Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

Jason

nawet jak sie dostali to juz mowic nie mogą ;) kontrakt i po ptokach

romashran

Siemanko :)

No mogę gadać więc mnie nie powołał Wielki Włodek :) Ogłolnie to nawet wyszło dobrze bo życie mi sie pozytywnie pokomplikowało:) Za długo są rozciągnięte w czasie te castingi troszku :)

Pozdrawiam wszystkich

chatiflatt

hehe, czyżbyś Tatusiem miał się stać za 9 miesiecy, Romashran? ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

romashran

heheh :) Ale też żeś wymyślił - nie nie, nie zamierzam :P

Pozdrowienia

truski

Witajcie! taka jest prawda, ze nie mozemy nic mowic, Romashran, w ktorej grupie byles? dali Ci odpowiedz ze nie, czy se po prostu nikt nie odezwal? pozdrowionka

donia

Trusi...kogo ja tu widze:)

chatiflatt

truski,
mam nadzieję, że nauczysz współmieszkańców hiszpańskiego :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: chatiflatttruski,
mam nadzieję, że nauczysz współmieszkańców hiszpańskiego  
I co, Truski jest jedną z osób w programie ;) ??

Goku

Nie jest. Widziałem jej komentarze na oficjalnej, więc to znaczy, że się raczej nie dostała.

chatiflatt

Skoro się nie odzywa na Forum JUŻ, a jedynie czasem wejdzie i poczyta [a wcześniej udzielała się bardzo :)] to pewnie jest w finałowej grupie.
Monika odeszła z Domu, w jej miejsce musi pojawić się jakaś przebojowa dziewczyna. A jeśli do tego umiałaby hiszpański.. :D
Barbara Weston