Tydzień 07 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 14 Kwi 2008, 05:01:52

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

Goku

Jak Darek chce wyjść to niech wreszcie wyjdzie no! Dzięki temu oprócz Klaudii nominowana będzie jeszcze Izunia i na pewno pożegnamy którąś z tych pustaków! YEAH!!! <jupi> <jupi> <jupi>

Łukasz

Cytat: GokuJak chce wyjść to niech wreszcie wyjdzie no! Dzięki temu oprócz Klaudii nominowana będzie jeszcze Izunia i na pewno pożegnamy którąś z tych pustaków! YEAH!!! <jupi> <jupi> <jupi>

Pustak to była Jolka. Po czym twierdzisz że te dziewczyny są pustakami. Moim zdaniem w tej edycji nie ma już takich "wynalazków" jak Jolka. Na całe szczęście. Klaudia jest bardzo specyficzna w swoim zachowaniu, ale mi się to właśnie podoba, nie jest chamska, jak dwie laski playboya, które ciągle ją atakują(przynajmniej tak to jest pokazywane). A Iza też jest spoko, na dodatek kibicuje Widzewowi :prosi:

Ariel utwierdza mnie w przekonaniu, że Józek dobrze robił gdy nie chciał z tym kolesiem gadać i chciał chłopczyka nauczyć jak postępować. Widać teraz że cała ta sytuacja z Warchołem i Arielem została przekręcona przez tv4, a poszkodowanym pewnie jest Jozek, chociaż całkowicie na pewno niewinny nie jest, ale jesli rzeczywiscie wpadli do niego o 5 rano i zaczęli go prowokować(kopać) to mu sie nie dziwie.

Kuba 942

Nawet fajna była ta brazylyjska telenowela w wykonaniu mieszkańców domu wielkiego brata.
Nieźle chyba wzięli się za ten protest,widzowie bb.Wchodzę przed chwilą na stronę bb5 a tu prawie żadnych komentarzy.Ciekawie jak będą wyglądały wyniki głosowania.Darek Kiśluk teraz siedzi w sekretnym pokoju i nie wiadomo opuści dom czy nie.

Goku

Cytat: Łukasz
Cytat: GokuJak chce wyjść to niech wreszcie wyjdzie no! Dzięki temu oprócz Klaudii nominowana będzie jeszcze Izunia i na pewno pożegnamy którąś z tych pustaków! YEAH!!! <jupi> <jupi> <jupi>

Pustak to była Jolka. Po czym twierdzisz że te dziewczyny są pustakami. Moim zdaniem w tej edycji nie ma już takich "wynalazków" jak Jolka. Na całe szczęście. Klaudia jest bardzo specyficzna w swoim zachowaniu, ale mi się to właśnie podoba, nie jest chamska, jak dwie laski playboya, które ciągle ją atakują(przynajmniej tak to jest pokazywane). A Iza też jest spoko, na dodatek kibicuje Widzewowi :prosi:

Iza i Klaudia to dwie dziewczynki którym w d*pach się poprzewracało i myślą, że są pępkami świata(szczególnie Klaudia, która przyszła do programu tylko po to by siedzieć na sofie i gadać głupoty(albo tak jak to ona powiedziała "Ładnie wyglądać")). W ogóle nie próbują nawet zintegrować się z innymi mieszkańcami. Izunia od wejścia do domu Pawła tylko włazi mu w d*pę i już prawie nie rozmawia z innymi. Chociaż Izę akurat jeszcze znoszę. A Jolka mimo że była pusta to chociaż starała się wykonywać zadania - co prawda na swój sposób, ale to zawsze lepsze od nic nie robienia.

Sylwię i Danielę lubię(Danielę nawet bardzo!) i nie zauważyłem, żeby to one pierwsze atakowały Klaudię. To ona je non stop prowokuje. I moim zdaniem np. pomalowanie jej farbą było całkowicie słuszne i tylko szkoda, że tak mało jej się oberwało za to straszenie Danieli. Moim zdaniem powinni w nocy, gdy będzie spała, wynieść jej łóżko do ogrodu. Dziewczynka się potem obudzi i będzie trochę zaskoczona xD.

Kuba 942

Gulczas dziś opuścił program.Fajna była ta akademia z okazji wyjścia Gulczasa.
Ja lubię dziewczyny z tej edycji BB.

Showmag

Dariusz Kiśluk wyeliminowany
Dzisiejszego wieczora, decyzją telewidzów z reality show "Big Brother 5" został wyeliminowany 22-letni Dariusz Kiśluk. Darek spędził w Domu Wielkiego Brata 15 dni.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Dariusz Kiśluk (6 głosów) i Klaudia Olczak (7 głosów). Oboje zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 23:17 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata opuścił Dariusz Kiśluk.

Szczegóły nominacji dostępne są tutaj.

Goku

Cieszę się, że Darek wyszedł. To jego dzisiejsze przemówienie było żenujące(co prawda to "ciuś ciuś" Izy było jeszcze bardziej żenujące, ale ona nominowana niestety nie była) i w ogóle już go miałem dosyć.

Piotrek

Ariel ma jakieś dziwne interesy na zewnątrz. Jego kolega który byl w BB  Ring był taki cwany. Zresztą jak sam Ariel. Cieszę się, że wyszedł. Miałem go dość.

Showmag

Heh. I jak owijal w bawelnę mowiac, skad sie znają ;)
Ciemne interesy, albo chcą panowie zachowac dyskrecje ;)

Wiem tez z pewnego zrodla, ze Darek jest dobrym znajomym Magdy Czmudy - lesbijki z bb4.1.

...w tym miejscu to juz Jason musialby sie wypowiedziec, co mu mowi jego "radar" :P

Piotrek

Cytat: Aaragorn w Pn, 21 Kwi 2008, 00:05:19
Ciemne interesy, albo chcą panowie zachowac dyskrecje ;)

Wiem tez z pewnego zrodla, ze Darek jest dobrym znajomym Magdy Czmudy - lesbijki z bb4.1.

Jestem wręcz pewien po jego słowach, że to są ciemne interesy. Dlatego nie chce o sobie mówić ''bo to człowiek zagadka'' - wiecie co to mówi? To mówi, że ten człowiek nie chce mówić o sobie dlatego, aby dobrze grać w programie. Perfidny, zakłamany. Tyle mogę powiedzieć.

Co w związku z tym, że jest znajomym Magdy Czmudy?  :buzz: :szok: :kreci: :D :D Zresztą trochę mnie to zaciekawiło. Ciekawe co ich łączy :P (żart) :D

Jason uruchom swój ''radar'' i powiedz co ci mówi w tej sprawie. W sprawie ciemnych interesów Darka 'Ariela' oczywiście. ;) :)

Jason

Cytat: Aaragorn w Pn, 21 Kwi 2008, 00:05:19

...w tym miejscu to juz Jason musialby sie wypowiedziec, co mu mowi jego "radar" :P
hihi, radar sie odezwał jak tylko Ariela zobaczyłem na finale bb vip. Wiec moze cos na rzeczy jest ;)

ale bez przesady, jak ktos zna jakąś lesbijkę to od razu tez musi byc homo?

a interesy? hmmmm... moze sie jakas robota nawinela, w koncu Darek ma wlasną dzialalnosc gospodarczą, wiec pewnie o to chodzi. Moze to jakas spolka z tym gostkiem co byl w studio. Juz sie nie doszukujmy dziury w calym, ze to zaraz muszą byc ciemne interesy :P

Kuba 942

Dobrze,że Darek opuścił program.I jakby został to znów by gadał,że chce opuścić dom wielkiego brata,i tym razem może by to zrobił.