Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

chatiflatt

Podmark, zgadzam się z tobą, "kontrowersyjna osoba wywołałaby pewien szum i przyciągnęła przed ekrany trochę widzów" jednak ten szum nie byłby zapewne do końca pozytywny. Można tu przytoczyć przykład "There's something about Miriam".
Format zupełnie o czyms innym, jednak sama Miriam stała się później obiektem kpin.

FK, mogłabys mi przypomnieć, w czym można było cię zobaczyć w Polsacie? :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Miriam została negatywnie oceniona przede wszystkim dlatego, że oszukała osoby, którym zależało na niej. Zakpiła z ich uczuć. A Dominika nikogo nie oszukuje. Różnica jest spora.
Ja jeszcze raz powtórzę swoje stanowisko. Jestem za osobami, które już się gdzies pojawiły.  Chociaż są wyjatki. Kasia Szafron nic nie pokazała poprzednio i zapewne tym razem byłoby podobnie.
Z Dominiką to nie odgrzewanie kotletów. W "Gladiatorach" sprawa się praktycznie wydała po jej udziale w programie.
A jesli chodzi o osoby które pojawiły się na przykład w teleturniejach to zupełnie inna bajka. Żadna druga szansa. Zresztą sam nie chciałbymbym mieć szlabanu na programy reality show tylko dlatego, że brałem wczesniej udział w "Grze w ciemno" :los:

Rosa

Pamiętajcie uczestnicy i potencjalni uczestnicy że po starcie programu kończy się taryfa ulgowa i wszelka krytyka będzie wszechobecna i co więcej nawet milo widziana  :zabek:
Na tym polega ten program i nasza radosć z jego komentowania. :terefere:

joker

Cytat: PudelekZ Dominiką to nie odgrzewanie kotletów. W "Gladiatorach" sprawa się praktycznie wydała po jej udziale w programie.
Czyli podobnie jak u Miriam sprawa została zatajona (jesli naprawdę uczestnicy o tym nie wiedzieli), więc z tego co napiałes wynika, że zostali oszukani. Ale nie chcę się wdawać w rozmowy na ten temat, bo ani nie mam wystarczającej wiedzy ani to nie miejsce ;)
Co do udziału Dominiki w BB wyraziłem już swoje na ten temat kilka stron temu. Dominika już po samym programie nie ukrywała się ze swoją historią i jawnie głosiła ją w telewizji. Widziała jak ludzie to odbierają (no własnie, ciekaw jestem jak to ludzie odbierali?) i skoro zdecydowała się na wzięcie udziału w BB to znaczy, że ma swiadomosć co to ze sobą niesie i jest na to gotowa. W każdym razie, jesli się dostanie do domu Wielkiego Brata to życzę jej powodzenia w trakcie i po programie ;)

Pudelek

Jesli chodzi o odgrzewane kotlety, to postanowiłem sprawdzić co o Kasi Szafron było pisane na tym forum w temacie Baru Europa.
Przeczytałem 500 postów i znalazłem tylko 3 opinie poswięcone jej osobie:
Cytat: lukasz900Kasia-- no tak ciało ma ładne ale twarz... o matko!!! chyba ospy nie wyleczyła
Cytat: luxisszkoda, że Kaska odpadła, i tylko taką różnicą głosów...
Cytat: marcizaja uwazam ze ta Kasia powinna wrocic fajna dupka byla i podobno juz byl jakis ostry sex tam prawda?:>
:los:
No i przy postach o Marco było cos o Kasii.
Tak wiec Kasia to szara myszka, która nie powinna czego szukać w BB. No chyba, że producenci kierują sie tokiem myslenia użytkownika marciza. :los:

FK

brzezina2103 - w Grasz czy nie Grasz ;)

voytasss

a ta Dominika miala penisa bo nie wiem? :>

jelsi chodiz o uczestnikow to ogladalem wywiad to ta 40 tam pokazana to i tak sciema bo oni juz wybrali cala 12 sposrod nich wiec nie kumam po co umieszczali tam tych wszystkich ludzi :)))

