Klaudia Olczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 20:45:54

Showmag

Temat poświęcony Klaudii Olczak

lille

Wesoła osóbka, w dodatku z charakterkiem. Spodobała mi się tym, że stara się wziąć sprawy w swoje ręce, a to jej dobrze wróży na przyszłość. Jako jedna z nielicznych, zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Oby tak było do końca :)

mseptember

Na mnie na początku zrobiła bardzo fajne wrażenie, szkoda, że je zepsuła tym głupkowatym chowaniem puderków..

lille

mseptember nie zapominaj że jest to kobieta, kombinuje jak może, żeby dobrze wyglądać. Osobiście nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie, bardzo mi się to spodobało. I tak nie ma nic do stracenia, bo przecież jest biedna ;D Dobrze że kombinuje, gorzej - że jest w grupie owieczek, które się boją wychylić noski, bo przecież Wielki patrzy...

Detryt

Od poczatku mi sie podoba ta dziewczyna. Ale za nic nie potrafie zrozumiec czemu grupa jej tak nie lubi, przegapilem cos?

mseptember

Cytat: Detrytprzegapilem cos?
hehe, większość, jak wszyscy ;) przeciez pokazują nam tylko ułamek ułamka z tego co się tam dzieje

Goku

Tej pani już podziękujemy. Przyszła do domu, udowodniła że istnieją ludzie głupsi od Jolanty(a myślałem, że to już niemożliwe), a teraz może już wyjść. Koniec z promowaniem głupoty w domu Wielkiego Brata! Klaudia Olczak musi odejść! :)

Detryt

Cytat: Goku w Cz, 17 Kwi 2008, 16:31:05
Tej pani już podziękujemy. Przyszła do domu, udowodniła że istnieją ludzie głupsi od Jolanty(a myślałem, że to już niemożliwe), a teraz może już wyjść. Koniec z promowaniem głupoty w domu Wielkiego Brata! Klaudia Olczak musi odejść! :)

Ona wcale nie jest taka glupia, przysluchaj sie co mowi - przede wszystkim w klotniach z pozostalymi kobietami :)

Piotrek

Bo dzisiaj się wydało jakie są dziewuchy w BB5. Klaudia ze wszystkich tam zgromadzonych jest jedną z najmądrzejszych razem z Angelą... :)
Zgadzam się z Detrytem... ;)

Goku

Cytat: Detryt w Pn, 21 Kwi 2008, 22:15:12
Cytat: Goku w Cz, 17 Kwi 2008, 16:31:05

Ona wcale nie jest taka glupia, przysluchaj sie co mowi - przede wszystkim w klotniach z pozostalymi kobietami :)

No właśnie słucham. I nie usłyszałem z jej ust ani jednej mądrej wypowiedzi. Laska się zatrzymała na poziomie trzeciej klasy szkoły podstawowej. Nie dziwię się, że tak się dogaduje z Izunią, bo obie są tak samo dziecinne i puste.

gulczas

Mi się wydaje że to właśnie ona jest najnormalniejsza w tym programie.To raczej inni są dziecinni i niepoważni.
Klaudia za Izą wcale tak strasznie nie przepada.A mimo wszystko potrafi  z nią jak udowodniła współpracować i nie obrabia jej d... za plecami.

Najbardziej mi sie w niej podoba że nie przejmuje się tym programem i nie bierze go zbyt poważnie.To dobrze o niej świadczy.Bo jak można brać na poważnie coś tak niepoważnego jak Big Brother? :D

Jeanne

Powiem szczerze, na początku nie bardzo za nią przepadałam ;). Potem jakoś zaczęłam ją lubić, kiedy usłyszałam jej kłótnie z pozostałymi dziewczynami z domu (Sylwia, Daniela). Poza tym okazała się szczera, otwarta, ma poczucie humoru i chociaż czasem jej zachowanie nie bardzo mi odpowiada, to mam nadzieję, że jak najdłużej zostanie w tym programie.

Goku

Od kiedy Izy nie ma w domu, Klaudia się trochę uspokoiła i teraz już mnie tak nie irytuje. Chociaż nadal niezbyt ją lubię, ale teraz jest też ktoś kogo nie lubię bardziej - Dawid.

Tom Kruz

Chyba niedobrze ze mną (albo wręcz przeciwnie). Dziś sniła mi się Klaudia jako moja ...... sekretarka  :los:.

Powie ktoś - mniej oglądania BB. Tylko, że w ostatnich tygodniach oglądam BB 5 dosyć rzadko.   
Siła podświadomości to jednak potęga (nomen omen - Iza mi się jeszcze nie śniła) :).

ixa86

Hmm może zdradzisz jakieś szczegóły co do usług pełnionych przez Klaudyną w roli sekretarki  :los: :devil: :los:

a w temacie.. to Klaudia pewnie wygra ten program. No bo kto inny>?? wybór jest straaaaasznie duży