[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Dziwi mnie to że finał był słabo oglądany. Finał to najważniejszy odcinek, wtedy wszystko jest jasne.  Dziwne że ludzie to nie ciekawiło.

Toni

Mnie wynik oglądalności finału nie zaskoczył. Spodziewałem się niestety ok 1,2 miliona widzów.
Edycja jeszcze przed zapowiedzią pierwotnego finału (czyli 8. sierpnia) notowała spadek oglądalności stąd już wtedy nie cieszyła się zainteresowaniem więc do tego czasu (12. września) tym bardziej. :(
Szkoda, uważam że edycja była bardzo fajna, zdecydowanie lepsza od poprzedniej która odnisoła sukces
(a dlaczego? nie mam pojęcia, bo Klaus? bez przesady). BB11 dołączył do moich ulubionych.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Edycja bardzo mi się podobała ale mogło być lepiej (zawsze może być lepiej).
Lepiej (ciekawiej) by było gdyby mieszkańcy m.in. nie mieli możliwości przekazywania sobie sekretów
(tak było w Secret Story w Holandii). Coprawda ciężko odgadnąć wówczas sekert ale w Holandii udawało się.
Ponadto nie wykorzystane zostało niemal wogóle to, że w domu było dwóch agentów. Na akcję w domu nie można było narzekać lecz z takim agentem mogło się jeszcze bardziej dziać a dziać. Można powiedzieć, że agenci spali.
Wielka szkoda.
Uczestnicy po finale - aftershow party do rana. :) Pojawła się także Gina Lisa ze wsoją przyjaciółką piosenkarką Looną, była także Aleks z BB10, oraz Ulf z BB4, a także ex-uczestniczka DSDS, oraz ex-uczestniczka GNTM oraz wielu innych uczestników poprzednich edycji BB.

Damian

Fajny był wstęp do finału BB11. Aleks przeszła całe biura produkcyjne BB. Ten gość z mikrofonem, za kotarą to chyba Wielki Brat. :D
https://andygo.de/

Toni

Pisałem o tym, mi też się podobało. :) Widząc to pomyślałem sobie, o kurde czyżby to zwiastun tego, że BB już nie będzie. Skojarzyło mi się to z naszą 3. edycją gdzie ujawniono Brat. Coprawda tu "tylko" pokazano jak wygląda to od kuchni ale hm. Szybko rozwiały mi się te myśli gdy zaczął się finał. :)

Damian

No i jak widać, to właśnie przez megafon głos WB jest taki gruby. Uwielbiam ten głos Wielkiego Brata z Niemiec.

Toni

Mi się wydaje, że on i tak nie jest prawdziwy tylko jest zrobiony właśnie na taki ton żeby był bardzo poważny.
Kilka zdjęć z aftershow party. https://promiflash.de/so-cool-war-die-big-brother-aftershow-party-11091330.html

Femek

BB12 bym widział tak, że 12 uczestników zamknął bym w domu o spartańskich warunkach,  drugie 12 osób w luksusowym dom, tak by jedni nie wiedzieli o drugich... dopiero, gdy zostanie po 5 mieszkańców w każdym z domu bym ich połączył... / uczestnicy myśleliby że już są finale, a jednak nie, konkurencja o nagrodę główny by bardziej wzrosła i dzięki temu nie byłoby nudno przed finałem... można zamknąć niemców i austryjaków ;-) albo samych niemców.

Toni

Barry pojawi się w listopadzie w kolejnym programie reality. Będzie to "Berlin - Tag & Nacht", który zastąpił
Big Brother.
Po singlu Valencii "Eyo Eya", który został zaprezentowany kilka dni temu w klubie Diamonds przyszedł czas na kolejnego "muzyka" - uczestnika. David i singiel "Chica Loca". :)

Toni

15. października odbędzie się ślub Valencii i Floriana. Z kolei w sobotę 29. października RTLII wyemituje relację
ze ślubu. :)

Damian

Ślub? Wow, trochę mnie zaskoczyłeś...

Toni

Aleks mówiła o tym w jednym z programów live show ale nie znano jeszcze wtedy daty kiedy go RTLII wyemituje.

Toni

A może różowy dres Lisy bądź iPhone Timma? :) Także na ebay.