Józef Warchoł

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 22:20:57

Showmag

Temat poświęcony Józefowi Warchołowi

Goku

Józef powinien od razu wylecieć. Kasia Sz. w 4.1. za wygadanie się wyleciała od razu, a Bartek w 4.1. wyleciał jedynie za oblanie "królowej" Jolanty wodą :/. A Józef i wygadał się w sprawie nominacji i jeszcze użył przemocy i ma tylko automatyczną nominację. I ktokolwiek z tej trójki wyleci to z dwójką idiotów(a raczej na pewno idiotek, bo Józef pewnie wyleci) będziemy musieli się męczyć :/.

ChristopherP

Wstyd i żenada.

Takich nizin to nawet Najman nigdy nie sięgnął.

mseptember

Nie rozumiem decyzji Wielkiego Brata. Ten człowiek nie powinien przebywać w domu ani minuty dłużej. Jak dla mnie kwalifikuje się do zamknięcia w jakimś innym miejscu.. No chyba, że to faktycznie reżyserowane jest, to niech sobie robią co chcą..

tvmars

Warchoł nie dotrwa do niedzieli mogę się założyć że jutro o 18:30 nie zobaczymy go na sofach a o 20:00 zobaczymy jak jest wyprowadzany o 1 w nocy przez ochronę bo chciał "Arielowi" poderżnąć gardło

Piotrek

A zauważyliście jak po decyzji 'Wielkiego Wiatra' jak PAN i WŁADCA się unosił?
Najpierw chciał grabę przybić 'Arielowi' i oznajmić rozejm a potem w programie na żywo znowu się pokazywał jaki to ''kozak''... Pfff... Dzieciak...
Wykręcał się w pokoju zwierzeń jak nie wiem co a w dodatku jakby mógł to by wszystkich rozszarpał...
Człowiek nie ma pohamowania - może komuś krzywdę zrobić i założę się, że teraz w tym momencie dzieje się wiele... Pożegnamy go przed niedzielą... :boks:

Jason

jego nazwisko mowi samo za siebie...

dopoki nie pokazali, ze wygadal sie o nominacjach to bylem pewien, ze dostanie automata za uzycie przemocy. Za te obie rzeczy to bylem przekonany, ze wyleci z hukiem od razu! WB jest niesprawiedliwy i nie rozumiem tej decyzji. Nie dziwie sie Darkowi, ze chcial wyjsc, bo ja bym sie tego psychola bał i wyszedl jak najszybciej i kazdemu mieszkancowi radzil to samo.

A najgorsze, ze grupa jeszcze tego psychola broniła...

Goku

Ja mam taki pomysł - niech najpierw Józef wróci do domu i policzy swoje dzieci, bo w końcu nie wiemy ile ich jest. Potem niech wróci do domu BB i zastanowi się na kogo tak się wkurzył. Bo najpierw przez pół godziny wjeżdżał na Marcina, a potem powiedział mu, że nic do niego nie ma i że jest wściekły na Darka. No to jak w końcu jest?

tomekk

Dla mnie od początku Józef był typem spod ciemnej gwiazdy. Tolerancyjny jestem ale takich rozchwianych emocjonalnie ludzi,oraz nie dopuszczających innych zdania nie preferuje. Jest tak jak on mówi i koniec.  :gwizd: Powinien karnie opuścić dom Wielkiego Brata! Mam nadzieję,że miażdżącą przwagą głosów negatywnych odpadnie z programu.

clubber23

dziwny jest nieco ten gość, takie duże dziecko, ale właśnie takich dziwnych typów takie programy potrzebują, obstawiam, że w niedziele wyleci

SkazanyNaSmierc

Józek pomylił dom Wielkiego Brata z Zakładaem Zamkniętym dla osób chorych psychicznie.Wczoraj programu o 20 nie oglądałem,dopiero dziś powtórkę i muszę przyznać że gość naprawdę ma jakieś problemy.Najpierw Ariela leje,później chce przepraszać,a po ogłoszeniu automatycznej nominacji znowu go wyzywa.Zastanawia mnie czy Ariel dożyje dzisiejszego programu o 18:30 :/
Za takie coś Warchoł powinien odrazu polecieć z Domu WB prosto do wcześniej wymienionego zakładu,jak swego czasu Irek z BB 2.Tylko że z tego co pamiętam Irek wyżywał się na rzeczach a nie ludziach :]

chatiflatt

Cytat: SkazanyNaSmiercTylko że z tego co pamiętam Irek wyżywał się na rzeczach a nie ludziach :]
spojrz na przegrody nosowe Warchoła - łubudu łubudu łbem o ścianę :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

lille

Cytat: SkazanyNaSmiercJózek pomylił dom Wielkiego Brata z Zakładaem Zamkniętym dla osób chorych psychicznie...Najpierw Ariela leje,...Za takie coś Warchoł powinien odrazu polecieć z Domu WB prosto do wcześniej wymienionego zakładu...

Uważam że Józka trochę poniosło, ale chyba oglądamy różne programy, bo lania ja tam nie widziałam - poza laniem wody w wykonaniu pipy Darka. A że sprawy przybrały taki obrót - jak dla mnie bardzo dobrze, w końcu to RS ;)
I szczerze powiedziawszy, wolę potrzeć na Józia, niż byle jakiego, mydłkowatego Darka. To nie Józek wcinał się jak koszula w tyłek, on zwyczajnie bronił swoich racji i miał do tego pełne prawo. A że znalazł się wśród "wymoczków", dla których racjonalne argumenty to ściana, to ... ściana :)
Zwyczajnie puściły mu nerwy, a wszyscy robią z igły widły, jakby co najmniej z maczetą biegał. Mam nadzieję, że Józek zostanie właśnie dlatego że jest szalony. Dzięki niemu będzie się coś działo. I nie mam tu na myśli, jedynie siłowego rozwiązywania konfliktów.

Pozdrawiam

ChristopherP

Cytat: lilleA że znalazł się wśród "wymoczków", dla których racjonalne argumenty to ściana, to ... ściana :)

Może po prostu nie zrozumieli jego bełkotu (i nie mam na myśli tylko płaszczyzny dźwiękowej). I nic dziwnego, już Anzhelę łatwiej było zrozumieć.

SkazanyNaSmierc

Cytat: lilleUważam że Józka trochę poniosło, ale chyba oglądamy różne programy
Zgadzam sie,chyba rzeczywiście oglądaliśmy dwa różne programy.
Wiesz mi chodzi o to że Józek zaczyna od tego że kogoś popchnie a skończy się na tym że jak mu ktoś bardziej podskoczy to wbije mu nóż w plecy.Nie sądze żebym przesadzał bo widzieliśmy na co go stać.
Ariel pipą ,hmm...mam rozumieć że miał się postawić Józkowi żeby ten zamiast "tylko" go popchnąć,dał mu w ryj? No racja,byłby show jak nic ale idąc takim rozumowaniem każdy mógłby robić w domu co mu się żywnie podoba :/
Cytat: lilleZwyczajnie puściły mu nerwy
No wiesz,mi np. jak puszczają nerwy to nie zaczynam ludzi popychać i ich wyzywać od "cymbałów" itp. no ale może ja jestem inny :P
Cytat: lilleMam nadzieję, że Józek zostanie właśnie dlatego że jest szalony.
A ja mam właśnie nadzieję że przez to wyleci.
Nie zapominajmy że uczestnicy w każdej chwili mogą skorzystać z pomocy psychologa i dla Józka byłoby to chyba odpowiednie.