Tydzień 08 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 21 Kwi 2008, 15:35:26

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania

Jason

Bożeee, jakie te laski są puste. Daniela i Sylwia. Aż sie niedobrze robi jak sie patrzy na nie jak sie przechwalają jakie to one mają tytuły, jakie sesje w jakich gazetach. I jak najeżdżają na Klaudię, ktora akurat miala racje. No ja nie moge. I jest wlasnie dokladnie odwrotnie, to one są puste a nie Klaudia. Puste lale Playboya bez matury.
I to fakt, co Klaudia mowila. Im bardziej wszyscy na nią najeżdząją - tym lepiej dla niej. Wydaje mi sie, ze ma duze szanse na final. Im bardziej nie lubiana - tym dluzej bedzie zostawala w domu. Żeby sie cos dzialo.

Piotrek

Zgodzę się z Jasonem. Teraz zmieniam zdanie - jest całkiem odwrotnie. Moim faworytkami są na dzień dzisiejszy: Magda [lubię ją :P], Klaudia [jej motto mi się podoba, pasuje do niej :P], Iza [nawet się przekonuje do niej], Andżelika [na razie spoko babka]. Naprawdę nie wiem czy sesje w Playboyu to jakieś osiągnięcie? Dla mnie osiągnięciem jest skończenie studiów, dobra praca... Nie to co te dwie puste lale... :/

Jezeli chodzi o chłopaków - wszyscy są spoko: Nickolaus, Marcin, Góral. Tylko Pawła nie trawię... :/

Jason

bożeeee, jakie to nudne. Dzisiejszy odcinek jest nudnyyyyy! Nie wyrabiam juz, wyłączam to.

nie dziwne, ze mają taką slabą oglądalnosc...

Piotrek

To nie oglądaj, bożeeeeeeeee.  :/
A mnie się podoba. Odpoczywam od Jolki... Ale tęsknię za koniem.  Naprawdę :kon:

Jeżeli chodzi o BB 5 to trzeba będzie wprowadzić kogoś kto trochę zamieszania tam wniesie. Myślę, że heoooł. Ciekawe jakby wyglądały wtedy stosunki pomiędzy Jolka = uczestnicy i na odwrót. ;)

chatiflatt

Piotrze, dość często zmieniasz zdanie. To bywa niezdrowe.

Zadanie jest nieciekawe. Ale za to pokazuje kolejną, mroczną, naturę ludzką - chciwość  :devil:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

no bo wlasnie nic tam sie nie dzieje, jest nudno

no niech ktos mi powie, ze nie brakuje tam Jolki...

albo chociaz kogokolwiek, kto bylby ciekawy

ale Jolka ma na razie dosc. Choc sama powiedziala, ze jesli niedlugo w zwiazku z niską oglądalnoscią zaproponują jej wejscie, to wejdzie, ale na pare dni tylko

Showmag

Jeszcze jedno slowo o Jolce w tym temacie i polecą bany (bo ostrzezen brak)

Prowadzcie dyskusje na temat.

Piotrek

Skarbińska i Świtalska- dwie lalunie które myślą, że są piękne i seksowne. Te ich spojrzenia do kamer i schlebianie sobie jest nie na miejscu. I jeszcze jeżdżenie po Klaudii z byle jakiego powodu.  I tak w grupie nie mają bardzo dobrej opinii. Zaczynają powoli wkurzać niektórych uczestników + mnie jako widza.

Chatiflatt: Piotrze, dość często zmieniasz zdanie. To bywa niezdrowe.

Nie ja miałem co innego na myśli. Ale dalej nie pisze bo bana dostanę.

Wracając do zadania - rzeczywiście nieciekawe. Mogliby jakieś fajne zadanie dać [nie wiem jakie są zagranica, może coś podkraść :los:]...

Rosa

Cytat: Piotrek w Wt, 22 Kwi 2008, 22:03:30

Wracając do zadania - rzeczywiście nieciekawe. Mogliby jakieś fajne zadanie dać [nie wiem jakie są zagranica, może coś podkraść :los:]...

Nie muszą nic podkradać bo legalnie mogą brać zadania, problemem jest KASA bo niestety niewiele jest zadan gdzie nie trzeba nawet złotówki włożyć a oni przecież bawią się w wersję dla ubogich.

