Tydzień 06 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Rosa, Pt, 11 Kwi 2008, 00:38:17

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Izabela Potęga
2 (12.5%)
Józef Warchoł
13 (81.3%)
Klaudia Olczak
1 (6.3%)

Głosów w sumie: 10

Głosowanie skończone: Nd, 13 Kwi 2008, 22:38:17

Rosa

Rosa

Oczywiście chetnie pożegnam mięśniaka. PA :pa:

Goku

Miałem dylemat, ponieważ ja najchętniej pozbyłbym się całej trójeczki, ale jednak mimo wszystko nadal najbardziej wkurza mnie Izunia. :)

Piotrek

No oczywiście... MIĘŚNIAK! Argumenty? Znacie je doskonale moi drodzy... :)

Joseph - pakuj walizki, masz 2 dni na opuszczenie domu Wielkiego Brata, pożegnaj się z mieszkańcami TERAZ, bo znając Ciebie za nim ty to zrobisz to zejdzie Ci to do niedzieli.

PA! :pa: :P

tomekk

Oczywiście,że Józef OUT! ps ktoś kilka dni temu..."Wielki bracie dowal komuś automatyczną nominacje.Iza ani Klaudia nie mogą opuścić domu"...no prosze  :zabek: Klaudia jest dla mnie obojętna ale fajnie jakby została jeszcze. Iza fajna z wyglądu tylko bo nie podoba mi sie jej jak i Klaudii a także i części pozostałych podejście do Darka.

SkazanyNaSmierc

Józef oczywiście,dziwie się że odrazu nie wyleciał ale to tylko kwestia czasu do niedzieli.
Powody są chyba jasne: przemoc i agresja!

Luxis

Józek, który zgubił wózek...

i mózg z rozumem :/

Piotrek

Tak ogólnie nie wiadomo po co głosujemy jak i tak nikt jutro nie wychodzi - przez ostatnie wydarzenia - tak było bynajmniej pisane na showmag.info :)

chatiflatt

Dom opuścil Józef 'napuchnięte przegrody nosowe' Warchoł i Monika. po co pozbywać się 3. osoby?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Na skutek wydarzeń opisanych w tym temacie: https://showmag.info/forum/viewtopic.php?t=1030 głosowanie zostało anulowane.
Wątek zamknięty.