Krytyka programu

Zaczęty przez Toni, Pn, 03 Wrz 2007, 11:57:10

Luxis

masakra, większosc tu tylko krytykuje tą edycję, ludzie opanujcie się!! Tu dopiero drugi tydzień się zaczyna... wszystko idzie dobrze, program się rozkręca, są kłótnie, przyjaźnie, emocje, jak komus się nie podoba niech nie ogląda!! wielki problem...
po pierwszym miesiącu będziecie smiało mogli krytykować, ale po kilku dniach?? no nie przesadzajcie... jestescie (nie wszyscy)bardzo nie obiektywni i potraficie tylko krytykować, a nie chwalić, to nie jest normalne w normalnym społeczeństwie, ale to Polska... ehh:/ ludzie!! opamiętajcie się, poważnie

Toni

Jedni krytykują,inni chwalą nowego Wielkiego Brata. Nie można krytykować innosci. Gdyby było niemalże tak samo jak poprzednie edycje byłaby krytyka że jest nudno. Jest zupełnie inaczej pod wieloma względami (i bardzo dobrze że jest zupełnie inaczej) też krytyka...?...?Osobiscie mi tylko przeszkadza bardzo to iż czuję się gdybym oglądał Bar (za kilkoma wyjątkami,rekwizytami ale bardzo oczywistych o których pisałem wczesniej,mówiących że to jednak Big Brother) Pozostałe sprawy są oke.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Cytat: Luxismasakra, większosc tu tylko krytykuje tą edycję, ludzie opanujcie się!!

Najgorsze to oglądać ten program bezkrytycznie!
Pomimo wszystkich wad chętnie oglądam ten program. Ale mam prawo powiedzieć co mi się w nim nie podoba. A jest tego trochę...

Rosa

Cytat: ToniJedni krytykują,inni chwalą nowego Wielkiego Brata. Nie można krytykować innosci. Gdyby było niemalże tak samo jak poprzednie edycje byłaby krytyka że jest nudno.
Ja krytykuję po częsci wlasnie dlatego że JEST nudno. Zadania chwilowo są beznadziejne a jesli producenci chcieli się wzorowac na innych to przede wszystkim niech kopiują wszelkiego rodzaju twisty UROIZMAICAJ¡CE grę a nie zmieniają regulamin po to aby im było wygodniej. Inne edycje na swiecie przechodzą metemorfozę i z każdym rokiem starają się być lepsze i starają się zaskakiwać czyms nowym ale żadnej z tych atrakcji wymyslonej już przez innych jakos nie ma u nas.
Oczywiscie, cały czas mam nadzieję że ATM mnie czyms zaskoczy i okaże się że ludzie odpadający trafiają do nowego NORMALNEGO dużego domu WB z kamerkami HD, tam będa mieli NORMALNE zadania i tam będzie się toczył BB.
Krytyka ma też na celu to że JESLI powstanie BB 5 to tych bledow będzie można już uniknąć. Ja chcę oglądać naszego BB, cieszę się że jest ale wiem też, że mógłby byc on duzo ,dużo lepszy.

chatiflatt

Rosa, jesli powstanie BB5.....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Moim zdaniem Big Brother uległ "rozwinięciu",został unowoczesniony pomysłami nie ważne,że zaczerpniętymi z innych krajów (poza fanami programu i też nie wszystkimi,pozostali ludzie oglądajacy nie wiedzą,że pomysły zaczerpnięte są z innego kraju) Najważniejsze,że jest inny. Nie wszystko w tej nowoczesnosci jest na plus,ale zawsze cos będzie na plus i minus. Jedno się podoba,drugie nie.

Moim zdaniem by powstał Big Brother 5 nie jest konieczny wzrost oglądalnosci.Jesli wyniki oglądalnosci utrzymują się na tym poziomie na którym są obecnie uważam,że można spodziewać się 5ej edycji,która będzie udoskonalona i skorygowana błędami Big Brother 4.1

Rosa

Cytat: ToniMoim zdaniem Big Brother uległ "rozwinięciu",został unowoczesniony pomysłami nie ważne,że zaczerpniętymi z innych krajów  Nie wszystko w tej nowoczesnosci jest na plus,ale zawsze cos będzie na plus i minus.
Chyba czegos tu nie rozumiem.
CO zostało unowoczesnione? Jakie to wspaniałe pomysły są zaczerpnięte z innych edycji?
Ja tu widze uwstecznienie a nie unowoczesnienie.

Toni

Pomysły zaczerpnięte są z edycji innych krajów (tak bynajmniej niektórzy tutaj pisali). Tak więc chcąc nie chcąc jest innosć. A jesli jeszcze teraz tak naprawdę ich nie ma to w przeciągu 106 dni napewno będą.

FK

Cytat: AaragornDzis z kolei BBExtra o 23:50
Zapowiadano wyjątkowe sceny... Czyżby..? Co prawda na panny pod prysznicem nie polowałam, ale szczytem dla mnie było pokazywanie wszystkiego, co do 21.00 zostało pokazane. Szkoda mi już czasu na BB Extra. No, może jedynym plusem wczorajszej emisji było ukazanie relacji Bartosz - Grzegorz. To wszystko.

Luxis

A może ten Extra to jest podsumowanie dla osób, które nie oglądały bb ani o 18:30 ani o 20?? plus kilka pikantnych materiałów..

0lder

Skąd oni nabrali tych uczestników? To ma być program o debilach dla kretynów?
Czyżby na casting nie zgłosił się żaden przedstawiciel gatunku homo sapiens?

Toni

Uczestnicy Big Brother 4.1 są nie dziwni a po prostu inni niż z ostatnich 3ech edycji. Sam Wielki Brat powiedział że na kastingi zgłaszali się i przychodzili zupełnie inni ludzie. Kompletne przeciwstawienie tych których moglismy oglądać 5 lat temu. Ale pozytwne to bo widać że Polacy nie stoją w miejscu (bynajmniej ludzie nie wszyscy ale zdecydowana większosć w wieku 19-35lat) nie obrażając tych po 35tym roku życia. Odwołuję się tylko do grupy wiekowej ludzi którzy w przewadze chcieli wziąć udział w Big Brother 4.1

0lder

Pozytywne? Jesli by uznać tych osobników za reprezentację naszej nacji, to wsród Polaków można zaobserwować cofanie się procesu ewolucji. Jeszscze kilka pokoleń i zaczniemy szczekać.

chatiflatt

.. i zaczniemy wszyscy swiecić!! [benzoesan sodu i sorbinian potasu XD XD XD]

a na serio
po wczorajszym programie zauważyłem chyba ten prawdziwy cel producentów w dobraniu takich a nie innych ludzi. Każdy z nich ma jakis problem - ze sobą. I albo go dostrzega [tak jak Grzegorz brak ojca co zostało swietnie wyłapane przez montażystów] albo go nie dostrzega [brak wychowania, kultury i ogłady - Bartek >> kobieta była cudowna bo swietnie się r.....a  :plask:]. To powoduje, że dla mnie osobiscie ci uczestnicy stają się coraz mniej bezbarwni i z coraz większą ciekawoscią oglądam to co się będzie działo.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

:nie!:
Dostrzegłem dzisiaj pewne starania w celu uatrakcyjnienia programu na żywo: 1. wreszcie jakies zadania, 2. mniej Kuby (niestety okazało się, że im mniej tym lepiej, dzisiaj wolałbym żeby go nie było w ogóle).
:nie!: