Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Rosa

12 osob to na pewno będzie tylko na początek. Nie da się zrobić programu trwającego 3 miesiące z 12 osobami więc conajmniej kilka osób w trakcie programu pewnie jeszcze dojdzie.

chatiflatt

zrobia cyborga, nalepia xero stworzonego avataru i nazwa Frytka2
XD  XD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

donia

donia

Ale mnie ten pudelek zbesztal....nawet nie przypuszczalam....ze moge wsrod ludzi wywolywac takie emocje....bylam na wakacjach.pozdrawiam Was kochani.Pa

mir123bych

macie jakies przecieki kto na 100% się dostanie?? Ja mam swoją faworytkę ale nie zdradzam :D

FK

mir123bych - mamy, mamy... Ale zdradzać nie możemy ;)

Pudelek

Tam nic konkretnego nie ma poza tym co ten gosciu robi. W 40 się też znajduje. Więc ma szansę taką jak inni.

Showmag

a co tam jest za info? nie ma tam nic, czego wczesniej bysmy nie wiedzieli.
przeciez nie jest tam napisane, ze ta osoba WCHODZI do programu, ale MA SZANSĘ wejsc (tak jak 40 innych kandydatow pokazanych na stronie oficjalnej). proszę czytać ze zrozumieniem i nie publikować wtórnych informacji.

marco

nie wiedziaelm ze marco zna kasię. chyba duzo nie wiem.....ale milo ze wspominają tez o mnie, tylko szkoda ze w takim temacie :/

Showmag

Cytat: doniaAle mnie ten pudelek zbesztal....nawet nie przypuszczalam....ze moge wsrod ludzi wywolywac takie emocje....bylam na wakacjach.pozdrawiam Was kochani.Pa
wracając do tematu... pudelek jedzie po wszystkich rowno i żeruje na tanich sensacjach. ciekawi mnie, czy osoby pracujące przy tego typu stronach i biorące za to kasę czują się spelnione zawodowo :los: ja bym nie mogl patrzec w lustro wiedząc, że biorę pieniądze za gnojenie ludzi.

A Twoj udzial w bigbrother pewnie tylko dałbym im i mlodocianym internautom pożywkę do prowadzenia dalszej pisaniny. Gdybym mial się postawic na miejscu producentow, to bylabys pierwszą osobą zaangażowaną do programu, ale gdybym miał się wcielić w Ciebie, to za nic nie pojawiłbym się w reality show. Ot - takie programy ogląda wielu ludzi - zwłaszcza mlodzików, ale zazwyczaj niezbyt inteligentnych, ktorzy potem wyładowują swoje frustracje dnia codziennego na forach internetowych, nie licząc się z nikim i z niczym.

Więc jeżeli idzie o fakt, że nie pojawisz się w bigbrother, to myslę że będzie to ze szkodą dla programu, ale jednak z większym pożytkiem dla Ciebie...

joker

Może pudelek zaczął jakis cykl newsów "poznajmy kandydatów do domu Big Brother" - na każdego próbują cos znaleźć :los:

chatiflatt

o boshh :plask:
na mój głos może on liczyć także - w pierwszym tygodniu do odstrzału
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston