Krytyka programu

Zaczęty przez Toni, Pn, 03 Wrz 2007, 11:57:10

joker

Szczerze mówiąc to myslałem, że wywoła to większą falę krytyki na forum, ale teraz zrozumiałem, że ile można pisać o tym samym :lol:
Ciekawy jestem ile dali mu kasy, żeby ich tak podjudził :obrazony:

Showmag

Już nie ma co krytykować, przeszlismy z tym do porządku dziennego. Bar7 show.

Czekać tylko, kiedy podczas finalu producenci ogłoszą: "Słuchajcie, to tylko takie jaja były. Tak naprawdę, nie był to żaden bigbrother; chcielismy tylko pokazać Wam - durnym widzom, że można zrobić BAR w bigbrotherze, za jeszcze mniejsze pieniądze, a mimo to przykuć Waszą uwagę samym tytulem programu i trzepać kasę z Waszej głupoty" :devil:

Toni

Wrr...chyba by mnie rozniosło! gdybym usłyszał cos takiego. Skoro o finale wspomnienie to chciałbym by wygrała Jola. Oosba której nie lubiłem od samego początku,lecz z każdym dniem lubię ją coraz bardziej i to jej dałbym 100.000 złotych. I znowu jakby Bar się oglądało... :nie!:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Mijają 4 tygodnie programu i przez te 4 tygodnie można już zauważyć że jedna z podstawowych rzeczy w BB czyli zadania tygodniowe i związane z tym zarabianie pieniędzy praktycznie nie istnieją. Te ktore są, są  byle jakie a pieniądze na zakupy czy zaliczą czy nie i tak dostają. Wszystko opiera się na skandalach a nie na ciekawych i sprawdzających wytrzymalośc fizyczną i psychiczną zadaniach.
Brak chęci, brak inwencji?

Goku

A mi się ta edycja podoba :)... Może nie tak jak pierwsza i trzecia, ale na pewno bardziej niż beznadziejna druga edycja, która była moim zdaniem najgorsza... Nie mogę zgodzić się z tym, że ta edycja bardziej przypomina Bar niż Big Brother'a, ponieważ oglądałem trzecią edycję Baru(i początek czwartej) i moim zdaniem Big Brother 4.1. ma bardzo mało wspólnego z tamtym reality. Na niektórych forach internetowych zauważyłem też, że ludzie o wszystko obwiniają TV4... Co TV4 ma z tym wspólnego?? TV4 tylko emituje program, a za jego produkcję odpowiada Endemol i ATM...

Rosa

Cytat: GokuNa niektórych forach internetowych zauważyłem też, że ludzie o wszystko obwiniają TV4... Co TV4 ma z tym wspólnego?? TV4 tylko emituje program, a za jego produkcję odpowiada Endemol i ATM...
Dlatego MY obwiniamy ATM i Endemol Polska  :zabek:

Toni

Grupa ATM to będzie zawsze Bar co widac nadal w montażu codziennych odcinków. Kilkanaście razy w kązdym z odcinków ukazywanie tego samego. Rozumie,że ktoś może nie widzieć pewnych wydarzeń,ale bez przesady.

joker

Cytat: ToniKilkanaście razy w kązdym z odcinków ukazywanie tego samego
Dla mnie jest śmieszne, kiedy przed reklamami puszczają skróty "a po przerwie..." i raz naprzykład się zdarzyło, że leciał tam zwiastun sytuacji, która była już pokazana w danym odcinku :los:

Toni

Dokładnie tak! Dlatego grupa ATM jest dla mnie nie profesjonalna w tym co robi. Zamiast powielać kilkakrotnie coś mozna wyemitować inne sceny,które napewno są także godne uwagi. Bywało,że w programie "Prosto z domu" pokazywano jakby skrót tego co będzie o godz 20:00,póżniej znów troszke więcej dodane o 20:00 no i znów w extra...??? Różnie z nimi to bywa. Mają jeszcze czas pokazać klasę. Przed nami 2,5 miesiąca Big Brother 4.1. Śmiać mi sie chce gdy w programie na niedzielę 7 pażdziernika zobaczyłem między Big Brother Ring a Big Brother Ring-wyniki Big Brother Show-skrót...??? BEZ PRZESADY!

mseptember

Ostatnio zauważyłem, że tracę zainteresowanie tym programem. Ja wiem, że każdy RS jest w większym lub mniejszym stopniu manipulowany przez produkcję, pokazuje nam się tylko wybrane sytuacje, łatwo wskazać kto jest ten dobry, a kto jest zły, chociaż w rzeczywistości może być zupełnie na odwrót. Ale w tej edycji wyjatkowo czuję, że wciska mi się kit. Nie żebym miał siedzieć i 24 godziny na dobę oglądać co się dzieje w domu, ale chciałbym wiedzieć, że w każdej chwili moge tam zerknąć. Tymczasem BRAK kamer na żywo - bo to co jest trudno tak nazwać - wywołuje we mnie uczucie totalnego braku informacji o wydarzeniach w domu. Żeby chociaż na tej oficjalnej.. nie wiem jak to nazwać... żeby chociaż można było znaleźć jakąś bieżącą informację o tym co się teraz dzieje w domu. Ale gdzie tam. A filmy... zauważyliście że nie ma żadnych informacji o dacie i godzinie? Ogólnie mówiąc: ble...

Toni

Moim zdaniem produkcja Big Brother 4.1 grubymi nićmi jest szyta.Że tak naprawdę to coi się dzieje w domu jest wg ułozonego scenariusza. Wcześniej kłótnie,teraz wybryki pod kołdrą i romanse...

molko

Toni, spoko! gdyby chociaż oni wyreżyserowali ten program w ciekawy sposób i bez ściem, ze nominacje są na żywo idt. to może i było by ciekawie i fajnie, ale jak widze, że ładują do domu ludzi, którzy niczym praktycznie się nie wyróżniają, to już BB2 miało ludzi, którzy różnili się osobowością i wyglądem bardziej niż w BB4

Toni

Dobrze,że wczorajsze Nominacje odbywały się Na żywo. Nie podobało mi się to gdy poprzednie nominacje nie były Na żywo. Dobrze chociaż że Kuba nie powiedział,że to Na żywo bo i tak każdy widziałby że to kłamstwo. Znów wczorajszy program do po 21:10 trwał. Z programem Na żywo tak to jest więc jest po czym poznać.

chatiflatt

Cytat: Tonigrupa ATM jest dla mnie nie profesjonalna w tym co robi. Zamiast powielać kilkakrotnie coś mozna wyemitować inne sceny
a czy TVN nie robił identycznie [a nawet gorzej, bo w Extra powtarzał wszystko z odc o 20 plus na sam koniec scena spod prysznica] ?
Cytat: ToniNie podobało mi się to gdy poprzednie nominacje nie były Na żywo. Dobrze chociaż że Kuba nie powiedział,że to Na żywo bo i tak każdy widziałby że to kłamstwo.
Plusy i Minusy też były na żywo a wystarczy posłuchać relacji byłych uczestników, jakie cyrki sie tam odprawiały ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Zgadzam się,że edycje TVN i programy Big Brother Extra zawierały sceny jak z odcinka z godz.20:00. Nie chodzi mi tylko i wyłącznie o materiały w odcinkach Extra które są powielane tylko ogólnie w każdym z programów. Teraz jeszcze dojdzie Big Brother Show i znów po raz któryś te same sceny. Grupa ATM jest często daremna w montowaniu odcinków.