Tydzień 06 - Nominacje #1

Zaczęty przez Showmag, Śr, 09 Kwi 2008, 11:46:26

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Angelika Frybezowska
1 (6.3%)
Daniela Świtalska
0 (0%)
Dariusz Kiśluk
1 (6.3%)
Izabela Potęga
1 (6.3%)
Janusz Strączek
0 (0%)
Józef Warchoł
3 (18.8%)
Klaudia Olczak
5 (31.3%)
Magdalena Kitaszewska
1 (6.3%)
Marcin Kaliszek
2 (12.5%)
Monika Olszanowska
0 (0%)
Nickolas Noel Prusiński
0 (0%)
Sylwia Skarbińska
2 (12.5%)

Głosów w sumie: 6

Głosowanie skończone: Śr, 09 Kwi 2008, 19:46:26

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Goku

Nie wiem kompletnie kogo nominują mieszkańcy, więc zaznaczę kogo ja bym nominował:

-Izabela. Już się wypowiadałem w jej temacie. Do tego dochodzi wczorajsze "Oliwa Sprawiedliwa" :plask:
-Pani "puderek" czyli Klaudia. Jest taka jakaś pusta. Jak wczoraj tłumaczyła się w pokoju zwierzeń albo te jej podstępy.

SkazanyNaSmierc

Klaudia-próbuje "namawiać" grupę do złego.Grupie może to się nie podobać.
Marcin-po części przez niego bogaci stali się biednymi.To może zaważyć na jego nominacji.

Mam przeczucie że Wielki Brat odwali dziś jakiś numer np.nominacje będą tylko na grupę biednych albo coś w tym stylu ;)

tomekk

Nono...może tak być,że nominaować będzie można tylko tych z biednego zespołu  :zabek: nawet i fajne rozwiązanie by było.

Goku

No w takim wypadku byłoby fajnie bo obecnie ci których lubię są w bogatych, a z biednych lubię chyba tylko Jaśka, ale nie ma takiej możliwości, żeby on był nominowany ;).

Showmag

Klaudia i Izabela nominowane do opuszczenia Domu
Dziś w Domu Wielkiego Brata odbyły się pierwsze nominacje. Do odejścia wskazane zostały dwie osoby: Klaudia Olczak i Izabela Potęga.

W dzisiejszych typowaniach po 2 głosy uzyskali Angelika i Józef, a po jednym Daniela, Dariusz, Monika i Sylwia. Żaden z domowników nie wytypował Janusza, Magdaleny, Marcina i Nickolasa.

Do odejścia wskazane zostały: Klaudia Olczak (9 głosów) i Izabela Potęga (7 głosów). Dwójka nominowanych zostanie poddana osądowi widzów. O tym, kto z nich opuści Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym, dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info.

* * *

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Angelika:
Izabela - "Ma dwie osobowości, jednej nie lubię, a drugiej jeszcze nie poznałam"
Klaudia - "Ma często olewający sposób do wykonywania zadań"

Daniela:
Józef - "Przekręcił mnie tak, że moja pupa wylądowała przy jego twarzy, co mi się w ogóle nie spodobało"
Klaudia - "Jest dla mnie osobą za bardzo zmanierowaną. Nie zna się na żartach i nie potrafi się bawić"

Dariusz:
Izabela - "Jest wielką paniusią, a to nie są wakacje"
Klaudia - "Nie dogaduję się z nią, nie mamy wspólnego języka. Wydaje mi się, ze pomyliła programy"

Izabela:
Dariusz - "Nienawidzę zniewieściałych mężczyzn, a on jest zniewieściałym facetem"
Klaudia - "Ona się miga od wszystkiego. Zawsze jest w tyle z grupą, a poza tym ja nie lubię policji, a ona kiedyś była w policji"

Janusz:
Izabela - "Jest delikatna i może ją ten program trochę skrzywdzić. Myślę, że sobie tu nie poradzi. Paniusia"
Klaudia - "Myślę, że ten program nie jest dla niej. Średnio umie się zgodzić z grupą. To nie jest dla niej miejsce i powinna odpaść"

Józef:
Angelika - "Podpadła mi kilka razy"
Klaudia - "Nie jest kontaktowa, jest poza grupą. Udaje wielką księżniczką"

Klaudia:
Daniela - "Do cyrku lubię chodzić i lubię oglądać klaunów, ale w domu nie jest żaden potrzebny. Nie lubię dziewczyn, które piją, palą i przeklinają"
Sylwia - "Nie lubię dziewczyn, które piją, palą i przeklinają"

Magdalena:
Izabela - "Mam z nią najgorszy kontakt"
Klaudia - "Najchętniej nie robiłaby niczego, oprócz stania przed lusterkiem, malowania się i pindrzenia się"

Marcin:
Izabela - "Jej poczucie humoru, jej zachowanie są z innej bajki. Nie rozumiem jej zupełnie"
Monika - "Nic nie robi, tylko ciągle śpi"

Monika:
Angelika - "Ma MNS - miesiączkowe napięcie stresowe. Pali papierosy, drażni mnie, nie podobają mi się jej żarty"
Klaudia - "Nie umie się bawić. To nie pokaz mody, czas się wziąć do roboty"

Nickolas:
Izabela - "Nie stara się za bardzo być w grupie, jak są zadania grupowe do zrobienia"
Józef - "Nie potraktował dziewcząt w taki sposób, jak powinien. Nie miał szacunku do nich. Uważam, że powinien opuścić Dom"

Sylwia:
Izabela - "Najmniej przykłada się do zadań. Żyje w grupie, a mam wrażenie, że zachowuje się tak, jakby była sama"
Klaudia - "Mam z nią najmniejszy kontakt"

Wynik nominacji:
9 głosów - Klaudia
7 głosów - Izabela
2 głosy - Angelika, Józef
1 głos - Dariusz, Daniela, Monika, Sylwia
0 głosów - Janusz, Magdalena, Marcin, Nickolas

Goku

Ha! Po raz pierwszy udało mi się przewidzieć wynik nominacji ;).

Cytat: AaragornIzabela:
Dariusz - "Nienawidzę zniewieściałych mężczyzn, a on jest zniewieściałym facetem"
Klaudia - "Ona się miga od wszystkiego. Zawsze jest w tyle z grupą, a poza tym ja nie lubię policji, a ona kiedyś była w policji"

Żal mi tej dziewczynki, naprawdę.

Showmag

Ogółem to uczestnicy plączą się w swych nominacjach jak to tylko się da.
Tłumaczen typu: "Naprawdę nie wiem kogo nominowac, nie chcę tego robic, ale wiem ze to są nominacje, taki jest regulamin, więc muszę. Dobrze niech będzie Klaudia", naprawde nie chce się juz sluchac...