Tydzień 09 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 30 Kwi 2008, 23:10:15

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Daniela Świtalska
16 (88.9%)
Dawid Choma
11 (61.1%)
Izabela Potęga
8 (44.4%)
Janusz Strączek
3 (16.7%)
Klaudia Olczak
2 (11.1%)
Marcin Kaliszek
4 (22.2%)
Sylwia Skabińska
6 (33.3%)

Głosów w sumie: 18

Głosowanie skończone: Nd, 04 Maj 2008, 23:10:15

maniakTV

David - nie pasuje mi jego styl bycia, taki szczeniak i cwaniak. Jeżeli denerwuje np. Princessę  i  ta prosi o to by przestał ten nie bierze tego do siebie. Dziwny typ.
Daniela - wiadomo dlaczego, poczytajcie moje posty w jej temacie.
Izabela - nie wiem jak Wy, ale zaczyna mnie denerwować podejściem do niektórych spraw. Jej poglądy nie pokrywają się z moimi.

Goku

Cytat: maniakTV w Śr, 30 Kwi 2008, 23:13:44Jeżeli denerwuje np. Princessę  i  ta prosi o to by przestał ten nie bierze tego do siebie. Dziwny typ.

Ojj tak! Bo już ktoś by to wziął do siebie xD. Ja na Dawida nie głosuję, bo jest za krótko. Zagłosowałem na Izę i Klaudię jednak ze szczególnym wskazaniem na tą pierwszą!

Kuba 942

Ja oddałem głos tylko na Davida.Jest jakiś dziwny i nie za bardzo chyba tam pasuje

gulczas

Szkoda że tylko trzy osoby można zaznaczyć....
Wybrałem:
Danielę-bo to wulgarna dziewucha bez klasy.
Dawida-bo zachowuje sie jak pajac.A to nie jest zabawne.
Janusza-Bo tęskni za wolnością.I wierze mu bo dawno temu służyłem w wojsku z góralami i oni bez przerwy
mówili jak to tęsknią za tymi swoimi halami. :D  Tak już chyba mają.

Chętnie zaznaczyłbym też:
Sylwię-bo podobnie jak Janusz chce (chciała?) wyjść.
Marcina-bo jest nudny , nieciekawy, zwykły.

lille

Daniela - bo jest wulgarna, głupiutka, zaborcza, zazdrosna, sztuczna, skrzekliwa, etc. - właściwie nie posiada żadnej pozytywnej cechy.
Sylwia - bo jej nie lubię, ponadto jest wyrachowana. Najprawdopodobniej właśnie ona odpadnie.
Dawid - bo jest plastikowym chłopczykiem. Drażni mnie swoją osobą, jest sztuczny, nietolerancyjny i niedojrzały. Taki "gówniarz" z przerostem ego.

Właśnie w tej kolejności, plasują się moje antypatie :) Pozdrawiam

nathanael

1. Dawid (DC)1.5% 4.9% -3.4% WYCHODZI
2. Marcin (MK)4.8% 3.6% 1.2% ZOSTAJE
3. Klaudia (KO)7.1% 3.2% 3.9% ZOSTAJE
4. Sylwia (SS)8.3% 3.9% 4.4% ZOSTAJE
5. Iza (IP)11.1% 3.4% 7.7% ZOSTAJE
6. Daniela (DS)23.5% 13.9% 9.6% ZOSTAJE
7. Jasiek (JS)10.2% 0.6% 9.6% ZOSTAJE

Czy ktoś wierzy w te wyniki? Ludzie nie głosujcie, oni robią z nas idiotów. Producenci powinniście się wstydzić!! Dzisiaj Dom powinna opuścić Daniela, bo ona jest najbardziej nielubiana co pokazują wszystkie sondy!!

skaty

Daniela, bo jej nieznoszę
Sylwia, bo nie ma dystansu do siebie.
Marcin, bo jest nudny.