Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

Rosa

Raczej nie, w BBAU, BBUK czy BBUS wyniki są wszędzie ogłaszane wlasnie przez prowadzące a nie przez WB.

Kazuki

A co nas obchodzi kto ogłaszał wyniki w innych krajach,u nas zawsze robił to WB i tak powinno zostać :/ nie wszystko musi być tak jak w AU czy UK.

joker

Kazuki, ta edycja jest wzorowana na AU wiec pewnie i z prowadzacymi bedą sie trzymac tego do konca.
Rosa, ale tam chyba ogłaszanie nie jest takie denerwujące jak u nas w tą niedziele?

mseptember

Czy jestescie na 100% pewni, że u nas wyniki ogłaszał Wielki Brat, a nie Miecugow i Sołtysik? Bo ja mam poważne wątpliwosci...

Showmag

...a więc dla ostatecznych wyjasnień:
Decyzję ZAWSZE ogłaszali prowadzący (Miecugow lub Sołtysik), a następnie Wielki Brat wypowiadał słowa "XYZ, twój czas w Domu Wielkiego Brata dobiegł końca, masz 5 minut na pożegnanie się z mieszkańcami i opuszczenie Domu".

Rosa

Jeżeli Kuba będzie dalej probował być "cool" i bedzie miał taki stosunek do reklamodawców jak wczoraj i dzisiaj to długiej kariery w tym programie mu nie wrózę  :ubaw:

joker

Chyba chciał jakos nawiązać do Szymona Majewskiego :?!:

Toni

Moim zdaniem Kuba Klawiter jak i Karina w programie "Ring" dosyć często mówili po prostu nie na temat bądź potocznie mówiąc mówili z górki...ale w sumie jest to zrozumiałe w programach Na żywo. Choć czasem nie wygląda to specjalnie no ale cóż...nie wspominając już o programach "Prosto z domu". :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Karina się miesza często i zadaje bez sensu pytanie powtarzając sie... ale faktycznie jest lepiej niż na początku... Kuba dalej jest fajny, lubie jego luzzz

voytasss

hmm fajnei ze nowe twarze...

ale do bb dynamicznego programu sa potrzebni lduzie zywi i potrafiacy prowadzic programy na zywo

a Kuba jednak jeszcze tego za bardzo nei potrafi...

czasami az glupio sie slyszy gdy Kuba najezdza na uczetsnikow... albo probuej wysnuc jakies bez sensu insynuacje...

no mam andzieje ze sie troche rozkreci

Toni

Kuba jako prowadzący staje się coraz nudniejszy. Moim zdaniem jest zbędny w programie "Prosto z domu". Wielki Brat mógłby sam przejąć inicjatywę i dałby radę (bez żadnych materiałów filmowych pokazywanych mieszkańcom).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Lenka186

Witam... ;) Co do prowadzących to brak mi słów. Okropna orowadzaca i denerwujacy Kuba. :plask: hehe ta Karina To ciągle sie zapowietrza a Kuba gada bez sensu. Aż normalnie nie mam ochoty tego ogladac. Wazniejsze wydarzenia ogladam w Internecie a w tv ogladam nominacje i Ring. prosze... TV4 zmieńcie prowadzących .... !!  :kreci:

molko

a wiecie co? ja mam popsuty tv i muszę oglądać na słuchawkach i podczas programu na żywo słyszałem co mówią Kubie, żeby on powiedział. Wpierw myslałem, że mi 2 programy się nakładają, ale słyszałem jak mówią ten sam tekst, a on tylko powtarza...
może dlatego tak dziwnie mówi i robi odstępny między słowami

chatiflatt

molko, przecież to normalne.. tak się robi.
ale chyba tych głupawych żartów nie podpowiadają mu do ucha :ha-ha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

nie znam się na tym, ale skoro to normalne to chłopak sobie nie radzi