Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

slawek

A skąd macie takie przecieki??

Aha, dobra już znalazłem :)

Ta Gaweda Agata pierwsze miłe wrażenie zrobiła hehe
Sławek

podmark

Sławku - to nie przecieki, tylko oficjalne informacje. Wejdź na stronę www.bigbrother.pl i sam zobacz.

slawek

Znalazłem już i obejrzałem. Naprawdę Kasi NIE a Donia nas podebrała bo pisała że Jej nie zobaczymy w progamie a tu w pierwszej czterdziestce jest :)
Sławek

Pudelek

Może i się nie dostała... Srednio co trzecia osoba z nich wszystkich pojawi się w programie. Reszta jest tam tylko dla zmyłki.

podmark

Może Donia chciała po prostu zakończyć tę bezsensowną dyskusję, na temat tego, czy powinna wziąć udział, czy też. Zauważcie, że od czasu, gdy napisała, że jej nie będzie, nie wchodzi na to forum. A może już się dostała i tylko producent kazał jej to napisać. No cóż - byli też tu i ludzie z Endemola  :gwizd:

Co do obsady, to chciałbym, żeby znalazł się w programie ten skromny wizażysta z Wrocławia - Bartosz Lenert i ta słodka lesbijka :).

joker

No niektóre osoby ciekawe, znalazły się chyba nawet 2 albo 3 następczynie Karoliny Pachniewicz. Obstawiam, że dostaną się dziewczyna od prasowania - Gaweda Agata, koles z dredami - Mańka Paweł, serbka-polka, projektant mody/stylista z Wrocławia, lesbijka no i może Donia (chociaż jak bym nie wiedział kim jest to bym jej nie brał pod uwagę).

slawek

Cytat: jokerObstawiam, że dostaną się dziewczyna od prasowania - Gaweda Agata

Jak już wczesniej pisałem też stawiam na Gawede Agate, a co do reszty... nie wiem, może przejżę jeszcze raz te filmiki.
Sławek

Nerox

Misiak Agnieszka była na lubelskim castingu (kojarzę jej twarz z artykułu dot. eliminacji w lokalnej prasie). Jak dla mnie to taka frytka nr 2

ixa86

Ogolnie 1 wrazenie  jest takie, ze nikogo ciekawego tam nie ma. tzn pewnie sie potem okaze ze paru "barwnych" jest ale zeby ktos jakos super mi utknął w glowie to nie. Zapewne wybiora tcyh najbardziej charakterystycznych jak np. ta lesbijka. Oby nie Kasia Szafron( z mojego miasta  jeszce...) dla mnie nie jest ciekawa a wręcz drażniąca. Narazie tyle z obserwacji  :zabek:

joker

Te filmiki za mało mówią, żeby wychwycić kogos ciekawego. Bo co naprzykład można powiedzieć o kobiecie, która grzebie w torebce szukając telefonu... i tyle. To trochę za mało :/

podmark

Początkowo podobała mi się (jako potencjalna uczestniczka) Magdalena Białowąs. Przypominała mi trochę Manuelę ;). Jednak po dłuższym wpatrywaniu się w ten filmik uważam, że jest trochę sztuczna i gra :).

Ale w Domu BB można by było ją położyć  w jednym łóżku z tą lesbijką - byłoby wesoło  :los:

Showmag

Te niektore klipy to jakies pomyłki i nic nie da się z nich wywnioskować.
Choc przyznac trzeba, ze po obejrzeniu filmikow mozna co nieco powiedziec co do niektorych osob - od samozapatrzenia po orientację :P
Białowąs faktycznie chce być zabawna... ale drugą tak niepowtarzalną osobę jak Manuela bardzo trudno byloby znalezc i od czasów BB1 nikomu nie udało się tego dokonać (z wyjątkiem mnie:P)

Luxis

Po obejrzeniu tych filmików mam mieszane uczucia, naprawdę nie weim co o tym wszystkim sądzić, jeszcze jeden argument to taki, że Donia na serwis nie wchodzi, Marco też nic nie pisuje... Hmm, jestem naprawdę ciekawy co to będzie za edycja.
Taka jedna czarna tam jest na tych filmikach, która co chwile mówi, że nie wiem, no nie wiem, pamiętam ja z londyńskiego castingu chyba...
Poza tym nie ma tego robota :) hehe, ogólnie sporo osób jest z Wlk. Brytanii, z tamtejszego castingu...

jestem pewny, że przejdzie do BB:
Agata od prasowania ;) oraz Alicja Kulińska

już teraz nie cierpie takich babek jak niby Angelina Jolie a'la "kucze, no kucze" - Aga Orzechowska i Rutowicz Jolanta (wymysliła sobie bajke, że jest z rycerzami i lubi być w centrum i pier****ć, co za beznadziejny typ pustej tapetowej laski) - ich nie cierpie, ale znając życie któras sie dostanie :/
reszta komentarzy do poszczególnych osób w nastepnym moim poscie w tym watku :nie!:

Tom Kruz

Uwielbiam ''typ pustej tapetowej laski'' w reality show. Niech wybiorą jak najwięcej takich dziewczyn. Będzie na co popatrzeć :zabek:. Jesli chodzi o wymienione dwie panie to (ze zdjęcia) Aga - zdecydowanie tak, Jolanta - zdecydowanie nie. Już bardziej Joanna Chmielewska - ładne dziewczyny trzymajcie się :bravo:

FK

Macie rację: niewiele o uczestnikach można wywnioskować z tych filmików. Większosć z tych osób poznałam osobiscie i wierzcie mi, że to ciekawe osobowosci (...) Gratuluję pozostałym 39 osobom, które zaszły tak daleko! Media to władza. A któż z nas nie chcialaby mieć władzy..? SERDECZNOSCI :)