Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

Toni

Prawdą jest,że najlepiej zdolnosci aktora można ocenić po zagraniu jednej z głównych rol w którymś z filmów czy też "ważniejsza,znacząca" postać w którymś z seriali. Postać Kariny w Klanie to będzie zapewne kilak epizodów. Dobre i to...może ktoś ja zauważy. Fakt,że styliści mogliby wziąć sie pożądnie za Nią. Przecież na początku trwania programu w Ringach wyglądała bosko,ale już od dosyć dwana niemalże zawsze tak samo a szkoda.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Lenka186

hmmjak juz karina pojawi sie w Klanie z czego jestem bardzo zdziwiona to prosze zeby ktos mi podrzucil link do tego odcinka na prv :)

NC94

Karina pojawiła się w dzisiejszym odcinku Kryminalnych.

FK

Nie tylko w dzisiejszym - miała w serialu małą rólkę.

Jason

teraz numery nominowanych jak glosowac czyta Klawiter. Wcale mi sie nie podoba, bo sztucznie. Tamten gosciu lepiej czytal.

Tom Kruz

Cytat: arturxdKuba z nową laską: https://notsobigbrother.pl/bigbrother/1,84872,4742210.html

Jak na mój gust zbyt intensywnie wymalowane usta  :devil:

Toni

Patrząc na całą edycję Big Brother 4.1 zmieniłbym prowadzących wszystkich (może za wyjątkiem Maćka). Fakt,że Karina z Kubą byli symaptyczni ale mimo,że prowadzili program ponad 3 miesiące aż wiele się nie nauczyli by efekty były jakieś zadziwiające i zadowalające biorąc pod uwagę początki ich prowadzenia. Gdyby prowadzącymi byli któryś z charakterystycznych ex-mieszkańców BB 4.1 byłoby podobnie (charakterystyczni dla mnie to Jola,Joanna,Kasia L,Adrian,Tomek. To ludzie którzy będą pamietani z tej edycji jak Gulczas.Manuela,Klaudiusz. Może nie tak długo ale jak padnie hasło Big Brother 4.1 wymieniłbym właśnie te osoby). Zero doświadczenia plus jakiegoś wykształcenia w tym kierunku. Fajnie by było ale no lepiej jednak nie. A na szybko na 2 miesiące przed startem jakieś treningi? Czy ja wiem chyba nic by to nie dało rewelacyjnego i tak.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Karina Kunkiewicz częściej w "Klanie"
Po rozstaniu z "Big Brotherem", Karina Kunkiewicz będzie częściej pojawiać się w telenoweli "Klan".

Dotychczas Karina Kunkiewicz dzieliła swój czas między prowadzeniem "Big Brothera" i grą w "Klanie". Teraz, gdy straciła pracę przy reality show, będzie mogła całkowicie oddać się roli doktor Edyty Przybysz.

Lekarka z Topolina zacznie się częściej pojawiać w życiu doktora Pawła Lubicza (w tej roli Tomasz Stockinger) i na szklanym ekranie. "Rozmawiałam już z panem Pawłem Karpińskim (reżyserem serialu) i obiecał mi, że rozwinie wątek mojej postaci" - cieszy się aktorka. Relacje między lekarzami będą coraz cieplejsze i wszystko wskazuje na to, że będą mieli romans.

Kunkiewicz marzy o tym, by jej bohaterka uwiodła przystojnego Lubicza. "To będzie raczej związek uczuciowy niż oparty na seksie. Wątpię, żeby scenarzyści poszli dalej i zaplanowali dla nas sceny łóżkowe. Ale bardzo bym chciała i kto wie, czy tak nie będzie" - zastanawia się Karina.

[Super Express]

joker

Karina zagrała epizodyczną i nic nie znaczącą rolę prowadzącej licytację w dzisiejszym odcinku "Hotel 52" :)

brotherfan

A Kuba będzie prowadzącym nowego kulinarnego show Czwórki.