[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Na pewno uczestnicy i uczestniczki są ładniejsi niżeli w poprzedniej edycji.

illumanti

Mi chodzi o charakter mężczyzn wybranych do tej edycji, większość to chamy.

Toni

To prawda. W tej edycji uczestnicy płci męskiej wizualnie się najlepszi z wszystkich poprzednich edycji, natomiast kulturą nie grzeszą, chamskie, aroganckie zachowania.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

O tak. Właśnie David taki najbardziej chamski. Jak dzisiaj odpadnie Valencia, to już w ogóle nudno będzie.

Toni

Nudno będzie no właśnie, więc mam nadzieję że zostanie, a jeśli tak to sama nie zrezygnuje.

illumanti

Wielki Brat powinien zafundować im psa. Najlepiej takiego ze schroniska, żeby pomóc, i fajnie, gdyby był dość ostry, nie pieszczoch.

To zadanie z pilnowaniem ognia jak dla mnie, żałosne.

Toni

Pilnowanie ognia nie było ciekawe to fakt. Zadania które goszczą w tej czy też były w poprzedniej edycji są odwzorowywane na podstawie tych które były w edycjach 4-6, czasem tylko z drobnymi zmianami.

illumanti

A może głosowanie uczestniczek, który z mężczyzn nie może nic powiedzieć przez jeden dzień, i nie może też spać?

Akurat myślę, że w tym programie niesprawiedliwość wobec uczestników ze strony Wielkiego Brata nie jest niczym złym.

Toni

Jest jeszcze dużo pomysłów na rozmaite, ciekawe zadania. Nie rozumie dlaczego w niemal sposób ciagły powtarza się zadania które już pojawiły się kilka lat temu.

illumanti

Mnie drażni to, czemu nie wykorzystują pomysłów na zadania od widzów! Tyle ciekawych jest na internecie, na forach zagranicznych.
Widać, że producenci tamtej edycji sądzą że David im oglądalność wśród kobiet podnosi, bo żadnych chamskich zadań w stosunku do niego nie ma.

Toni

W piątej oraz także w szóstej edycji zadania od widzów były przez pewien czas realizowane i to mi się podobało. Były to naprawdę fajne, zabawne, ciekawe zadania (także te tygodniowe).

Zastanawiam się jak to będzie w dalszych odcinkach live show. Najpóźniej za dwa tygodnie w każdym programie powinny być wyjście i kolejne nominacje. W ten sposób w finale znalazło by się pięcioro uczestników.

illumanti

Wpuścił bym im mnóstwo pająków. I limit 2h na ich złapanie.

Toni

Było takie zadanie w 8.edycji w trakcie trwania programu live show. :)
Nie pamiętam dokładnie ile mieli czasu na ich znalezienie. Co do ich ilości też nie chcę wprowadzać w błąd,
ale było ich sporo. :)

illumanti

Toni

Mieszkańcy musieli przez pewien czas przebywać w ogrodzie. Podczas ich nieobecności w domu do domu weszli zamaskowani ludzie którzy powypuszczali z pojemników pająki.
Fajne zadania są ze zwierzątkami takimi jak właśnie pająki, karaluchy... co miało miejsce w poprzednim tygodniu podczas programu live show. Coraz częściej takich meczy bym chciał. :)
Oczywiście zadania wykonywane przez kobiety. :)
Valencia poradziła sobie z tym zadaniem znakomicie. :) Val musi zostać! Hedia RAUS!