[Australia] Big Brother 10

Zaczęty przez Toni, Pn, 29 Paź 2012, 10:58:43

Toni

Rozumiem żeby były zadania dla uczestników ale te które były do tej pory w Showdown są dla mnie śmiechu warte. Zadania dla młodzieży gimnazjalnej stąd nie dziwi mnie to, że ogląda to zaledwie pół miliona ludzi. Ośmiesza to całą edycję.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Skoro te zadania są dla młodzieży gimnazjalnej, jak to określiłeś, to w takim razie co musieliby robić "dorośli" uczestnicy "BB" żebyś był usatysfakcjonowany? Zjeść żmije?

Toni

Wczorajszy Showdown obejrzało 569 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measueremt]
Odpowiedź na pytanie jakie zadania powinni wykonywać "dorośli" w BB by nie były to zadania dla młodzieży gimnazjalnej moja opdowiedź brzmi: nie takie które dotąd wykonywali czyli wyczerpująca odpowiedź w Twoim stylu. Bo tak.

Toni

Who will be going home? Coś mi się wydaje, że wyjście tak naprawdę jutro będzie jedno natomiast drugie może być na własne życzenie uczestnika. Może będzie propozycja wyjścia i otrzymania np. dziesięciu tysięcy $.

Toni

Rohan is OUT! Nie będzie go brakowało.

Damian

Rohan i Xavier opuścili dom. Bardzo fajnie się złożyło - wylecieli nudziarze. Wkurzył mnie natomiast Xavier, który mimo upomnień wszedł do luksusowego domu by się pożegnać, inni nie mogli. Wielki Brat go upominał kilka razy, że ma powrócić do części mieszkalnej dla nominowanych, jednak on nic sobie z tego nie robił. Produkcja powinna za to ukarać mieszkańców, by na przyszłość do tego typu rzeczy nie dochodziło. To niesprawiedliwe przede wszystkim dla poprzednich osób, które wyszły. One nie mogły się pożegnać...

Toni

Co mają wspólnego pozostali mieszkańcy gdy łamie regulamin tylko jeden z nich i w dodatku ten który opuszcza program? Ewentualnie upomnienie Brata informując, że następnym razem karę poniosą wszyscy ale nie w danej chwili gdy dana sytuacja ma miejsce. Owszem wobec pozostałych którzy opuścili program nie przechodząc do części safehouse by się pożegnać też jest to niesprawiedliwe ale cóż.

Damian

Weź chłopie włącz czasem myślenie, błagam. :( Naturalnym jest, że skoro osoba która złamała regulamin opuściła dom, to karę dostają mieszkańcy. Dzięki temu można uniknąć tego typu rzeczy w przyszłych programach. Ot, cała filozofia. Poza tym nie mówię że tak MA BYĆ, tylko sugeruję.

Toni

Ostrzeżenie też może uniknąć następnego takiego zachowania tak samo jak od razu kara. Ja też sugerowałem i sugeruję nadal.

Rosa

Ostrzeżenia to kazdy ma serdecznie w *****.

Toni

Eviction Night Live obejrzało 910 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measurement]

Toni

Nominations Super Power Tully: zobaczy wszystkie nominacje uczestników.
Jutro Suprise Freedom. The End of the WALL.
Ktoś zaskoczony bo ja nie?

Damian

Jestem bardzo ciekaw jak oni to rozwiążą. Przecież nie będą chyba remontować tej części domu w trakcie edycji.

Toni

Nominations Night obejrzało 871 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measurement]

illumanti

Może np. to jest tylko karton gips a za tym coś się kryje? Popatrzcie na te ściany, one od początku wyglądają tymczasowo o czym już napisałem...