FK

voytasss - po to, by ludzie zastanawiali się i spekulowali, kto z nas będzie mieszkał w Domu BB ;)

Showmag

poza tym - tak jak już zostalo wczesniej powiedziane - dobrze byloby przeczytac wczesniejsze strony i nie pisać o czyms, co już wiadomo (w tym wypadku o fakcie, ze dwunastka zostala wybrana)

ja od siebie dodam, ze zaluje braku Dominiki w programie. nie jestem za "odgrzewanymi kotletami", bioracymi juz udzial w reality shows, ale w wypadku Dominiku uwazam, że ma duzy potencjal, a i moglaby przyciagnąć widzow.
ponadto jej udzial w programie spowodowalby pewne zaznajomienie się spoleczenstwa z sytuacją takich osob, choć można by tu się powaznie zastanowić, czy w naszym drobnomieszczańskim kraju spotkaloby się to z odpowiednim zrozumieniem i czy dla Dominiki udzial w takim widowisku byłby wart swieczki.

podmark

Czytając Twój post Aaragornie przyszła mi do głowy pewna mysl. Być może Dominika pisząc, że nie weźmie udziału w programie chciała nas lekko zmylić (a także tych uczestników ubiegających się o wejscie do programu i odwiedzających to forum). Być może nie wejdzie w podstawowej 12-stce, a może np. zamieszka w Tajnym Pokoju :). Na pewno jakies twisty zastosują, więc czemu nie mieliby wybrać akurat tego ? Poza tym, na 1100 m. kw można ukryć bardzo dużo :D. Np. cały drugi dom dla uczestników (hehe - BB - Sciana ?  :zabek: )

FK

Własnie - nikt nic nie mówi ze względu na klauzulę poufnosci. Zresztą jaką mielibyscie satysfakcję wiedząc, kto z tych 40-stu osób będzie mieszkańcem Domu BB..?

chatiflatt

hmm,,,  masz rację, FK, żadną. moim zdaniem nie powinno być nawet zdjęc tej 40tki. wystarczylaby informacja - 20 mezczyzn i 20 kobiet. do wrzesnia wybierzemy po 6.
taka aura tajemniczosci...
Cytat: Aaragorndobrze byloby przeczytac wczesniejsze strony i nie pisać o czyms, co już wiadomo (w tym wypadku o fakcie, ze dwunastka zostala wybrana)
ja od siebie dodam, ze zaluje braku Dominiki w programie.
prosze, wyjasnijcie mi to "łopatologicznie". czy to znaczy ze 12 juz jest a ta lista na stronie to sciema? a Dominika, nie znalazlem wpisu w ktorym neguje swoj udzial.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Cytat: brzezina2103hmm,,,  masz rację, FK, żadną. moim zdaniem nie powinno być nawet zdjęc tej 40tki. wystarczylaby informacja - 20 mezczyzn i 20 kobiet. do wrzesnia wybierzemy po 6.
i o tym też już była mowa. temat: https://showmag.info/forum/topics23/casting-na-uczestnikow-zlamano-glowna-idee-programu-vt677.htm

Cytat: brzezina2103prosze, wyjasnijcie mi to "łopatologicznie". czy to znaczy ze 12 juz jest a ta lista na stronie to sciema? a Dominika, nie znalazlem wpisu w ktorym neguje swoj udzial.
ale jak to bardziej lopatologicznie wyjasnic? na stronie jest lista 40 osob, ale 12 juz wybrano, ale jeszcze nie ujawniono. co do wpisu Dominiki - wystarczy poszukać.

marco

a co bybyło jakby się znalazł w domu BB ktos nie z tej 40tki?????? .................

Nerox

BB4 już wzbudza kontrowersje. Szkoda tylko, że tyczy się to jednej z uczestniczek :/

https://pudelek.pl/artykul/4907/kobieta_po_zmianie_plci_w_big_brotherze_4/