Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

antuanet77

Cytata co według ciebie wniosł Gerard, Agata, Grzegorz, Wiśniewska i Zoffia

Wisniawprowadfziła kontrowersje przez to co powiedziała z tym co potem robiłą, Zośka denerwowała uczestników krytyką co mogło wywołać konflikt i pokazaćinnych,Grzesiek rozkleił się co dało swój odzew wśród osób wrażliwych, każdy znalazł kogos w domu poobnych do siebie. Gerard nie wiem, może sie nie rozkręcił, bo nie miał mozliwości, może chcieli pokazac inny rodzaj żonatego i męza.Nie mi to oceniać. jedni nas nudzili, ini wkurzali, inni śmieswzyli. Kazdego kto inny, i o to chodzi. Jak mamy pretensje to nabijamy na portalach i w TV, kasa się kręci.

mandarynka

Hej, a wiecie, że jest casting w Dublinie?

Znalazłam takie info:

Zgłoś się na casting w Dublinie!

16.02.08 (sobota)
godz. 10:00

siedziba Polskiej Gazety
28 George's Great North Street
Dublin 1, Irlandia

Wielki Brat wzywa!!!

I co WY na to???

Jason

a gdzia znalazłas takie info? ja nigdzie nie widzę...

16 luty? zgupieli? toc to 2 tygodnie przed rozpoczęciem programu! w edycji 4.1 dwa tygodnie przed wejsciem to uczestnicy juz dostawali info, ze wchodzą.

Piorun

Oooo straszne! Nie wybrali mojego podania i do mnie nie odzwonili (jak narazie :P ) to chętnie bym wpadł na casting, no ale bez jaj nie Dublin xD

romashran

Cytat: Jasona gdzia znalazłas takie info? ja nigdzie nie widzę...

16 luty? zgupieli? toc to 2 tygodnie przed rozpoczęciem programu! w edycji 4.1 dwa tygodnie przed wejsciem to uczestnicy juz dostawali info, ze wchodzą.

Pewnie program się rzopocznie później niż tego 03-03-2008

Pozdrowienia

kryki

Moim zdaniem na pewno zacznie sie zgodnie z planem bo im krótszy program tym mniejsze zarobiki.

Dzisiaj wyśle jeszcze raz zgłoszenie moze jakims cudem tamta nie dotarła do producentów:)

Pokaz na co cie stać;P Trzeba iść po trupach do celu:) (zartuje)

molko

czemu miałby trwać krócej? to nie może trwać do końca czerwca?

kryki

Jeszcze 5 edycjasie nie rozpoczeła a ja juz mam zastrzezenia.

Po pirmo ;p Wysłałem ankieta i nikt mnie na Casting nie raczył zaprosic:)
Next;p Chciałem dzis dzień wysłałac drugi raz a tu kod nieprawidłowy

Mozna wnioskować po tym, ze Casting dobiegł końca. W sumie najwyzszy czas.

Jedyna nadzieja która drzmi we mnie to to, ze zostane uczestnikime bez potrzeby prezentowania sie na Castingu:P

Jason

jesli piszą ci, ze kod nieprawidlowy to znaczy, ze zostal juz wykorzystany. Bo z jednej komorki dostajesz jeden kod. Ten sam, chocbym 10 smsów wysylal. Wiec ankieta doszla. Tez tak mialem. Wysylalem 2 razy, bo na poczatku cos im szwankowalo i myslalem, ze nie doszlo. I za drugim razem wyslalem smsa z innego telefonu, a wiec inny kod. No ale okazalo sie, ze jednak 1 ankieta doszla, bo oddzwonili. Szkoda, ze nie oddzwaniają drugi raz, na kolejny etap ;(

Dżem

Szczerze to życze wam żebyście nie dostali :) I mam dobre intencje.

romashran

Jason oj tak.... święte słowa :P

Do mnie tez nie oddzwonili :(

I tak czekam, czekam dzień w dzień... a telefon milczy.

Pozdrowionka i trzymaj sie :)

Nartka

Jason

Cytat: DżemSzczerze to życze wam żebyście nie dostali :) I mam dobre intencje.
a to dlaczego? :P

romashran

Cytat: podmarkPo prostu były ciekawsze osobowości od Was.

Pewnie tak i nie mówię nie :)

Pozdrowionka

antuanet77

castigi trwały na długo przed ankietą :P , nie wszyscy byli proszeni :ubaw: ,
kiedy ja byłam na castingu, była babka która co kilka dni przyjeżdzała :hmm: , czyli dogrywka.  :boks:
Jeśli trwają jeszcze to juz finałowe. :los:  Reszta jest zmknięta.  :yeah:
Dzwonia po tygodniu od castingu jeśli było cool. :yeah:  Więc nie ma na co czekać :bye: , pomalować dom to dla ekipy 1 dzień. :plask:
Moga zmodyfikować trochę, pewno dekorator wkroczy, wyniese meble, wstawi swoje :sciana:
-może przebudują dom, po tej edycji wstawią stare meble, albo zostawia te :bravo:

podmark

Po castingu w Irlandii nadal chyba zbyt mało chętnych  :devil:

1 i 8 marca we Wrocławiu i Warszawie odbędą się "castingi bezpośrednie" (oni mają problem z doborem odpowiednich słów). Ech - a żyłem już złudzeniami, że uczestnicy się nie będą znać...

No i na stronie castingowej pojawiło się logo w lepszej jakości :)

i takie :)