[Australia] Big Brother 10

Zaczęty przez Toni, Pn, 29 Paź 2012, 10:58:43

Toni

Dzień. 3 obejrzało 984 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measurement]

Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

No i pierwsze zakupy. Na wydanie ponad 600 $. Bezsensowne spięcie między Tully a Mikkaylą zażegnane. :)
Ciekaw jestem jutrzejszego Showdown.

Damian

O rany, oglądalność zjechała dnia 3.  :gwizd:
Zakupy czwartego dnia niezłe, fajnie że mają je w wózkach sklepowych. Ale z tą emisją strasznie dziwnie - cały tydzień ponad godzinę, a w piątek ledwie dwadzieścia minut...

Toni

Brak wolnych minut w piątkowej ramówce stacji? :) Wszystko z powodu Nine's Live Friday Night Football który jest emitowany zaraz po BB i trwa do 23:30.

Damian

Jestem również bardzo ciekaw "Showdown", ciekaw jestem wyglądu tej areny.

Toni

Mam nadzieję, że w poniedziałek bądź wtorek wejdą już Katie & Lucie. W szóstej edycji niemieckiego BB zamiany bliźniaczek były bardzo śmieszne. Uczestnicy mieli tydzień czasu na zorientowanie się, że coś jest nie tak. Nie zorientowali się. :) Jestem ciekaw jak będzie tutaj. Zapewne także będzie tydzień czasu jak z obecnym fake małżeństwem.

Toni

Dzień. 4 obejrzało 728 tysięcy widzów.
[Nielsen Audience Measurement]

Damian

Ale ta oglądalność "topnieje"...!  :szok:

illumanti

Damian

Być może, ale według mnie jak na razie jest o wiele lepiej, niżeli w poprzedniej serii.

Toni

W poprzedniej edycji w piątki także była najniższa oglądalność z całego tygodnia.

Damian

Jak Wam się podobał pierwszy "Showdown"? Jak dla mnie jak najbardziej ok, fajne urozmaicenie. Tylko spodziewałem się o wiele większej tej areny, coś w stylu tej z z BB08. Podejrzewałem że Matt wygra, dał radę. Szkoda tylko że nie prowadziła tego programu Sonya, tylko jakaś nowa prowadząca.

Toni

W poniedziałek do domu wchodzi Katie & Lucie z Perth oraz Rohan z Melbourne.
W tej edycji poniedziałkowe live show o godzinie 20:00 - 21:30.

Damian

Sobotni program "Showdown" obejrzało: 730 tysięcy widzów. Ta oglądalność nie jest za ciekawa. :|

Toni

W "Showdown" najbardziej podobały mi się nagrody dla zwycięzcy (noc w Presidental Suits z jednym z mieszkańców do wyboru, pięć tysięcy $ oraz nominations superpower we wtorkowych nominacjach).
Zadania były takie sobie z kolei arena słaba.