Tydzień 10 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Maj 2008, 00:35:37

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania

Rosa

Biedactwa, alkoholu nie dostali i od razu panowie fochy stroją :ubaw:.
Brawa dla Klaudii, denerwuje mnie ostatnio Magda. Nie lubię jej  :devil:
I teraz kto powinien wylecieć w przyszłą niedzielę :) niedopity Marcin czy obleśny Dawid. Ciekawe co produkcja zrobi żeby ich nominowac.

chatiflatt

Klaudia i Iza:
- nie rozumiem ich relacji, lubią się ale się nie lubią, obgadują resztę a nominują się wzajemnie,
- nie pochwalam ich zachowania w sytuacji z alkoholem, ale znając mój charakter postąpiłbym podobnie :/
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Freddy

haha,ja chyba tez tak bym postapil,niestety :devil:

Tom Kruz

Czy to jest forum abstynentów ? :gwizd: Co ja tutaj robię ?  :los:.
Ja tam się nie dziwię, że mieszkańcy (niektórzy) mają ochotę czasem napić się czegoś mocniejszego, żyjąc w takim wariatkowie.
Jedynym, któremu był nie dawał alkoholu jest Jasiek, bo chyba facet, jak większość górali, dostaje małpiego rozumu po procentach (tylko w ten sposób można wytłumaczyć fakt, iż prowokował do bójki Józefa Warchoła, bo chyba za to go potem przepraszał w trakcie spotkania w sekretnym pokoju).

Rosa

BB nie ma pieniędzy na porządna nagrodę, nie ma na normalne zadania a uczestnicy sobie Whiskey popijają? No proszę, bez przesady.

ixa86

A na trzeźwo to się już nie da dobrze bawić  :plask: --> w każdym razie większość z nich tak właśnie myśli.
CO to w ogóle ma być, że mają tam prawie cały czas dostęp do alkoholu ( i to jeszcze jakiego) - rozumiem na koniec tygodnia, za zaliczone zadanie wino jakies jakby im dalie. ale tak na codzień? Boją się, że na trzeźwo nie będzie już żadnych "atrakcji" do pokazywania...no nie wiem ... ale ja wole oglądać te prawdzie "twarze" i zachowania bez %.

chatiflatt

Cytat: Tom Kruz w Wt, 06 Maj 2008, 23:18:51
Czy to jest forum abstynentów ? :gwizd: Co ja tutaj robię ?  :los:.
Ja tam się nie dziwię, że mieszkańcy (niektórzy) mają ochotę czasem napić się czegoś mocniejszego, żyjąc w takim wariatkowie.
A ja się dziwię. Wszak wiedzieli, że nie wchodzą do disneylandu, czy też do nibylandii, gdzie Piotruś Pan rozdaje fanty, ale są w programie rs. Brak puszki piwa jest powodem strzelenia focha, jak to napisał Rosa, i chęci wyjścia. A brak papierosów jest powodem 'lekkiego poddenerwowania' uczestników. Wielki Bracie, albo mi dasz w tej chwili puszkę harnasia, albo ja w tej chwili wychodzę!! Śmieszne :los:
Nie jestem abstynentem, ale nie piję też lampki półwytrawnego czerwonego codziennie, albo zawsze wtedy kiedy mam zły humor, albo kiedy ktoś na mnie nakrzyczy, albo kiedy coś mi się uda, albo kiedy mi się nie uda. Bo musiałbym pić codziennie, i najpewniej nie tylko wino czy piwo. Rozumiem grupową deklarację - Wielki Bracie, prosimy o alkohol - nie rozumiem powodów. I to nie wynika z mojego stosunku do spożywania alkoholu. Ta ekipa udowodniła już w tym programie, że napoje zawierające C2H5OH nie są dla niej wskazane. A ostatnio zaczyna udowadniać, że nie potrafi się bawić bez C2H5OH - popisówka w stylu 'chcę piwa, więc przeskoczę mur', teksty 'wytrzymamy [brak żołądkowej], a jak wyjdziemy to się porządnie najeb*emy'. Uczestnicy potrafia natomiast wzorowo 'leżeć przy fajku' lub też 'leżeć na kanapach', no i dodajmy jeszcze wzorowe sypianie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Oni tam umierają z nudów - nie ma gdzie wyjść na powietrze, nie ma co w domu robić - to dla zabicia czasu sobie popijają :los: Gdyby producenci zapewnili im jakieś atrakcje, albo przynajmniej ciekawe i zajmujące zadania tygodniowe to myślę, że nie zależałoby im tak na alkoholu.

ChristopherP

Ja jestem tylko najbardziej ciekaw co producenci zaplanowali, zeby byl dzis nominowany ktos poza Iza i Klaudia.

maniakTV

Nie wiesz co? Już wiadomo - pisze na oficjalnej - każdy mieszkaniec w pokoju zwierzeń będzie musiał typować nie dwie a trzy osoby do opuszczenia domu WB.

Pudelek

Dziś jest głosowanie na tury = więcej kasy z Smsów. Nie powiedzieli tylko czy będą zerować wyniki po pierwszym glosowaniu.

Showmag

Diana Hoffmann wyeliminowana
Dzisiejszego wieczora, decyzją telewidzów z reality show "Big Brother 5" została wyeliminowana 26-letnia Diana Hoffmann. Diana spędziła w Domu Wielkiego Brata 15 dni.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli: Izabela Potęga (8 głosów), Klaudia Olczak (6 głosów), Dawid Choma (5 głosów) oraz Diana Hoffmann (za złamanie regulaminu).

Czwórka nominowanych została poddana osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Tym razem aż dwie osoby musiały opuścić program. Dziś o godzinie 22:29 ogłoszono decyzję telewidzów: jako pierwsza spośród czwórki nominowanych, Dom Wielkiego Brata opuściła Diana Hoffmann.

Szczegóły nominacji dostępne są tutaj.

maniakTV

No i odpadła. Mimo,że głosowałem na nią aby została [w ankiecie :los:], to nie zmienia faktu, że była bardzo nudną osobą... :/ Zresztą jak prawie każdy w tym składzie... :/

Pudelek

Reklama tego napoju energetyzującego jest jeszcze bardziej nachalna i (niesmaczna  :los:) niż reklama innego napoju (którego nazwy już nie pamiętam) reklamowanego w programie Bar...