Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

FK

Myslę, że byłoby to możliwe, ale niesmak by pozostał (...) A co, marco - wchodzisz..? Hehehe! Poza tym przypuszczam, że uczestnicy spotkają się kilka dni wczesniej - wiecie: próby "wejscia", próby mikroportów, mikrofonów, kamer itp., itd... Miłego for @ll

marco

nie! nie wchodzę! to tylko tak mowie, wszyscy patrzą na ci co w 40ce a np. wchodzi ktos zupelnie inny bo znalezli miedzy czasie ktos kto tam pasuje lepiej

joker

trochę smiesznie by było. Nawet nie musi się to zdzarzyć przypadkiem - jedną osobę mogli specjalnie od samego początku odizolować od reszty castingu, żeby nie mogła nawiązać kontaktu z innymi. Była by to duża niespodzianka zarówno dla widzów i uczestników - ciekawe jak by się zachowali w obec kompletnie nie znanej osoby.

chatiflatt

Cytat: FKprzypuszczam, że uczestnicy spotkają się kilka dni wczesniej - wiecie: próby "wejscia", próby mikroportów, mikrofonów, kamer itp., itd...
FK, czyżbys jednak nie była uczestnikiem [...castingu??] ?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Sprawdź mnie w finalowej 40-stce, brzezina2103 ;))

slawek

Cytat: FKSprawdź mnie w finalowej 40-stce, brzezina2103 ;))

brzezina wczesniej już były pewne tropy podane kto to może być :)
Sławek

chatiflatt

FK, ja wiem, KIM JESTES, jesli jestes tym za kogo sie podajesz. ja zarejestrowalem sie dopiero 24, a moglem sciemniac, ze jestem jednym z 4o, zwlaszcza ze jest tam gosciu o takim samym imieniu, hehe ;PP

a Ty piszesz, że pewnie uczestnicy ćwiczą "wejscia". stąd moje podejrzenia ;>
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Ależ ja nie mam powodów do podawania się za kogos innego! FK - to eFKa. Nawiązując do prób - moje podejrzenia i babska intuicja... Nie wierzę, żeby poszło na żywioł. Nie wierzę. brzezina2103 - Ty jestes w tej 40-stce, czy nie, bo już nie kumam.

chatiflatt

Barbara Weston

Pudelek

Wiemy, wiemy. Miałem około południa wrzucić ten artykuł ale już wszyscy go tu przeżywali. Widzę, ze Pudelka czyta o wiele więcej osób  :devil: .
Mi w tym artykule podoba sie dołączone foto  :love:  :P  :los: . Zacząłem się zastanawiać na ile jest związane z tematem  :devil: .

chatiflatt

foto?? taaak - krzywy nos. czyli że jest stare XD XD
Barbara Weston

Pudelek

Nie. Jakbym nie był wtajemniczony to po zdjęciu doszedłbym do wniosku, że to Frytka jest tą transseksualistką. I nawet by cos pasowało. Kiedys już się pojawiły takie opinie...

marco

myslalem ze sie dowiem cos nowego a jednak nic :-( nie macie jakiegos informatora? ;-) nie tylko kobiety są ciekawe i niecierpliwe :D

chatiflatt

ale pudelek.pl podaje że Dominika jest już uczestniczka BB4 a nie finalistką. mają jakies informacje ktorych nam brak? czy zwyczajna plota? fakt faktem Dominika nie pisze ostatnio... :(
Barbara Weston

kaja

lepiej przestacie gadać w kółko o tym samym i napiszcie co sądzicie o 13 uczestniku
źródło tele tydzień:
" Miłosnicy sieci sami będą mogli tworzyć wirtualne potacie do złudzenia przypominające żywych ludzi tzw. awarty. Jesli duża liczba internatów wykreuje taką samą postać (czyli swoje alter ego) , którą będzie chciała oglądać na ekranie , my wprowadzimy ją do domu wilekiego brata- zapowiada Filip Pietkiewicz, przedstawiciel firmy  ATM. W jaki sposób to bedzie możliwe? - Nie mogą na razie zdradzać szczegółów - ucina tajemniczo."