[Niemcy] Big Brother 09

Zaczęty przez kamil2505, Pt, 15 Sie 2008, 16:06:11

kamil2505

Niestety, ale widownia Big Brother nadal nie jest zadawalająca. Program mimo zapowiedzi wielu nowości nadal ma słabe wyniki oglądalności. Konkurencja wyprzedza RTL2. Programu Big Brother nie znajdziemy w pierwszej 20-tce najchętniej oglądanych programów wczorajszego dnia. Coś czuję, że ta edycja nie tylko szybko sie zakończy, ale też będzie ostatnią. Wczorajszy Ring obejrzało zaledwie 700 tysięcy widzów.

Damian

:sciana: czyli na nic rozwalanie piekła.Szczerze mówiąc wcale mi się nie podoba ten pomysł :nie!:.Wygląda to dziwnie,
nominowani muszą siedziec w ogrodzie który pozostał.Na siłę chcą,ale wydaje mi się że widzom wcale nie zależało,
na zmianie.Czy teraz nie będzie jeszcze nudniej,dla mnie tak,wolałem podział. Ten dom teraz wygląda brzydko,i jest nudno.To chyba ostatnia edycja Big Brother'a w niemczech :bye:

Kuba 942

Cytat: kamil2505 w Wt, 13 Mar 2009, 16:16:08
Coś czuję, że ta edycja nie tylko szybko sie zakończy, ale też będzie ostatnią. Wczorajszy Ring obejrzało zaledwie 700 tysięcy widzów.
:szok: Niemcy są większym państwem niż Polska, a niektóre Ringi w TV4 miały większą oglądalność.
Do 10 edycji pewnie dobiją, ale za rok. Zrobią przerwę i 10 jubileuszowa edycja odbędzie się akurat w 2010 roku.

Damian

Oglądałem dzisiejszy odcinek Big Brother'a,i pomimo że wcześniej mówiłem że to niewypał.To teraz coraz bardziej mnie wciąga.Dobry pomysł z mieszkaniem w tym domku sypialni,kuchnia nominowanych biedna w rogu na dworze.Czuc spartańskie warunki,naprawdę robi się ciekawie. :devil:W dzisiejszym odcinku było ciekawie :yeah: :buzz:

Damian

Mam pytanie. Jeszcze jak była ta strefa podziału na połowy. Czyli piekło,niebo.To co w strefie piekło tak obok kuchni było? takie jakies jakby klatki wisiały na suficie kilka takich.Nie wiecie co to, było? :hmm:

Toni

Muzyczna oprawa RELAODED to mix piosenki "Leb" zespołu Die 3.generation.
Poprzednia oprawa muzyczna Mousse T "Everybody" była fantastikk...bardzo mi się podobała! szkoda,że została zmieniona.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

W poniedziałek nowymi mieszkańcami,którzy będą normalnie walczyć o wygranie Big Brother 9 zostali tzw.All stars-Sasacha (zwycięzca BB5) , Marcel(2.miejsce w BB8) oraz Knubbel(5.miejsce w BB7).

Pudelek

Ja oglądałem trzecią i czwartą edycję więc chciałbym zobaczyć tamtych uczestników.  Zwłaszcza Nadję z BB4 :D . Ciekawe czy po tylu latach dalej się tym zajmuje czym się zajmowała.
A ja nie mogę uwierzyć, że Cathy odpadła przegrywając z takim nudziarzem Saschą! Może ludzie mieli dosyć robienia przez nią uczuciowego rollercostera młodemu piekarzowi. :los:

Damian

Szkoda, że Kathy odpadła  :bye: , a jak teraz przedstawiają się wyniki oglądalności? , może ktoś wie? Mam nadzieję, że się podniosły.

Pudelek

Kombinują w tym niemieckim Big Brotherze jak mogą:
Odnaleźli nieznanego brata uczestniczki Geraldine, zasponsorowali operację brzucha uczestnikowi poprzedniej edycji, który schudł jakieś 80 kg, wpuścili gwiazdę filmów dla dorosłych i paru All Starsów, a teraz wprowadzą jeszcze niewidomą (która wygląda na 15 lat więcej niż w rzeczywistości)!
Nie podoba mi się, że uczestnicy ciągle się tak zmieniają i to jeszcze w dziwny sposób (niekoniecznie związany z nominacjami). A i tak nic szczególnie ciekawego  się nie dzieje...

Codzienne odcinki oglądam na przewijaniu. Tylko "Ringi" od deski do deski.

Damian

Pudelek to ty w TV nie oglądasz ? . Jeśli nie , to możesz podac stronkę na której oglądasz?

Pudelek

Ściągam z neta odcinki. Pomimo tego, że mieszkam 30 km od granicy z Niemcami to już od czterech lat w kablówce mam tylko jeden niemieckojęzyczny kanał...

Damian

Ok. Na szczęście ja RTL2 mam  :yeah:

brotherfan

Czy niemiecki BB jest emitowany tylko o 19.00? Wie ktoś może jak przedstawiają się wyniki oglądalności? Bo chciałbym wiedzieć, czy można liczyć na kolejną edycję.

Toni

Big Brother w Niemczech od 2003r kiedy w całości przedstawia RTL2 jest emitowany od pon-ku do soboty o godz. 19:00 (powtórki o 11:00 od pon-ku do pt-ku). Poniedziałkowe Live-show "Die Entscheidung" 21:15-23:15. Co do wyników oglądalności jeśli chodzi o codzienne odcinki wynosi nie więcej niż 0,85 miliona widzów - 850 tyś. Co do 10.edycji w przyszłym roku hm ciężko powiedzieć czy  będzie bo wyniki oglądalności tej edycji spadły w sposób znaczny od poprzednich i są najgorsze z wszystkich poprzednich ośmiu edycji. Jesli wyniki oglądalności się nie poprawią przypuszczam,że finał tej edycji nastąpi znacznie szybciej niż 6.lipca.