Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Showmag

ja juz jestem do tej osoby zrażony ;)

wg mnie nie ma nic interesującego w personkach, ktore życie poswięcają na imprezki i panienki, do tego lans i różowa koszula (a ten opis wskazuje, że to jest styl zycia preferowany przez tą osobę).

to nie żadna osobowosć, a raczej taki standard człowieka dzisiejszych czasów. osobiscie wolę zobaczyć charakternych ludzi z pasjami, innych od tych typowych imprezowych super-wypasionych-krejzoli. :disappointed:

FK

A tajemnicza 12-stka miała pozostać anonimową do niedzieli (...) I o co tu chodzi..? brzezina2103 - rozwaliłes mnie tym pukaniem się w głowę :bravo:

chatiflatt

Cytat: Aaragornja juz jestem do tej osoby zrażony ;)

wg mnie nie ma nic interesującego w personkach, ktore życie poswięcają na imprezki i panienki, do tego lans i różowa koszula (a ten opis wskazuje, że to jest styl zycia preferowany przez tą osobę).

Dokładnie. muskuły, białe zęby, bajer wciskany 'lachonom'  :boks:  30letni dzieciak

FK, mielismy już tu 'jatkę' z jednym takim "uczestnikiem" przez całe dzisiejsze południe. Gosciu podawał sie najpierw za swojego kumpla, petem za swoja fanke a jeszcze potem za jeszcze jedną swoją fankę [posmiałabys się ale już Admin skasował]. Jesli on wejdzie [+ ten z twojego posta, + ta gwiazda CKM] to kurcze, co ja bede oglądał, pojedynek lansów?

P.S.ik
Cytatinnych od tych typowych imprezowych super-wypasionych-krejzoli.
czyżbys był takim samem fanem Mariolki-krejzolki jak ja, Aaragornie??  :yeah:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

nic nie zostało usunięte :) wszystko znajduje się w temacie: "sztuka fotografii": https://showmag.info/forum/topics2/sztuka-fotografii-vt717.htm

a Mariolka jest cudna ;)
szok przeżyłem dopiero kilkanascie dni po obejrzeniu pierwszego klipu - gdy zorientowałem się, że "krejzol" to teraz jeden z głownych okreslnikow wsrod tej calej polskiej mlodziezy :gwizd:
Boję się, że jesli zbyt wielu takich "krejzoli" znajdzie się w domu BB to będzie to "normalnie masakra, generalnie lansik i po prostu wypas odjechana krejzolska jazda".

a mnie już ciarki przechodzą na samą mysl o takim slownictwie :sciana:

FK, daj nam cień nadziei, że co najmniej połowa uczestników będzie potrafiła się wysłowić  :prosi:

chatiflatt

ano będzie potrafiła. a to:
Cytat"normalnie masakra, generalnie lansik i po prostu wypas odjechana krejzolska jazda".
?? ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

a co w tym niezrozumialego? :ubaw:
języka małolatów nie rozumiesz? :)

tv4 pokazuje już uczestników, ktorzy w niedzielę zamieszkają w Domu BB.
Tyle, że są to ich wirtualne odpowiedniki :co?:

chatiflatt

zacytuję mojego dziadka
CytatJa sie smnieje :D:D
a więc 12 jest wybrana,,,,,,
FK, nie należysz do niej?

Aaragornie, na forum znalazłem wpis, iż Donia nie bedzie jedną z 6 dziewczyn, że sama tak napisala. Czy to prawda? bo nie moge znaleźć jej wpisu.
Barbara Weston

Showmag

Zarówno FK jak i Donia nie pojawią się w BB4.1
Donia sama to przyznała, a FK napisała, że "Kibicuje finałowej dwunastce", co mówi samo za siebie.

donia

Kochani...mnie nie bedzie za zadne pieniadze tego swiata....nie dla mnie lansik.....biale zeby i obcisle koszulki.Chcialam pokazac cos glebszego....ale to chyba nie BB w stylu nr.1...Szkoda....Pozdrawiam.

Showmag

Z tego co napisałas domyslam się, że sama zrezygnowałas z udziału w programie...

myslę, że z każdym kolejnym reality show po BB1 coraz bardziej wszystko opierało się na eksploatacji ludzi, a nie na pokazaniu ich wnętrza; tym bardziej na Twoim miejscu nie wziąłbym udziału w takim programie.

Wg mnie podjęłas dobrą decyzję :kciuki:

marco

mmhh...mi sie przepomina taka historyjka, gdzie lis widzi wysoko nad sobą dobrą winogronę i chce ją złapać i zjesć...po róźnych próbach nie udało się złapać tej winogrony...za wysoko! a lis mówi...ach...pewnie nie była taka smaczna, dobrze że nie udało mi się ją złapać. Nie jest tak Donia? ;-)

FK

Moi Mili - mam podobne podejscie do tematu, jak Dominika. Miało być reality show, a co będzie..? Nie wiem... Aż boję się pomysleć... Nie chciałabym nikogo z uczestników urazić, ponieważ znam ich tylko z castingów, ale wolałabym mieć możliwosć poznania przez szklany ekran ludzi ciekawych - z pasjami, zainteresowaniami innymi niż tylko modne ciuchy, ekskluzywne marki samochodów i nowoczesne metody walki z celulitem. Jednym słowem: OSOBOWOSCI. Może dane mi będzie zostać mile zaskoczoną, bo okaże się, że tacy ludzie wchodzą do BB. Oby (...)

FK

I jeszcze jedno: obym słyszała ciekawe dyskusje, w których - broń Boże - dominującymi słowami nie będą: "zajebiscie", "krejzole", "ogarnąć" itp...

chatiflatt

co za cynizm, marco, nie spodziewałem sie tego po tobie :co?:
Barbara Weston

Showmag

Cytat: marcoNie jest tak Donia? ;-)
zważywszy, że wszystko wskazuje na to, że Dominika sama zrezygnowała z udziału w programie, to chyba jednak tak nie jest...

i nie trzeba być ekspertem by wiedzieć, że udział w każdym reality show to jak otrzymanie najsłodszego owocu z robakiem w srodku. łykasz owoc, a cos zjada Cię od srodka.

i dopiero po wyjsciu z programu wiesz, jakie były proporcje słodyczy i robactwa :devil: