Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

slawek

A ile wogóle miało być osób w programie? Skoro jedna weszła za karnie usuniętą Kasię to musiała się o tym dowiedzieć w czasie trwania pierwszego tygodnia i wie co się działo na zewnątrz. Tylko jesli rzeczywiscie tak było to która to osoba... :hmm:
Sławek

Showmag

Myslę, że nie ma sensu się nad tym zastanawiać - w tej edycji nie ma żadnych zasad.

Pudelek

Zauważyliscie, że dosć dużo osób dostało się do programu z castingu w Londynie?

FK

Tja... Sposób na sciągnięcie ludzi do kraju..? Z castingu w Londynie jest Tomek P., Agata G., Jola R., Gerard S. i chyba Iza - nie wiem, gdzie byla na castingu, ale mieszka w Australii.

Sympatyk

Cytat: FKJakie mogą grozić uczestnikom półfinałów lipcowych konsekwencje prawne, jesli nie mają podpisanych ŻADNYCH kwitów?? Umowę z Endemolem podpisywalismy w dniach 8-9 sierpnia, więc jak można pociagać mnie do odpowiedzialnosci za cos, co powiedziałam do tego dnia o castingach! BZDURA!!!! Jawne wykpienie się z odpowiedzi i basta.
Cos żle zrozumialem czy też startowałas do programu i się nie dostałas ?

FK

Heheheh... Jestem w Finałowej 40-stce ;)

slawek

FK a jak to jest? Patrząc z perspektywy trwania programu żałujesz że nie weszłas do domu?
Sławek

FK

Trudno powiedzieć... Oglądając BB wnerwiam się na brak zasad i nieprzestrzeganie Regulaminu i chciałabym tam wsadzić swoje 2 grosze. Ale z drugiej strony: dwulicowosć, chamstwo, wulgarnosć - nie przekonują mnie. Obawiam się, że gdybym weszła teraz - wyleciałabym po trzech dniach ;)

Luxis

Ale jest tam "gorąco", bardzo kontrowersyjnie, a ty jestes bardziej spokojna czy dynamiczna własnie? ;)

joker

FK, jesli będą odpadać w takim tempie jak obecnie to masz jeszcze duże szanse wejsć do domu. Narazie rozpoczyna się 3 tydzień i 3 osoby odpadły, a 2 poważnie zastanawiały się (lub nadal zastanawiają) nad odejsciem.

FK

Nie jestem osobą, która potrafi szeptać za czyimis plecami. Nie znoszę tego. Mówię wprost, ale nie obrażam przy tym ludzi. I nie pozwalam, by inni obrażali mnie. Można w inteligentny sposób kogos sprowadzić do parteru. Jak? Na niejeden cyniczny i chamski tekst Tomasza zapewne położyłabym się na podłodze. Gdybys ktos zapytał - dlaczego? - odpowiedziałabym, że zniżam się do poziomu Tomasza (...) To tyle. Narazie tyle.
Cytat: Luxisa ty jestes bardziej spokojna czy dynamiczna własnie?
Nie wiem - zależy od sytuacji. Jeżdżę scigaczem i robię swetry na drutach, więc zinterpretuj to sobie po swojemu ;)

Nerox

FK

Kompletnie nie kojarzę tej dziewczyny, ale dobrze znam Marcina, o którym pisze. Marcin również znalazł się w finałowej 40-stce. Pozdrawiam @ll.

Pudelek

Cytat: FKZ castingu w Londynie jest Tomek P., Agata G., Jola R., Gerard S. i chyba Iza ...

Na castingu w Londynie był też Bartek. Na YouTubie znalazł się filmik z jego udziałem wśród relacji z tego castingu.
No i chyba Magda też jest z tego castingu...

FK

Tak! Magda też jest z Londynu. Ale Bartkiem mnie zaskoczyłeś... Byłam pewna, że jest stąd.