, czy w 11.edycji wystąpi Florian Stöhr vel Valencia Vitage?
Dwudziestolatek, który jest wielkim fanem botoksu, dążący do tego by zostać kobietą.
W poprzednim roku było o nim głośno w niemieckiej telewizji.
Na youtube można było obejrzeć reportaże, które emitowała stacja RTL w journalu Punkt 12,
lecz niestety obecne już ich nie ma.

https://promiflash.de/big-brother-11-macht-valencia-vintage-mit-1104113887.html

Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No nieźle. To może być świetna edycja!  :yeah:

Toni

Z obecnością "celebrytów", ludzi znanych z telewizji byłbym ostrożny.
Przed startem poprzedniej edycji też były informacje, że ze względu na jubileuszową edycję miały wystąpić
w niej znane osoby z show bizzu i nic nie było.
Aczkolwiek jestem za, żeby Florian Stohr wystąpił. Nudno by nie było. :)
Jest to milioner, więc jak nie dla pieniędzy miałby wystąpic to z jakiego powodu?
Ilekroć gdy były reportaże na jego temat w telewizji mówił, że nie zależy mu żeby być sławnym,
lecz na tym żeby być kobietą.
Pisano przed startem tegorocznej 5.edycji "Ich bin ein star-holt mich hier raus" RTL-u, że ma w niej wystąpić,
niestety ale tak nie było, szkoda.

Damian

Oficjalna strona BB11 znowu w serwisie Clipfish , i my znowu sobie nie zobaczymy jej zawartości. Bowiem tak jak w poprzedniej edycji tak i w tej po wejściu na stronę pojawia się następująca infromacja:
"Sorry!
Unfortunately we do not grant access to Clipfish from your country. Be sure to check us out on your next trip to Germany.
In case you think access should not be denied, please contact [email protected].
Falls wir dich fälschlicherweise von Clipfish ausgeschlossen haben, melde dich bitte unter:
[email protected].
Kiedy BB był w serwisie Sevenload nie było takich problemów.  :obrazony:

Toni

Dokładnie. Kolejna edycja a oficjalna strona BB znowu nie dla nas. Mnie też to wkurza!
Clipfish blokuje nawet oglądanie filmów ze swojego portalu.

Showmag

Wystarczy trochę sprytu, połączenie przez serwer proxy i każdą blokadę regionu da się obejść.
Google nie gryzie.

Damian

Adminie , chyba mam go za mało.  :ubaw: Może dałoby radę coś więcej powiedzieć.  :devil:

Toni

Wracając do oficjalnego niemieckiego portalu BB.
Sevenload czyli BB7 & BB8 coprawda nie był zablokowany, ale strona wizualnie była beznadziejna.

Damian

Nie BB7 i BB8 a BB8 i BB9. :) Więc może ktoś powiedzieć jak dostać się na stronę. :D

Toni

Pomyłka. Fakt sevenload był w BB8 & BB9. :)
Strona clipfish jest o wiele lepsza niż sevenload. Główna strona nie jest zablokowana, tak jak inne jej strony oficjalne programów - Idol, X- factor, Supertalent, Ich bin ein star - holt mich hier raus,
Let's dance...Big Brother jest zablokowany, tak samo jak część muzyczna :(

Toni

Specjalny odcinek Big Brother przedstawiający najciekawsze momenty z poprzedniej, 10.edycji wyemitowany
2.maja o godz. 19:00 bedzie nosić nazwę "Big Brother 10 - Die ganze Wahrheit" (cała prawda).
Pokazywane fragmenty komentować będą uczestnicy BB10.

Damian

Póki na oficjalnej stronie nie wyświetla się komunikat przez dosłownie chwilkę widać zawartość strony i co dziwne oprawa graficzna ( ta czarna z BB10 ) nadal jest , a  w tle już jest nowe logo BB11.  :hmm: Przecież oprawa graficzna była nowa  co edycję!  :kreci: Mam nadzieję że to się zmieni.

Toni

Zapewne się zmieni wkrótce.
Oficjalna strona pozostaje bez zmian, czyli clipfish, tak samo jak kanał emitujący 24h Big Brother'a, czyli kanał Sky.

Toni

Wczoraj w godzinach wieczornych na stronach bigbrother-radio.de pojawiły się nowe zdjęcia z budowy na terenie ogrodu.