Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Pudelek

Wielki Brat chętnie wymienia uczestników. Tych którzy wypadli za złamanie regulaminu mi nie szkoda. Ale uważam, że Ewelina i Adrian byli prowokowani do odejścia. A wszystko po to by wprowadzić nowych mieszkańców.
A przecież nie o ilość, a jakość chodzi!

Luxis

Nie zgadzam się, co to znaczy wymienia uczestników?? Przecież tak nie jest... jeszcze nikogo nie "wymienił".

Showmag

Nowi uczestnicy poszukiwani
Opublikowano: 2007/10/12 18:20:00

Już niebawem do Domu Wielkiego Brata wprowadzą się nowi uczestnicy. Potencjalni mieszkańcy poszukiwani są pośród internautów.

Każdy, kto chce zamieszkać w Domu Wielkiego Brata, musi do 17 października założyć konto na oficjalnej stronie programu, umieścić na profilu swoje własne zdjęcie oraz krótką prezentację filmową. Następnie należy wysłać e-maila na odpowiedni adres internetowy i czekać na odpowiedź. Najciekawsi internauci w ciągu 10 dni wejdą do programu "Big Brother" i staną się pełnoprawnymi uczestnikami.

FK

Dziwne, że spośród 6,5 tysiąca osób, które wzięły udział w castinagach w okresie czerwiec - sierpień nie znaleziono interesujących osób pomimo spotkań, zadań, testów etcetera a teraz w ciągu 10 dni Producenci znajdą ciekawych uczestników (...)

chatiflatt

czy to będzie casting? czy po prostu zadecyduje to jak się zaprezentujesz? bo skoro tak - to wpuścić mogą jakiegoś ukrytego zboczeńca..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mesto

Dzisiaj kończy się termin przyjmowania zgłoszeń. Jestem ciekawy jak to będzie...

Z racji tego, że jestem na tym forum przyznam wam się, że trzy minuty temu wysłałem swoje zgłoszenie ^^

A z filmiku nie jestem w pełni zadowolony bo mało czasu miałem i inne priorytety. https://bb4.tivi.pl/Media/31018

Showmag

Internetowy casting dobiegł końca
W dniu dzisiejszym zakończył się internetowy casting na nowego uczestnika programu "Big Brother 4.1".

Casting na nowego mieszkańca rozpoczął się w ubiegły tygodniu. Każdy, kto chciał zamieszkać w Domu Wielkiego Brata, musiał do 17 października założyć konto na oficjalnej stronie programu, umieścić na profilu swoje własne zdjęcie oraz krótką prezentację filmową. Następnie należało wysłać e-maila na odpowiedni adres internetowy i czekać na odpowiedź. Już niebawem widzowie przekonają się, kto został zwycięzcą castingu i zamieszka w Domu Wielkiego Brata.

Toni

Na forum bb4.tivi.pl w dziale profil można zaobserwować bardzo ciekawe osoby z wyglądu ale i z charakteru czytając o nich. Więc sądzę,że do domu dostaną się spox osoby. Czyżby tym dniem była niedziela? Po opuszczeniu domu Joli,Adriana czy też Agaty w domu zostanie z Asią i Mariuszem 8 osób. Dojście Pawła 9 do niedzieli np i w niedzielę 3ka z profilu i jest komplet-12stu mieszkańców. Mogło by tak być. Albo żeby nie było takiego natłoku w ciągu kilku dni to osoby wybrane z profilu mogłyby wejść w niedzielę następną.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Powiedzcie mi, bo chyba jestem 'mało kumaty', czemu ma służyć ten dodatkowy casting i dodatkowe 'napełnianie' Domu?
Po co? Czy ta edycja będzie trwała nieprzerwanie, póki oglądalność drastycznie spadnie?
nie rozumiem....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Don

Cytat: chatiflattPowiedzcie mi, bo chyba jestem 'mało kumaty', czemu ma służyć ten dodatkowy casting i dodatkowe 'napełnianie' Domu?
Po co? Czy ta edycja będzie trwała nieprzerwanie,
Rewelacyjny pomysł !
Brawo chatiflatt ! Mam nadzieje że wielki brat czyta to forum i wykorzysta ! Należałyby Ci sie wtedy tantiemy !  :bravo:

chatiflatt

I ogromna gaża za pomysł hie-hie
Barbara Weston

FK

No i wyobraźmy sobie, że edycja trwa nieprzerwanie. Nieprzerwanie też Produkcja zatrzymuje ciekawe postaci (czytaj: Jolanta) w Programie. A jak Jej skończą się błyszczyki i akryl, to cooooo..?

chatiflatt

możemy się śmiać, domyślać się, ale nadal nie wiadomo - po co ten casting.
Bo, o ile dobrze pamiętam ze spotu reklamowego, Jakub mówi nie o uczestniku wyłonionym z castingu  internetowego który zamieszka w przeciągo najbliższych 10 dni w Domu, ale o uczestnikach.

Moje pytanie nadal aktualne - PO CO?
jak myślicie?
Barbara Weston

FK

Może wreszcie Producenci wzięli sobie do serca burzę związaną ze złamaniem podstawowej zasady programu o nieznających się uczestnikach..? Może chcą się zrehabilitować..? :los:

Fireman

Hmmm z tego co pamietam to w poprzednich edycjach do domu takze dolaczali kolejnie mieszkancy ale z tego co takze pamietam to zastepowali oni mieszkancow wyrzuconych z powodu zlamania regulaminu lub takich ktorzy sami z wlasnej woli opuscili Dom. Dlugosc edycji byla scisle okreslona natomiast w obecnej chyba nie jest to do konca przewidziane przez tworcow programu , ciekawe jest rowniez to kiedy mieszkancy "starzy" zbuntuja sie przeciwko ciaglemu wciskaniu im nowych konkurentow :D W koncu tu chodzi o pieniadze ,  a jak wiemy jesli chodzi o pieniadze to nie ma totamto :D