Tydzień 08 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 21 Kwi 2008, 15:35:26

maniakTV

Czy ktoś myślał, że Paweł zostanie? Ja szczerze powiem, że nie...

Iza  wzbudza jakies emocje a w BB jest to potrzebne, zaś o Pawle nie mogę tego powiedzieć. Jak pokazywali jego 'najlepsze chwile pobytu w BB' to patrzyłem na ten zmontowany materiał i pomyślałem sobie - ale musieli się naszukać tych ''ciekawych'' jak na Pawła -  momentów...'' Z pewnością program bez jego udziału nie ucierpi.

Rosa

Bardzo nie podobał mi się wczorajszy Ring.
a) Sztucznie próbowano wywolać jakies zgrzyty między Nickolasem i Izą.
b) Wszedł do domu Dawid, przedstawia się jako Dawid, natomiast dla prowadzących cały czas jest to Dejwid, dodatkowo najwazniejszym tematem dla Kuby jest chyba jego seksualnośc bo jakos nie może się cały czas od tego odczepić. Ma na niego chętkę czy co? :sciana:

chatiflatt

na siłę wprowadzają jakieś 'tajemnice' - a to ktoś przeciw Nickolasowi, a to Diana, która sama jest jedną wielką tajemnicą [tak o sobie mówi], a to seksualność Dawida. Sztuczne naciąganie faktów nie służy temu programowi.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Kiepski pomysł z przedłużeniem zadania o kolejny tydzień.Nie dość,że zadanie jest tanie to jeszcze dość nudne.O ile pierwszy tydzień dało się wytrzymać to ten już raczej nie.
Czy pokazywali wczoraj reakcje mieszkańców na wejście Józka Warchoła,jeżeli tak to jakie były,bo wczoraj nie oglądałem już drugiej części ringu.

ixa86

Najnudniejsze zadanie jakie widzialam :zzz: oglądam tylko nominacje, ewentualnie w czwartek i piątek. NIc sie tam nie dzieje, sztucznie wywołują konflikty jak już tu większość zauważyła -  od starego dobrego Big Brothera dzielą ich miiliooony lat świetlnych  :devil: