Krytyka programu

Zaczęty przez Toni, Pn, 03 Wrz 2007, 11:57:10

Rosa

Jedno jest już pewne, to NIE jest profesjonalnie robiony program. :sciana:

Kazuki

To było do przewidzenia -_- rozumie gdyby to było po jakis 2 miesiącach to tak.. ale 3 dni xDD

chatiflatt

"Tu jest Polska - tu się pije!"
[nie wiem czemu, ale przyszło mi to na mysl haha może dlatego, że Polacy najczęsciej wszystko psują, także BB....]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

igiko

Cytat: Aaragornkontakt ze swiatem zewnetrznym w trzecim dniu trwania programu :kreci:
Można objasnić bo nie widziałem dzis odcinka?
The Amazing Race fan

Showmag

częsć uczestnikow miala mozliwosc zobaczyc.... nagrania od swoich rodzin na ekranie telewizora  :sciana:

FK

Cholera - w trzecim dniu pobytu??!! Przesada... Tylko czekać, jak odwiedzą ich znajomi w Domu BB ;)

OK -  a co sądzicie o flegmatycznym Wielkim Bracie..? Te Jego pytania...

Toni

Pytania Wielkiego Brata to fakt są absurdalne :zabek: Widze że niedzielny "Ring" na długo nie będzie emitowany do godz 22ej. W programie telemagazynu.pl już w niedzielę 16.09 zauważyć można przerwę między 21:00-21:30. Wówczas wtedy wyemitowany zostanie serial "Włatcy móch" a o 21:30 wyniki. Widać już że realizacja idzie w stronę programu Bar co mi się nie podoba.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

molko

może nie mają pomysłów na BB prosto z domu?

Rosa

Pełen profesjonalizm, no nie  :devil:  :P

PoPek

Na stronie podali ze dzis maja dać im pierwsze zadanie ... a gosciem programu o godzinie 18.30 ma być Grzegorz Marcisz... no zobaczymy

Rosa

Mam nadzieję że tego jakiegos Grzeska nie wpuszczą do tego domu. Rzygać mi się chcę jak widzę że mimo iż jest POZA programem już jest praktycznie w sojuszu z niektorymi z domowników.  Dalej niektórzy z was uważają że poznanie się ludzi w castingu nie było niczym złym?

Totalnego braku pomysłu na program o 18 ciąg dalszy.  :sciana:  :sciana:

Pudelek

Ja się obawiałem, że przez cały dzisiejszy program na żywo połowa uczestników będzie spać w sypialni jak na początku...
Ale i tak jest beznadziejne takie gadanie przez telewizor; co, kto z kim. Może jeszcze zdradzi ten Grzegorz co pokazują w Tv.

Kazuki

Oni naprawdę nie maja pomysłu na te 30 minut na żywo -_- lepiej niech wrócą do tego talk show "W cztery oczy" z czasów BB1-2, w którym uczestnicy rozmawiali na różne tematy,
odpowiadali na pytania widzów itd.

Pudelek

Tylko, że tutaj uczestnicy nie mają zbyt wiele mądrego do powiedzenia. No i sposób wypowiedzi też byłby dosyć ciężkostrawny.
Niech lepiej darują sobie to wejscie jak w BB3.

mseptember

A ja się boję że oni nie maja pomysłu nie tylko na te 30 minut. Odnoszę wrażenie, że wpuscili ludzi i nie tylko nie wiedzą co z nimi robic, ale nawet nie chce im się nad tym zastanawiać. Pewnie z oszczędnosci nie zatrudnili nikogo do wymyslania zadań ;P.