[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

A ja takim jak Mario w BB11 UK. Świetne to było. ;)
Oglądałem dzisiejszy odcinek. A jednak nie ma w czołówce chłopaka Valencii. Czyli tylko wtedy Ktoś jest dodawany, jak inny mieszkaniec odejdzie na własne życzenie.  :plask:

illumanti

Wkurza mnie David. Chamsko naśmiewał się z Barriego kiedy w nocy opowiadali te "straszne historie".

Tak mnie kolesie w tej edycji denerwują, że nie moge. Najbardziej to David. Dałbym mu w pokoju zwierzeń paralizator i kazał go użyć na sobie a jak nie to automatyczna nominacja! Jaki on w ogole bezczelny do Valenci ostatnio był!  :kreci:

Toni

Bardziej bezczelny do Val był Barry ale we wczorjaszym odcinku podobało mi się to, że wyszedł z inicjatywą żeby podać sobie z nią rękę na zgodę i przeprosił za swoje wcześniejsze zachowanie. A co do Davida to prawda, bywają dni że wkurza i to bardzo. Mam nadzieję że Jordan podtrzyma to że nie będzie wtedy kiedy on chce się z nim ściskać itp. Za pewny siebie jest ten koleś jeśli chodzi o kobiety tak jak Jordan stwierdziła.
W związku z wczorajszym napisem jaki pojawił się na lustrze zaczęto podejrzewać w domu agenta. :)
Padło że to Rayo, z tego względu iż to on powiedział że może to być David bądź Rene z tego powodu iż w nocy oni użyli takich słów i podejrzewa że to któryś z nich napisał a teraz nie chce powiedzieć. A tak naprawdę to wykorzystał WB i fajnie bo zamieszanie z tego niezłe wyszło.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No David jest nieźle wkurzający!

Toni

Steve nominowany! Został poproszony przez Wielkiego Brata do pokoju pokus. Otrzymał propozycję podzielenia się swoim sekretem z pozostałymi mieszkańcami (zaprzestanie bycia agentem) i wówczas zostałby automatycznie nominowany, bądź udanie się do mystery zone i odgadnięcie sekretu Rene, wówczas to Rene znalazłby się na liście nominacyjnej. Steve wybrał pierwszą opcję stąd jest nominowany.
Tak naprawdę Steve jako agent nic nie robił tzn nie otrzymywał żadnych zadań od WB i to mi się nie podobało (raptem było to tylko jedno zadanie otrzymane przez WB).
Zapowiedzi poniedziałkowego live-show. Kolejne nominacje oraz gościem będzie m.in. Hedia, oraz ex uczestnik tegorocznej 5.edycji "Ich bin ein star - holt mich hier raus!" Jay Khan, ex wokalista zespołu US5 zaśpiewa swoją pierwszą solową piosenkę (a miało nie być występów muzycznych :)). Będzie także mecz.

Damian

No i właśnie to jest beznadziejne. Żadnych zadań nie miał, i agentem jest. To jakaś kpina! wiadomo że się przyznał, a tak ciekawiej by było gdyby odgadł sekret Rene, coś by się działo. Nuda totalna.  :plask:
A jak to jest z nominacjami. Znowu jeden tydzień nominacje, drugi wyjście?

Toni

Tak, w ten poniedziałek nominacje. Exit w kolejny poniedziałek.
Szkoda że Rene nie został nominowany, może odpadłby. :) Jest bardzo bezbarwny tak samo jak i Steve, a poza tym niesympatyczni są.

Damian

Skoro tak, to ja nie wiem czy Oni w 100 dni się wyrobią. Jest nadal 15 domowników...

Toni

No więc właśnie. :) Pisałem o tym już wcześniej, że jeśli ma być takie tempo jak w poprzednich edycjach, (głównie w zależności ile poniedziałków miesięcznie wypada, z reguły są to 4 poniedziałki czyli dwa wyjścia)
to w pewnym momencie będą musieli bardzo przyspieszyć i wówczas exit będzie co tydzień i to musiałby być podwójny więc bez sensu.

Damian

Dlatego mi się wydaje że program skończy się później. Może we wrześniu.

Toni

:) Hm czas pokaże, nie mogę zaprzeczyć gdyż jak narazie wyniki oglądalności są dobre, a ostatnie poniedziałkowe przecież bardzo dobre. Jeśli przedłużą to oby był to maksymalnie miesiąc.

Damian

No właśnie. Ale skoro letnie edycje są takim sukcesem, to o edycji w grudniu przez święta to możemy teraz już tylko pomarzyć. :(

Toni

Nie wiemy czy edycje wcześniejsze były spowodowane tym, że odbywały się w okresie nie letnim, może nie zaciekawiły ludzi i stąd oglądalność była niska.
Uważam że naprawdę uczestnicy tej edycji mają prezencję, nie są tacy zwykli np w BB8 nie obrażając nikogo
z uczestników poziom ich był niski.

Damian

A ja chciałbym zobaczyć jakąś edycję znowu zimą. W święta.

Toni

Były aż cztery edycje które trwały w czasie Świąt Bożego Narodzenia (BB2, BB5, BB6, BB9).
Najfajniejsze święta były w 5.edycji a także w szóstej ale już nie tak fajne jak w BB5.
Św.Mikołaj przywędrował do nich w ogrodzie z nieba na saniach. :) Ponadto fajna była relacja na żywo
w sylwestra, specjalny odcinek BB - Live Silvester Party od 23:30 - 1:30. Może się jeszcze doczekamy edycji przebiegającej w czasie świąt.