[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Zapewne będzie tylko Big Brother i tyle. Ciekawe jak tam budowa domu , muszą kończyć już powoli.

Toni

Też bym wolał żeby było Big Brother i tyle. :) Budowa domu powinna zbliżać się ku końcowi.
Zapewne pod koniec tygodnia pokażą pierwsze zdjęcia domu w RTLII News. Zawsze bynajmniej pokazywali na kilka dni przed startem i ogólnie podawali informacje kto będzie moderatorem, jakie będą zasady.
Chyba że w tym roku będzie inaczej i utrzymają to w tajemnicy do samego startu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja myślę , że nie będzie tajemnicy do startu. Bo bardzo chcę zobaczyć wnętrze domu. Oby był większy od BB10.

Toni

Mnie się wydaje, że gabarytami :) będzie bardzo podobny do domu z poprzedniej edycji.

Damian

Chyba nie. Gdzieś widziałem jakiś plan , nie wiem gdzie. I jest sporo. Podobno w sypialni będzie łazienka ( tak jak w BB9). No i oby było bardziej kolorowo na ścianach.
https://666kb.com/i/bsy6c780zqzog2r2y.jpg - Bilboard reklamujący BB11.

Toni

Jest jeszcze jeden fajny bilboard z takim aniołem, :) fajna kampania w tej edycji. :)
Coś czuję, że będzie to kolejna edycja która cieszyć się będzie zadowalającą oglądalnością dla producentów
jak w przypadku BB10.
10.edycja była najchętniej oglądaną edycją od pięciu lat.
Poprzednią edycją która cieszyła się takim zainteresowaniem był BB5 (dla mnie najlepsza edycja oraz Das Dorf
czyli BB6).

Damian

No i chyba w BB10 i poprzednich nie było takich bilboardów , nie?
No ja mam nadzieję że będzie dobrze , fajnie by było zobaczyć Big Brother 12. ;)

Toni

Ale my jesteśmy. :) Jeszcze nie zaczęła się 11.edycja a my już o dwunastej. :)
Oczywiście, że chciałbym aby odbyła się 12.edycja i następne. :)
Wszystko zależy od tego jaką popularnością będzie cieszyć się BB11.
Big Brother w Niemczech można powiedzieć narodził się po raz drugi mimo że co roku jest emitowany i tak długo jak będzie na niego popyt będzie gościł w Niemczech, a pamiętam że 6.edycja miała być ostatnią. :)
Ciekawych bilboardów w poprzenich edycjach nie było, ale były ciekawe trailery jak np do BB5 bądź BB6.
Kilka tych do 6.edycji Das Dorf można chyba jeszcze obejrzeć na youtube.

Chciałbym żeby 11.edycja została wydłużona do 150 dni. :)
Nie przypominam sobie, żeby w innym kraju producenci wydłużyli czas trwania programu jak w 10.edycji,
skrócić to tak np jedna jedyna edycja na Słowacji.

Damian

Ja tam jestem pewien że wydłużą , oczywiście jeśli będzie dobra oglądalność.

Toni

No tak, wszystko od tego zależy. Jacy będą Ci nowi? :) Od nich w zdecydowanej większości zależy jakie będą wyniki oglądalności. Ciekawe osobowości przyciągają.Ponadto nowe zasady, motto the secret też ma na to wpływ, zapowiada się ciekawie już z tego powodu.

Damian

No i serce domu , pokój zwierzeń! bardzo jestem ciekaw jego wyglądu. W BB10 nie był jakoś specjalnie fajny.

Toni

W poprzedniej edycji mnie także się nie podobał, ani jeden ani drugi.
Wogóle jeśli chodzi o pokoje zwierzeń w Niemczech nie było jeszcze takiego, żeby mi się podobał jakoś bardzo.
Taki niby normalny ale bardzo fajny był w BB5 w części normalnej domu, aczkolwiek w części luksusowej
też nie był zły. Co do pozostałych nic specjalnego.

Damian

Racja. Pokoje zwierzeń w niemieckim BB są jakieś takie zwykłe. Fotel i jakaś półka i tyle. Może teraz bardziej się postarają? Mnie najbardziej nie podobał się PZ w BB9 w części nieba. Był bardzo brzydki. Już lepszy był ten z części piekła.

Toni

W części piekła był zdecydowanie lepszy. Ogólnie ujmując niemieckie pokoje zwierzeń nie za ciekawe, wręcz
kicha. :)

Damian

Teraz dom będzie miał całkiem inny kształt. Będzie większy , bo zabrali trochę ogrodu , no i będą okna na ogród. Jestem bardzo ciekawy końcowego efektu.