Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

Dj Dexter

Powiem szczerze ze jestemw szoku Prowadzacy sa jaknajbardziej OKI !! :D Chyba najlpeszy plus tego programu :)

slaverus

prowadzący nie zawiedli. Karina trochę była stremowana, ale dała rade dziewczyna ;) oby tak dalej, znaczy oby prowadzący nie przyćmili tylko uczestników, bo tak może być !

Exile

Prowadzący są swietni! Młodzi z werwą. Po prostu super :D

Showmag

Prowadząca jest nieco sztywna, ale pewnie się rozkręci...

Żywiej zrobiło się dopiero po pojawieniu się Manueli (swoją drogą dziewczyna zatraciła gdzies po drodze gust... :( )

molko

ale Karina czy Manuela? w ogóle ją przedstawili jako Michalak.

a ja uważam, że prowadzili z lekka chaotycznie - szczególnie Kuba kiwał się jak dresiarz z blokowiska - taki cwaniak. No i niech Karinie dadzą jakies fajniejsze ciuchy!

Pudelek

Ja dla mnie prowadzący są o wiele ciekawsi niż uczestnicy...

Goku

Prowadzący są spox :) Może Karina nie dorównuje Martynie W. ale Kuba z pewnoscią będzie lepszy od Miecugowa i Sołtysika :)

mir123bych

Cytat: molkoale Karina czy Manuela? w ogóle ją przedstawili jako Michalak.

a ja uważam, że prowadzili z lekka chaotycznie - szczególnie Kuba kiwał się jak dresiarz z blokowiska - taki cwaniak. No i niech Karinie dadzą jakies fajniejsze ciuchy!

Tak Karina ubrana była mizernie... te same obrania co na zdjęciach oglądalismy... Kuba był całkiem sympatyczny, motyw z tymi prezentami był fajny flet był najlepszy ;-)

podmark

Ten Kuba już jest lepszy od poprzednich panów, którzy prowadzili polskiego Big Brothera. Co do Kariny - widać było jej tremę, ale co się dziwić - BB to wielki projekt i wielkie nerwy (szczególnie, że format wraca po kilku latach i ląduje w innej stacji). Nie ma chyba sensu porównywać obecnej prowadzącej do Martyny Wojciechowskiej - każda ma swój urok, choć bardziej urocza była wg mnie Martyna  :love:

molko

ja się tylko zastanawiam dlaczego publicznosć prowadzący i gosć (antropolog kultury) stali? czy nie lepiej stół i 2 krzesła/fotele? może później zajdą zmiany chociaż  wątpie...

zgadzam się z pudelkiem, że prowadzący ciekawsi od uczestników

Toni

Moim zdaniem nowi prowadzący nie dali po sobie aż tak poznać że prowadzą po raz pierwszy taki program. U żadnego z nich nie dostrzegłem aż tak widocznego zdenerwowania,tremy...Jestem pozytywnie zaskoczony co do prowadzących.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Mau

kuba jest dla mnie troche zbyt luzacki - i to na siłę, ale uważam że wraz z Kariną prezentuja niezły potencjał i się wyrobią.

Mam tylko nadzieję, ze nie będzie więcej pani antropolog :sciana:
radioactive. dalej zła

FK

Kuba chwyta w lot i potrafi dać natychmiastową ripostę. Nie znałam Go wczesniej. Jest cool. A cos czuję, że rozkręci się jeszcze bardziej..!

red23

Kuba jest ok-potrafi poprowadzic program rozrywkowy,Karina moze sie jeszcze wyrobi ale blagam nie wpuszczajcie zadnej pani antropolog-totalna PORAZKA!!!!!!!

Toni

Zarówno Karina jak i Kuba potrafią prowadzić programu na żywo i z gatunku programu jakim jest Big Brother :zabek: Programy "Prosto z domu" prowadzone przez Kube prowadzone są na poziomie umiejętnosci. Ale jako formuła realizacji tego programu jest bardzo przeciętnie...tak samo co do programu "Extra".
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!