[Meksyk] Big Brother

Zaczęty przez Showmag, Śr, 02 Mar 2005, 02:42:34

Showmag

Ruszył "Big Brother 3.R" w Meksyku
Wtorek, 1 marca 2005, godzina 23:15

27 lutego w Meksyku rozpoczęła się trzecia edycja "Big Brother'a", tym razem pod nazwą: "Big Brother 3.R" (Renovado, Recargado i Revolucionado). W reality show bierze udział 18 osób, które zamieszkały w Domu wypełnionym kamerami i mikrofonami. Wszyscy rywalizować będą o zwycięstwo i główną wygraną wynoszącą 3 500 000 pesos.

[showmag.info]

xxx

CytatWszyscy rywalizować będą o zwycięstwo i główną wygraną wynoszącą 3 500 000 pesos.

To ile to będzie na nasze ?:) Nie chce mi sie przeliczać :P

Showmag

To tylko tak wygląda, ze to duza sumka :)
niech mnie jakis znawca poprawi, ale to pewnie nie wiecej jak 500 tys zl :gwizd:

Showmag

Finał "Big Brother 3.R" w Meksyku
Piątek, 6 maja 2005, godzina 01:00

26 kwietnia w Meksyku zakończyła się trzecia edycja programu "Big Brother". Reality show rozpoczął się 27 lutego i trwał przez 60 dni. W programie wzięli udział zwykli uczestnicy oraz osoby występujące ze wczesniejszych edycjach widowiska. W finale pięć osób walczyło o wygraną wynoszącą 3 500 000 pesos. Zwyciężczynią została Gana Evelyn. Kilka dni póniej w Meksyku- w niedzielę, 1 maja, rozpoczęto emisję czwartej edycji "Big Brother VIP".

[showmag.info]

Showmag

Trwa "Big Brother - VIP 4" w Meksyku
Czwartek, 12.05.2005, 00:09

Kilka dni temu w Meksyku rozpoczęła się czwarta edycja "Big Brother - VIP". W programie bierze udział 21 uczestników, którzy z dniem 1 maja zamieszkali w Domu Wielkiego Brata. Zawodnicy będą żyć pod okiem kamer, nominować się do opuszczenia widowiska oraz rywalizować o zwycięstwo i główną wygraną. "Big Brother - VIP 4" ruszył pięć dni po zakończeniu w Meksyku trzeciej edycji "Wielkiego Brata".

[showmag.info]

Showmag

Finał "Big Brother VIP 4" w Meksyku
Wtorek, 12.07.2005, 23:58

Po 64 dniach, w Meksyku zakończyła się czwarta edycja programu "Big Brother VIP". Reality show trwał od 1 maja, a finał miał miejsce 3 lipca. W widowisku wzięły udział 22 osoby. Zwyciężczynią została 35-letnia Sasha Sokl, która wygrała 3,5 miliona pesos.

[showmag.info]

Femek

Na przełomie marca / kwietnia w Meksyku będzie Big Brother - El reencuentro, program poprowadzi Adela Micha, która prowadziła Big Brother 1 i 2

Damian

Przypomniało mi się teraz że w jakiejś edycji w Meksyku było podobnie jak u nas w BBV , że jedni uczestnicy po Vipach chyba też mieszkali w tym samym domu. Mam rację? czy coś pokręciłem.  :los:

Femek

co do Meksyku to wiem, że na 100% było z edycjami VIP ( Big Brother Vip 3 i Big Brother Vip 4 w 2004 r. ) Gdzie w dzien finału BB V3 wproadzili sie nowi mieszkancy BB V4 ) ale jak dobrze kojarze w porugalii tez tak było ze w dzien finału bądź 1 dzien przerwy. No i Niemcy w dzien finału BB5 rozpoczął sie BB6.

Damian

O Niemcach to wiem , ale właśnie pamiętam że chyba do tego samego domu po zakończonej edycji w Meksyku wprowadzali się nowi mieszkańcy. 

Toni

W Meksyku nie doszło w tym roku do edycji El reencurento. Stacja Televisia zapowiada w przyszłym roku czwartą zwykłą edycję oraz piątą edycję vip tradycyjnie pod nazwą All stars.
Ostatnia zwykła edycja jak i vip miały miejsce w 2005 roku, tak więc będzie powrót BB po siedmu latach.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

a skąd ta informacja, że ma być BB4 ? ja nic o tym nie wiem, tym bardziej nie umiem znaleźć na www takich informacji jedynie co znalazłem to w Marcu ma się rozpocząć "Big Brother: 10 años después" i ta edycja ma All Stars, czyli uczestnicy poprzednich edycji, a nowy dom BB będzie w miejscu gdzie kiedyś był dom mieszkańców programu "La Academia", program znów wskrzesi TELEVISIA. Jak ta edycja osiągnie sukces całkiem możliwe, że będzie normalna edycja.

Toni

Informacje o tym znalazłem na wikipedia Big Brother Mexico :) tak więc niekoniecznie może być to prawda.
Z drugiej strony edycja all stars miała być w tym roku i była zapowiedziana przez stacje a mimo tego do niej nie doszło.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!