[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Z tego co pamiętam, to wcześniej foteli z pokoju zwierzeń nie dawali na sprzedaż. Czyli pewnie teraz już nie ma w ogóle mebli w domu. Posprzątali i koniec. :P

Toni

No więc właśnie. Też nie zauważyłem wcześniej aby były jakieś sprzedaże. :) Chyba, że nie pisali o tym tak oficjalnie jak teraz. :P W tej edycji były bardzo fajne meble, kolorowe.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No, ta sofa ze studia bardzo elegancka. Ja to bym chciał fotel z Pokoju zwierzeń z BB10. Nawet go widać na tym takim jakby teledysku rozpoczynającym finał BB11. Widać dużo mebli po poprzednich edycjach pozostaje w magazynach jakiś.

Toni

Mnie się podoby najbardziej kolorowe sofy z salonu razem z poduszkami oraz krzesła. :)

Damian

Dom jest już opróżniony. Można kupić jeszcze inne różne rzeczy. Np. te rybki z łazienki. Chyba pierwszy raz tak wyprzedają wszystko z domu.  :hmm:

Toni

Mimo tego, że bardzo podobała mi się ta edycja to w kolejnych dniach po finale nie odczuwam jej braku.
Za każdym razem po zakończeniu BB kilka dni było dziwnych, w sensie że jest godz. 19:00 a nie ma BB (przyzwyczajenie). Tym razem jest inaczej. W ubiegłym roku też było już podobnie.
Najbardziej brakowało mi BB5 oraz BB6 (może dlatego, że oglądało się te edycje ciągiem przez rok czyli łącznie
dwa lata).

Toni

Val obserwuje (licytuje) na e-bayu futro o wartości 4.tyś. euro. Zakończenie aukcji za tydzień. :)

Toni

Znany jest już termin relacji ze ślubu Valencii i Floriana. 29. października o godz. 18:00 - 20:00
"Val und Flo in Love - Die Hochzeit".

Damian

Z tej edycji to wszystko wysprzedają. Teraz można kupić jacuzzi z ogrodu:
https://ebay.de/itm/Outdoor-Whirlpool-Big-Brother-/200660335490
Taka sprzedaż rzeczy z domu to się pierwszy raz zdarza. Nie przypominam sobie, żeby z BB10 coś sprzedawali, czy innych edycji...

Toni

Cosimo jest nominowany w kategorii "Denerwujący Niemcy 2011". Program 3. listopada o godz. 20:15 w stacji Pro7.

Toni

Na tydzień przed relacją ze ślubu Val i Flo w dniach 24 - 28. października codziennie o godz. 14:00 - 15:00 wyemitowane zostanie pięć reportaży - doku soap "Val & Flo In Love".

Toni

Po tej edycji jakaś lawina. Wystawiane na aukcjach wnętrze domu a także uczestnicy, którzy wystawiają jakieś swoje rzeczy. Kolejnym jest znowu Timmy i jego szlafrok który otrzymał w jednym z programów live show. :)

Toni

Valencia i Florian w minioną sobotę powiedzieli sobie TAK. :)
Dla przypomnienia specjalna relacja ze ślubu w sobotę 29. października 18:00 - 20:00 RTL2.

Toni

Dom Wielkiego Brata został kompletnie zdemontowany. Tak podają różne strony związane z programem.

Damian

To prawda! Jest nawet film: https://rutube.ru/tracks/4922298.html?v=7ea2f7a7ab8813aa7bd35c61b754dd25&autoStart=true&bmstart=1000
Strasznie to wygląda Pozostałości po domu. Ogród został całkowicie wyburzony:

Zdjęcia z: https://bb-unzensiert.de