[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Femek

Skoro dwa miesiące przed rozpoczęciem i nic się nie dzieje to wnioskuję jednak na nowy dom BB. Albo widzisz stare zdjęcie robione w innym terminie.

Damian

Nie. To były aktualne zdjęcia. Ten kto je wrzucał dokładnie napisał że był tego i tego dnia pod domem. ;)

Femek

uuuu to nie ciekawie ... ja dalej ufam, że będzie nowy dom. a możesz dać linka do tych zdjęć ?

Toni

Damian,pytasz czemu tylko 16 dni..."gwiazdy" nie są tam za darmo,stąd zapewne stacja może sobie
pozwolić tylko na 16 dni. :)
"Ich bin ein Star - Holt mich hier raus!" stacji RTL,gdzie dziesięć gwiazd przebywa w australijskiej dżungli także trwa 16 dni.
Co do BB11 to wielkim prawdopodobieństwem jest,że dom będzie nowy. Czas pokaże.
Byłoby fajnie,gdyż zawiało by świeżością.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

Super by było, gdyby zbudowali dom podstawowy z lat 2000-2003 z luksusowym wyposażeniem.

Toni

Kompletnie nic z tego nie rozumie. Niby BB11 start ma być 2.maja,a od końca marca do końca kwietnia odbędzie się "Casting Club-Tour 2011" w sześciu największych dyskotekach.
Specjalnym gościem i jakby w roli jury będzie Daniel z BB10.
W takim razie coś słabo to widzę,że start będzie 2.maja jak kasting ostatni jest 30.kwietnia. :)
Chyba,że Ci wybrani z tych kastingów wejdą później,bo przecież na start 2.maja muszą mieć wcześniej pewniaków którzy wejdą 1.dnia.

https://h-4.abload.de/img/daniel8p6i.jpg

Toni

Nic pewnego,że termin startu BB11 to 2.maj,gdyż nie podał tego oficjalnie jeszcze RTLII.
Poza tym na stronach endemolu,gdzie można rezerwować bilety na "Big Brother - Der Einzug"
nie widnieje żadna informacja kiedy będzie start.
Jest podane,że o dacie programu producenci poinformują tych którzy zakupili bilety na drodze mailowej.

Damian

Cytat: Toni w Cz, 17 Mar 2011, 12:51:53
Nic pewnego,że termin startu BB11 to 2.maj,gdyż nie podał tego oficjalnie jeszcze RTLII.
Jak to nie? przecież widnieje info na oficjalnej stronie RTL2 że start BB11 w Maju. I na pewno tak też będzie.
Co do nowego domu sam już nie wiem. Zastanawiające jest to że wyburzyli ruiny domu po BB4/5 jest tam teraz pusto. Więc może tam powstanie nowy dom? chociaż wątpię.

Toni

Nie wiem gdzie Ty taką informację na stronie oficjalnej RTL II widzisz...
termin rozpoczęcia BB11 jest podany bardzo ogólnie,że Fruhjahr 2011 a to oznacza,
że wczesny okres (początkowy) 2011 roku.
Wczoraj pojawiła się informacja o której pisałem wcześniej,że w sześciu dyskotekach odbędzie się
"Casting Club-Tour" 2011,który szukać będzie ostatnich mieszkańców 11.edycji.
Co do terminu pewnego,to na stronach endemolu byłoby podane,że 2.maj a takiej informacji nie ma,
więc jednak nie można narazie twierdzić,że start wtedy będzie.

Toni

Odkąd pojawiła się informacja,że w Wielkiej Brytanii pojawi się reality-show w którym uczestnicy będą
nadzy "The Naked truth" serwisy internetowe w Niemczech podają,że producenci 11.edycji BB biorą
pod uwagę to,że być może skorzystali by z tej koncepcji w najbliższej edycji.
:)

Damian

O nie , głupi pomysł.  :plask: Coś mi się wydaje że Oni sami nie wiedzą jaki będzie BB11.  :sciana:

Toni

Też tak sądzę,stąd jak narazie brak jakichkolwiek informacji z pewnego źródła (a miały takowe być podane w poniedziałek).
Uważam,że jeśli oba pomysły rzeczywiście są brane pod uwagę,to będzie to edycja wiejska,aniżeli naga.
:)

Damian

Nie widzi mi się edycja wiejska. Jeszcze rozumiem luksus i wieś , ale tylko wieś?  :?!: Może już lepiej niech zrobią biednych i bogatych.

Toni

Mnie by odpowiadała taka edycja wiejska,bez żadnych podziałów.
Być może,że gdyby nie PRO7 i 2.edycja "Die Alm" która planowana jest na okres wakacyjny,
to także producenci BB być może nie braliby pod uwagę takiego pomysłu.
Z uwagi,że 11.edycja odbywać się będzie w okresie już ciepłym,fajnie by było,że np uczestnicy
przebywają przy domu (tak jak team-survivor w BB5),bądź w skromnej wiejskiej części domu,
inne przywileje żeby mieszkać w domu luksusowym.

Damian

W sumie tam już mięli tyle mutacji BB , że nie wiem co jeszcze mogą wymyślić. Ale na pewno nowy dom dałby świeżość programowi. Ogród w tym studio był okropny  , ściany się rozpadały.  :los: Jeszcze nawet logo oficjalnego nie ma! logo w BB10 pokazali już w Listopadzie 2009. Więc powinniśmy się coś już dowiedzieć.