Daniela Świtalska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 22:21:21

Showmag

Temat poświęcony Danieli Świtalskiej

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ona mnie rozbraja :). Jest trochę głupiutka, ale w taki jakiś pozytywny sposób. Jak zaczęła gadać do kamer to pojawił się u mnie na twarzy uśmiech od ucha do ucha. Jak na razie nie jest irytująca i mam nadzieję, że to się nie zmieni i Daniela nie stanie się drugą Jolantą.

P.S. Jaka to ulga dla uszu oglądać BB bez Jolanty!

ixa86

Dla mnie to druga Chmielewska. No i ten "naturalny" śmiech...

Jason

Cytat: GokuJak na razie nie jest irytująca i mam nadzieję, że to się nie zmieni
chyba intrygująca a nie irytująca :P

Cytat: GokuJak zaczęła gadać do kamer to pojawił się u mnie na twarzy uśmiech od ucha do ucha.
fajne to bylo, takie naturalne. Chyba ze dobrze to zagrala

Cytat: Gokui Daniela nie stanie się drugą Jolantą.
nie ma takiej drugiej jak Jola, bo Jola jest tylko jedna. Królowa jest tylko jedna :P

CytatP.S. Jaka to ulga dla uszu oglądać BB bez Jolanty!
niedlugo sie rozczarujesz...

CytatDla mnie to druga Chmielewska.
to samo sobie pomyslalem

lille

Na obecnym etapie poznania, robi na mnie raczej przyjemne wrażenie, jak na potrzeby BB. Taka słodka-idiotka, ale pozytywnie. Ponadto, ma ciekawą wesołą twarz.  
Przeraziła mnie tylko myciem zębów, a właściwie dzieleniem się pastą, z inną współmieszkanką. Okropność... :vomit:

Rosa

Jak na razie po obejrzeniu 2 odcinków sprawia bardzo pozytywne wrażenie :). W tej chwili to moja faworytka, ale oczywiście to dopiero początek programu i wiele się może jeszcze zmienic.

tomekk

Jak dla mnie także najsymaptyczniejsza, najbardziej wyrazista, żywa osoba w domu ze wszystkich. Niezależnie jaka będzie dalej w programie to moja faworytka.

SkazanyNaSmierc

Widać że Daniela wnosi pozytywną energie do domu,motyw z kamerkami genialny :D
Przypomina mi ona nieco Manuele z I BB,taka osóbka której wszędzie pełno :P
Cytat: ixa86Dla mnie to druga Chmielewska. No i ten "naturalny" śmiech...
Ze śmiechem mogę się zgodzić ale żeby ją do Heloła porównywać...bez przesady... :P
CytatP.S. Jaka to ulga dla uszu oglądać BB bez Jolanty!
Nic dodać,nic ująć :)

Jason

joker

Najładniejsza z dziewczyn, pozytywnie ją odbieram, ciekawy jestem jak się pokaże w miarę upływu czasu.

Jason

na początku byla nawet zabawna, ale teraz to juz jest nudne i uciążliwe. Ona na sile udaje kogos, kim nie jest. Smiech jak Doda, zachowanie jak Jolka. Bez sensu. Na dodatek ciągle przeklina, ciagle najezdza na Klaudię. Przechwala się, ze w Playboyu byla, a nawet matury nie ma... Co zresztą slychac w jej wypowiedziach (typu 'wyszłeś')

ChristopherP

Po obejrzeniu dzisiejszego programu nasuwa mi się tylko jeden komentarz: DNO!  :sciana:

Piotrek

Dody i jolki to ona nie przebije. Ona ma ewidentny problem ze sobą. Nie wiem na co najeżdża na Klaudię, którą nawet lubię - nie jest dwulicowa - nie obgaduje bez powodów. To co wyczzynia Daniela jest tragiczne. Ciekawe czy będzie nominowana...

Na co ona liczy? Na sławę? to, że świeciła dupą w CKM czy Playboyu to już wielką gwiazdą będzie? Co ona sobie uważa? Klaudia to chociaż szkołę policyjną skończyła i ma tzw. ''łeb'' dziewczyna. I ma zniewalające motto życiowe :) Śmieszne :) .
A Daniela to niestety swoim zachowaniem reprezentuje : DNO!

Sorry trochę zaczerpłem zachowanie Jasona z jego pisanych postów, ale to pomaga :)

Detryt

Taka ladna, a taka pusta. Ona naprawde nie ma matury? Jesli tak to rzeczywiscie ambitna dziewczyna.