Izabela Potęga

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 20:39:44

Piotrek

Takie duże dziecko z niej.

Najlepsze jest to:

CytatOd roku pracuję w Irlandii jako kelnerka. Wierząca i praktykująca katoliczka, fanka łódzkiego Widzewa. Chciałabym zrobić karierę w mediach. Interesuję się piłką nożną. Na przedramieniu mam tatuaż z napisem: "Życie jest walką, za Widzew"

Ma się czym pochwalić dziewczyna... :ha-ha: :|
Żeby po programie jej nie pobili... :ubaw:

chatiflatt

Iza jest prawicowa - PiS, Kaczki z jabłkami, Rydzyk, Jankowski i te sprawy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Cytat: chatiflattPiS, Kaczki z jabłkami, Rydzyk, Jankowski i te sprawy.
[/b]

Jest co wymieniać... :D :zabek: Ładna jest ale w czapce to chyba mało ma...

Goku

Wczoraj w BB: Extra udowodniła, że jest tylko dzieciakiem. Jak najpierw zaczęła gadać o "tyłeczku" Marcina, a potem w sypialni "Nie mówcie takich zboczonych rzeczy!". Dziewczynko ile ty masz lat? Wygrasz, ale co najwyżej "Przebojowe dzieci", a nie Big Brothera.

lille

Ładna ale głupiutka i troszkę się sama gubi w tym co mówi. Najbardziej mnie drażni tym, że cieszy się jak "głupi do sera".
Cóż - nie każdy jest doskonały ;)

ChristopherP

Jak dla mnie to koleżance wcale dużo nie brakuje do typowego blokowiskowego dresiarstwa...

clubber23

Cytat: ChristopherPkoleżance wcale dużo nie brakuje do typowego blokowiskowego dresiarstwa...
Oj nie, raczej do słuchaczek radyja maryja, ale ma dziewczyna zasady i ok

Łukasz

To że powiedziała że ma prawicowe poglądy to od razu Radio Maryja albo dresiara spod bloku...? Dajcie spokój. Wiele osób na tym forum lansuje się na osoby tak bardzo tolerancyjne, a gdy ktos ma prawicowe poglądy to od razu że ejst z Radia Maryja i takie tam.
Platforma Obywatelska tez jest partią centro-PRAWICOW¡ i co z tego? Blisko im do Radia Maryja??

Ja jeszcze na ej temat nie wyrobilem sobie zdania, nie pokazują jej tak duzo. Ale to że jest kibicem( i to Widzewa) to sie chwali :D

Detryt

Cytat: chatiflattIza jest prawicowa - PiS, Kaczki z jabłkami, Rydzyk, Jankowski i te sprawy
Zastanawia mnie czemu ludzie wypowiadaja sie na tematy, o ktorych nie maja bladego pojecia. Jesli tobie prawica kojarzy sie tylko z tymi rzeczami to znak, ze na temacie sie nie znasz. A jak sie nie znasz to nie popisuj sie swoja niewiedza jednoczesnie obrazajac ludzi.

Iza to fajna dziewczyna, podoba mi sie jej sposob bycia. Tylko rzeczywiscie widac czasem cos irytujacego, zacytuje:
Cytat: lilleŁadna ale głupiutka i troszkę się sama gubi w tym co mówi.

ChristopherP

Cytat: ŁukaszTo że powiedziała że ma prawicowe poglądy to od razu dresiara spod bloku...?

Raczej te w kółko powtarzane przez nią poglady na temat policji czy dzisiejszy 'rady' dla Józka - że jak chce pobić Ariela to proszę bardzo, ale po programie.  :plask:

joker

Nie polubiłem jej - moim zdaniem jest wulgarna (w przeciwieństwie do tego jak uważał Jasiek w czasie nominacji). Popieram zdanie ChristopherP, że niedaleko jej do blokowych dresów, a kolegowanie się z Józefem raczej na dobre jej nie wyjdzie.

chatiflatt

Cytat: jokerkolegowanie się z Józefem raczej na dobre jej nie wyjdzie.
Lubi aktywnych panów, którzy nic więcej prócz testosteronu w głowie nie mają :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ChristopherP

I proszę, Iza wróciła do swojego pierwszego, a raczej jedynego, pomysłu na siebie w wymiarze full-time  :plask:

Goku

Ojej. Biedne dziecko usłyszało prawdę o sobie i teraz beczy. Jak mi jej szkoda. A raczej szkoda mi tego, że nie wyszła z programu po tym wszystkim.

maniakTV

Ktoś może mi opowiedzieć co jej tam się stało? Niestety nie mogłem obejrzeć dzisiejszego odcinka... :(