[Australia] Big Brother 10

Zaczęty przez Toni, Pn, 29 Paź 2012, 10:58:43

Damian

Ja wymiękam, edycja nudna. Jedynie interesują mnie sobotnie "Showdown".

Toni

Wczorajszy odcinek obejrzało 906 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measurement]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Zadanie z lodami naprawdę niezłe! Niezłą porcyjkę Wielki Brat sobie zamówił. :ice: Mikkayla miała sporo szczęścia. Na jej miejsce wskoczył Matt.

Toni

Dla mnie australijski BB to taki mega chill out a nie kłótnie, wulgaryzmy, agresja i nie wiadomo jeszcze co.

Toni

Szykuje się romans nr 2? Lucy & Caleb? O ile jako pierwszy romans można uznać Jade & Eda. :)
Czy ktoś się spodziewał żeby mieszkańcy nie zaliczyli zadania tygodniowego "Ice Cream"? A jednak. :)
Wczorajszy daily rewelacyjny ... te przygotowania do odwiedzin Mr Clooneya. :)
Nie wiem czy czasami decyzja Mikkayli (ocalenie siebie z bycia nominowaną) nie zaskodzi jej podczas następnych nominacji apropo głosowania widzów.
Z drugiej strony zrozumiałe. BB to gra i trzeba myśleć także o swoich czterech literach.
Jestem zaskoczony łzami Caleba z powodu przejścia Matta do halfway house. Widać zawiązała się między nimi wielka przyjaźń. Fajne.

Toni

Wczorajszy dzień obejrzało 684 tysięcy widzów.
[Nielsen Audiecne Measurement]

Damian

Fajnie się prezentuje ta buda dla psa w ogrodzie. Swoją drogą producenci "BB" w Australii chyba bardzo lubią zwierzęta, bo w poprzedniej edycji też był pies. :yeah:

Toni

W poniedziałek szykuje się double eviction albo to kolejny twist.

Damian

Kolejny "Showdown" za nami! Tym razem wygrała Tully. Tim był bliski zwycięstwa, ale na szczęście odpadł. To jest jak dla mnie najbardziej wkurzająca osoba w domu. Nie cierpię go. Same konkurencje są świetne, bardzo mile mnie zaskakują - są ciekawe. O wiele bardziej na nie czekam, niż na zwykłe relacje z domu.

Nerox

Szczerze mówiąc nie wiem, kto odpadnie w poniedziałek (przypuszczam, że jedną z tych osób może być Rohan). Mam tylko nadzieję, że Mikkayla będzie ponownie nominowana i w końcu opuści dom.
To był chyba najbardziej emocjonujący Showdown w tej edycji - szkoda, że ostatni. Chyba że producenci w inny sposób postanowią załatwić sprawę rozgrywek. Na angielskiej wiki widnieje informacja, że czwarta osoba, która opuści dom będzie miała możliwość oddania Nominations Super Power wybranej przez siebie osobie.

Toni

Jak dla mnie niech wyleci Tully aczkolwiek wiem, że zostanie. Typuje Rohana na OUT!
Co do Mikkayli. Tydzień temu może też bym wolał żeby wyleciała jednak teraz może zostać. Polubiłem ją nawet. :)
Nie będzie mi brakowało Showdown. Wolę żeby był w sobotę także daily, chociaż półgodzinny.

Damian

Jestem zawiedziony, że nie będzie nowych wydań "Showdown". W takim razie po co w ogóle to zaczynali?! Beznadzieja.

Toni

Może powodem jest najsłabsza oglądalność spośród całego tygodnia? Jeśli tak to słuszna decyzja.
Wyższą oglądalność od Showdown mają nawet piątkowe daily a to zawsze one miały najgorszy wynik.
Oficjalna wiadomość o zaprzestaniu emisji Showdown czy źródłem informacji jest Wiki? :)

Nerox

Sprostowanie: Wielki Brat powiedział, że to jest ostatnia okazja na wygranie 5000 AUD i ostatni Showdown w weekend, co oznacza, że Showdown wróci (pewnie na tygodniu), i że będzie miał jeszcze większe znaczenie niż dotychczas. :)

Damian

Czyli dobrze słyszałem. :) I bardzo dobrze że wróci, to najlepsza rzecz w całej tej nudnej edycji.