To moze byc przelomowy tydzień dla Klaudii, jesli przetrwa to może zajśc do finału. Coraz bardziej podoba mi się tej jej wieczny uśmiech i nie bardzo rozumiem teksty innych że "psuje im zabawę".
Daniela przepadła u mnie w zeszłym tygodniu jak w programie live wykrzyczała jak to pragnie silikonow.

Piotrek

Przecież z tym podkraść żartowałem :) Wiem przecież, że mogą legalnie brać zadania z zagranicznych BB. 

Mnie też się zdaje, że Klaudia dojdzie do finału a Świtalskiej i Skarbińskiej które mam nadzieję, wcześniej odpadną szczena odpadnie :D

A i jeszcze zenująca wypowiedź Sylwii podczas BB Prosto z Domu gdzie Klaudia była ewidentną 'gwiazdą' odcinka: ''To Klaudia dzisiaj jest gwiazdą?''... czy coś takiego. Po prostu ją żal d*pę ściska - przepraszam za wyrażenie. :)

Goku

Cytat: Piotrek w Wt, 22 Kwi 2008, 22:29:02
Mnie też się zdaje, że Klaudia dojdzie do finału a Świtalskiej i Skarbińskiej które mam nadzieję, wcześniej odpadną szczena odpadnie :D

Boże uchroń! Już jedna taka była w dwóch finałach i więcej ich nie potrzebujemy. Jak dla mnie w finale jest miejsce tylko dla Angeli, Magdy i Danio(ew. Nickolasa lub Marcina zamiast Danio). A pustakom(Izuni i Puderkowi) życzę szybkiego wyjścia z domu i niech Izunia lepiej wraca do Irlandii i nie pokazuje się nigdzie w okolicach Łodzi, bo jak ją kiedyś gdzieś zobaczę i dorwę za kłaki to wrrr... (oczywiście to żart, żeby nie było ;))

Piotrek

Pewnie, że lepiej jakby w finale była Angela, Nickolaus i dla mnie Magda [ewentualnie Marcin] ale przypuszczam, że Puderek będzie finale. Coś tak czuję. Ale szczena by opadła Sylwii i Danieli. :D
Np. patrząc po ostatnich odcinkach to Puderek ma nawet szanse dojść do finału bo producentom sie spodobała skoro prawie wszystkie awantury kręcą się wokół niej i nawet BB PzD był, że tak powiem na jej temat... Oczywiście dużo za sprawą uczestników.
A Daniela uważa za osiągnięcie sesję w Playboyu. Tak samo Sylwia.

Równie dobrze ja mogę być w Playgirl :D <żart> Podretuszują mnie i będę ładny... :D
A jakoś bym nie widział w tym żadnego osiągnięcia.
Co to dziewczyny nie zrobią dla 500 złotych [ bo ile za taką sesję się dostaje ]?

Goku

Ta akcja z automatyczną nominacją jest bez sensu :/. Widać producenci nie chcą rozdzielać pustaków i chcą się upewnić, że jeśli obie będą nominowane(a to jest bardzo prawdopodobne) to żadna nie odpadnie.

Showmag

Nowi uczestnicy "Big Brother 5″

Dziś do Domu Wielkiego Brata wprowadziła się dwójka nowych uczestników: Diana Hoffmann i Dawid Choma. Weszli oni na miejsce Moniki Olszanowskiej i Józefa Warchoła, którzy 2 tygodnie temu opuścili reality show.

Diana Hoffmann ma 26 lat i pochodzi z Poznania. Lubi sport i podróże. Mówi o sobie, że jest w niej pewna tajemnica, którą poznają widzowie programu. Obecnie studiuje realizację telewizyjną.

Dawid Choma ma 19 lat i pochodzi z Wrocławia. Jest didżejem we wrocławskim klubie Senso. Ma dwa oblicza - z jednej strony jest wariatem, z drugiej mądrym, nietuzinkowym człowiekiem.

* * *

Paweł Kryszczuk wyeliminowany
Dzisiejszego wieczora, decyzją telewidzów z reality show "Big Brother 5" został wyeliminowany 21-letni Paweł Kryszczuk. Darek spędził w Domu Wielkiego Brata 15 dni.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Izabela Potęga (6 głosów) i Paweł Kryszczuk (7 głosów). Oboje zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 23:15 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata opuścił Paweł Kryszczuk.

Szczegóły nominacji dostępne są tutaj.