[Australia] Big Brother 10

Zaczęty przez Toni, Pn, 29 Paź 2012, 10:58:43

Toni

Drugi tydzień za nami. Średnia oglądalność wyniosła 648 tysięcy tysięcy widzów.
W porównaniu do pierwszego tygodnia program stracił ponad trzysta tysięcy widzów.
Oglądalność ta to średnia pięciu miast. Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Perth.
[Nielsen Audience Measurement]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Sharon EXIT. Spodziewałem się, że tak będzie. W australijskim BB mało kto mnie jakoś bardzo denerwuje tak więc wszystko mi jedno kto odpada :) jednak gdybym musiał kogoś wskazać to byłby to Tim bądź Tully.

Damian

A mnie jest trochę szkoda Sharon. Wolałbym żeby wyleciał irytujący Tim. Jaki on jest denerwujący! Dobrze że oglądam edycję zrywami, bo nie wytrzymałbym tego codziennie.

Toni

Moim zdaniem Tim nie zagrzeje jeszcze długo w programie.

Toni

Wczorajszy LIVE EVICTION obejrzało 972 tysiące widzów.

Damian

O co chodzi z tą sytuacją miłosną między Edem, a Jade...? Jeszcze w ostatnich odcinkach nic między nimi nie było, a dzisiaj wielkie całusy, jakby byli już parą. :co?:

Nerox

Offtopując, Damian, gdzie oglądasz BB AU 10? Jest jakiś działający stream Channel Nine?

Damian

Nerox

Okazuje się, że Tim jest radiowym DJem, który wziął towarzyszył Rihannie w projekcie 777 (7 państw, 7 dni, 7 koncertów). Oglądam właśnie dokument dotyczący tej trasy i nawet wypowiadał się do kamery. :) Ciekawe czy jego udział w BB jest przypadkowy.

Edit: Okazuje się, że Tim grał drugie skrzypce w tym dokumencie (zaraz po Rihannie): biegał nago po samolocie, powiedział nowo poznanej dziennikarce, że chce mieć z nią dziecko. Nie wiem czy to jest wersja przeznaczona tylko na rynek australijski, czy jest też drugoplanowym bohaterem w innych wydaniach (o ile takie istnieją).

Edit2: Co ciekawe przed wejściem do programu usunięto jego profil na LinkedIn, a samego Tima przedstawiono jako studenta. Ciekawe jaki cel mieli w tym producenci.

Toni

Wtorkowe nominacje obejrzało 895 tysięcy widzów.
Nominowani: Ben, Mikkayla, Rohan, Tahan, Tully, Xavier.
OUT dla Tully.
George Clooney w BB house? :)

Toni

Dzień. 17 obejrzało 894 tysięcy widzów.
Podobało mi się w jaki sposób Tim nominował Tully. :)
Wygląda na to, że wtorkowe wyniki nominacji w tej edycji nie będą ostatecznymi wynikami gdyż dopiero w czwartek rozpoczyna się głosowanie widzów a co za tym idzie możliwe zmiany listy nominacyjnej.
I tak zamiast Mikkayli nominowany jest Matt.

Toni

Jak Wam się podoba nowe zadanie tygodniowe "Ice Cream Shop"? :)
Zadanie niby nudne ale fajne czyli prawie jak wszystkie dotąd w Nine.
Oglądając wczorajszy daily śmiać mi się chciało ze zrozpaczonej, płaczącej Jade z powodu pocałunku Eda z Jasmin. :)
Tim znowu zdenerwował. Egoista z niego. Po raz drugi wybrał swoje ulubione lody niż tym razem suszarkę do włosów dla Tahan.
Podobają mi się odcinki Confidential po środowym daily. Idzie się pośmiać.
Fajnie jakby wygrał Ben. :) Moim zdaniem jest w stu procentach naturalny. Są też inni naturalni jednak on jest naj.

illumanti

No i mamy pieska jak w zwyczaju. Ben jest  OK, trochę płaczek z niego - widać, że chłopak bardzo uczuciowy i ufa ludziom aż za bardzo. Aby tylko tam go nie zranili.

Toni

Miękki jest bardzo ale moim zdaniem wzmocni go udział w programie.
Jacy inni faworyci? Może na obecną chwilę Ed? (bynajmniej nie mój) jednak do finału przeje się i uważam, że nie wygra.
Ciekawe jest to, że Tim jest lubiany przez widzów gdyż ostatnio był na drugim miejscu (po Drew) wśród nominowanych jeśli chodzi o największą procentową liczbę głosów za tym aby został w domu.
Wiadomo zależy z kim jest na liście. Bywają daily, że jest oke ale bywają też takie odcinki jak ten wczorajszy, że wrr.

illumanti

Ja oglądam jak się zbieram rano. Pierdoła taka z tej edycji, że na pewno nie spędziłbym całej godziny tylko i wyłacznie na oglądaniu tego, po prostu leci bo leci, a ja się docieram po pobudce, ot co.