Izabela Potęga

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 20:39:44

Goku

Siedziała w sypialni i słyszała jak na korytarzu wszyscy ją obgadują xD. Marcin powiedział, że nie może nawet na nią patrzeć, a co dopiero słuchać, a ktoś jeszcze powiedział, że ona jest tępa z natury czy coś takiego xDD

Jeanne

Oj gadali, gadali >.> Ale należało jej się bez dwóch zdań.

Iza jest jedną z niewielu osób które w tym programie nie wzbudziły we mnie żadnej sympatii. Od razu widać jaka jest kłamliwa xD. Jak to ładnie Daniela określiła: " No, a jej ulubionym aktorem jest Adam De Niro".

lille

Cytat: Jeanne w Pn, 05 Maj 2008, 16:20:41
...No, a jej ulubionym aktorem jest Adam De Niro...

Tak przyklepujesz Danieli? W takim razie oświeć mnie , któż to taki , ów Adam De Niro... - bo ja chyba głupia jestem. Tak fajnie masz , czy tylko powielasz zasłyszane idiotyzmy?

Pozdro :)

Goku

Taki ktoś jak Adam De Niro nie istnieje(no chyba że jakiś jest, no ale nieznany) a Danieli chodziło wtedy o to, że Iza sama nie zna imienia swojego ulubionego aktora.

lille

Ach, to przepraszam, nie widziałam tego. Co nie zmienia faktu, że w kwestii oceny, ewentualnej inteligencji uczestników, Daniela nie jest żadnym autorytetem. Wręcz przeciwnie, co zresztą udowadnia na każdym kroku...
Co się tyczy samej Izy, żałuję że odpadła. I to nie dlatego, że czułam do niej sympatię, ale dlatego, że liczyłam na jej głos podczas kolejnych nominacji :/
Cóż, szkoda. Teraz jedyne, co jest w stanie, nieco oczyścić atmosferę w domu Wielkiego i "uszczuplić" towarzystwo wzajemnej adoracji, to automatyczna nominacja dla wszystkich.

Pozdrawiam

borysus

Uboga w mózg dzieczynka!

Powiedziała, że gdyby wiedziała o tym, że Nick jest TS nie podałaby mu ręki . . .
Prawdę mówiąc nie wiem czy normalny facet chciałby na taką upośledzoną dewotke chociaż splunąć

Rosa

Ma coś w sobie takiego że ją nawet  lubię :) Zdecydowanie bardziej od panienek typu Sylwia czy Magda  :ubaw:.

Podoba mi się też to że nie boi się otwarcie mówić swojego zdania i mówi otwarcie to o czym większośc myśli ale boi się tego powiedzieć.

DJ Ice

Iza poprowadzi swój program w telewizji. :) Emisja rozpocznie się w październiku - prawdopodobnie (według moich nieoficjalnych informacji) - w Patio TV.

DJ Ice

No i Iza prowadzi (a raczej współprowadzi) program ''Przytul mnie mocniej'' na antenie nowej telewizji dla mężczyzn - Polsat Play.
Program ma podobno nieco inną, lepszą formułę od pierwotnej wersji emitowanej niegdyś na głównym Polsacie.

Kuba 942

A szkoda, że nie w Patio TV bo tą stację odbieram, ale Polsat Play już nie

chatiflatt

Przecież ona jest wyznawczynią "seksu po ślubie"! Więc jak, wolno kusić kawalerów takimi programami? :>
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston