Tydzień 10 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Maj 2008, 00:35:37

Showmag

Izabela Potęga kolejną wyeliminowaną uczestniczką
22-letnia Izabela Potęga okazała się być drugą osobą, która w dniu dzisiejszym musiała opuścić reality show "Big Brother 5". Iza spędziła w Domu Wielkiego Brata 36 dni.

Zaraz po tym, jak program opuściła Diana Hoffmann, głosowanie widzów zostało wznowione. Telewidzowie mogli wysyłać SMS-y na pozostałą trójkę nominowanych: Izabelę Potęgę, Klaudię Olczak i Dawida Chomę.

O 23:12 ogłoszono kolejną decyzję widzów: drugą osobą, która w dniu dzisiejszym musiała pożegnać się z dalszym udziałem w "Big Brother 5", okazała się Izabela Potęga.

Szczegóły nominacji dostępne są tutaj.

maniakTV

Pudelek: Ten napój z Baru to ''Polococta'' ;). Nachalna? No może i tak jest, ale nie podoba jak podczas występu gwiazdy pokazywany jest prowadzący z puszką w dłoni. :los:

A!!! Iza odpadła! Czyżby ATM nie manipulował w tej edycji wynikami?  :buzz: :szok: :los:

joker

I co ciekawe Bar i BB sponsoruje ta sama firma - Zbyszko
Mnie najbardziej śmieszy jak publiczność się gimnastykuje, żeby bić brawo z puszką w jednym ręku :ubaw:

chatiflatt

Polococta zmieniła nazwę na Zbyszko Polo Colę :P promocja w Barze zdała się na nic, sprzedaż maleje :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: Aaragorn w Nd, 11 Maj 2008, 23:13:49
Izabela Potęga kolejną wyeliminowaną uczestniczką

No to chyba niemała niespodzianka. Dziewczyna wzbudzała chyba dużo większe zainteresowanie niż ten Dawid.
Może Wielki Brat chce przetestować samodzielność Klaudii.

Jason

mnie sie zdaje, ze wywalili ją bo jej wątek sie juz wyczerpał. No w koncu ile razy mozna pokazywac jaka to ona jest nietolerancyjna. Takich materiałów, specjalnych programów o tym, bylo juz kilka i wszystko przemaglowali po 5 razy. Wiec Iza juz jest niepotrzebna. Poza tym duet Iza-Klaudia tez juz wyeksploatowali do konca. Teraz, kiedy program sie zbliza do konca, ciekawsze bedzie pokazywanie jednej osoby przeciwko calej grupie.

No i mam nadzieje, ze Klaudia wygra i pokaze tej beznadziejnej grupie gdzie ich miejsce. Jak widze Sylwie, Magde i Marcina i jeszcze te ich zadowolone miny to mi sie wymiotowac chce.