[Australia] Big Brother 10

Zaczęty przez Toni, Pn, 29 Paź 2012, 10:58:43

Toni

Twist mógłby być taki, żeby udawały, że są bliźniaczkami. :) Jak dla mnie podczas poniedziałkowego odcinka sprawiały wrażenie głupiutkich. Te ich piski były straszne.
Co do Sonii. Nie wydaje wam się jej twarz jakaś inna niż w poprzedniej edycji? :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

A powiedzcie mi, czy w poprzedniej serii podczas nominacji też było tak skromnie w studio, jeśli chodzi o publiczność? :( Ledwie kilka krzesełek.

Toni

Taka sama widownia była zarówno w niedzielę jak i w poniedziałki.

Damian

To słabiutko! Podczas wyjść też?!

Toni

Wtorkowe Nominations obejrzało 880 tysięcy widzów. Liczyłem na to, że milion będzie.
[Nielsen Audience Measurement]

A co do widowni w poprzedniej edycji. Moim zdaniem było jej tyle samo co w dotychczasowych programach nie biorąc pod uwagę oczywiście wtorkowych nominacji.

Damian

Oglądalność jest słaba, gorsza niż w poprzedniej edycji. Nie chcę wróżyć, ale jak tak dalej pójdzie, to na tym się skończy ich "BB".

Toni

Bardzo skromne studio we wtorki. Szkoda. Fajnie było gdy dwa razy w tygodniu było show z dużą widownią w studio.
Podwojenie liczby punktów do przyznania (dziesięć) czyli nominations super power - Secret Assassinis fajne ze względu na to, że wybrany przez Matthiewa Caleb nawet nie wiedział, ze jego punkty liczone są podwójnie.
W ogóle fajnie, że proces nominacyjny jest taki jak w poprzedniej edycji czyli nominations super power, nominacje w nominations room i że uczestnicy wchodzą do chamber i że mają pięć punktów do przyznania dwóm osobom. Ciekawe czy podczas każdych nominacji będzie nominowanych aż sześcioro? Chyba tak gdyż dwóch czy trzech uczestników tylko nie dadzą do halfway house.
Namieszał Brat podczas pierwszych nominacji. Dopiero w czwartek zostaną włączone linie do głosowania gdyż to nie jest jeszcze ostateczny wynik nominacji. Jedna osoba odpadnie z listy a na jej miejsce najprawdopodobniej trafi inna.
Szkoda z kolei tego, że wtorkowy odcinek nie był na żywo. To, jak i skromna liczba osób na widowni na niekorzyść.

Damian

Znowu brakuje w odcinkach napisów "dzień x" i godziny są rzadko, dlaczego oni tego nie pilnują? :(

Toni

Wczorajszy odcinek obejrzało 754 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measuremenet]

Toni

Ostateczny wynik nominacji.
Jade, Drew, Jasmin, Sharon, Tim. Ocalona została Mikkayla, tak więc trafiła do safe house.
Z kolei jej na jej miejsce wskoczyła Heidi.
Wybór Rohana.

illumanti

Męczą mnie ponad godzinne odcinki, powinno być 40 minut.

Toni

Czwartkowy odcinek obejrzało 825 tysięcy widzów.
Na pocieszenie. Dzisiejszy odcinek masz dwadzieścia minut. :)
Podoba mi się zadanie Bena czyli asystent Brata. Z kolei zdanie tygodniowe "The Ashes" słabe.
Odnośnie zamiany uczestników z safe hous do half way house. Decyzja należała do Tahan a nie Rohana. :)

Toni

Dzień. 11 obejrzało 680 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measuremenet]

Damian

Jak Wam się podobał drugi "Showdown"? Mnie bardzo. Konkurencje są ciekawe i wciągające zarazem. Tym razem wygrał Edd, choć Matt po raz kolejny był bliski zwycięstwa. Ogólnie to bardziej wyczekuję tych sobotnich konkurencji, niż odcinków dziennych. :zabek:

Toni

Sobotni "Showdown" obejrzało tylko 496 tysięcy widzów.