Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Toni

:) Klaudiusz nie Klaudiusz, Dominika bardziej mniej znana ale znana z innego reality. :)  :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mesto

Ja ci zaręczam, że nikt nie wie kto to Dominika. Serio. Jak ktos napisał. Kilku fanatyków jedynie. ;]

Gdyby nie cos takiego jak google to też bym nie wiedział ;]

slaverus

też mi się wydaje, że to nic złego by taka osoba , jak Dominika dostała się do BB. Chociaż dziewczyny nie znam ( może uda mi się ją poznać  dzięki BB 4.1) - myslę, że nic nie szkodzi na przeszkodzie bys wprowadziła się do domu WB ! powodzenia !

Rosa

Ja jestem przeciw powtórkom i nie chcialbym ponownie oglądać starych uczestników.
Dominiki może ludzie nie kojarzą ale bardzo szybko ją sobie przypomną.
A co do fanatyków, to przypominam że raczej tylko tacy będą oglądac BB w TV4 bo przecież na kilkumilionową widownię nie ma co liczyć.

Toni

Na jednej z czeskich stron internetowych jest wiadomosć o tym, że po 5ciu latach Big Brother powraca w Polsce  :)
Rosa popieram to co napisałas co do tego że powinno być STOP dla uczestników reality sprzed lat.Znani,mniej znani nie ważne.Nowa edycja z nowymi uczestnikami.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

neleh

Hej Toni!! Mógłbys podać adres tej strony?? Uważam że pojawienie się Dominiki w Big Brother wywoła małą burzę co sprawi że stanie się on ciut bardziej popularny. Mam nadzieje że była Gladiatorka dostanie się do Domu WB.

Korot7

Jesli nowa edycja to nie znani uczetnicy!!! Ciut wieksza popularnosc moze zdobyla bycala edycja all stars.  Nie chce krakac ale chyba tan program na tv4 nie wypali:/ :/

Pudelek

Ludzie! Pomyslcie jakby wyglądal Bar 3 bez Frytki i Iwony Guzowskiej! Dlatego własnie ja jestem za obecnoscią 2-4 osób już znanych.

slaverus

Pojawienie się bardzo znanych osób pokroju np.  Frytki jest bardzo złym pomysłem.  Jako gosć może się oczywiscie pojawić, ale nie na dłużej, bo to się szybko ludziom znudzi.... Bar 3 z założenia miał być taki, że jakies osoby z innych reality miały się pojawić, by "podciągnąć" to reality tv. Ale Bar to nie BB. Ten drugi ma swoje, zasadnicze reguły , których nie można łamać.

Moim zdaniem , jeżeli do BB 4 wybiorą ciekawe osoby, z dużą osobowoscią i zabawne, a nie tylko te z "parciem" na popularnosć , to nawet wizyty sławnych ludzi nie będą potrzebne by oglądalnosć wzrosła.

Wiele tez zależy, jaki będzie miał start BB w TV4. Na pewno 2 wrzesnia o 20.00 TV4 będzie miał sporą oglądalnosć (cicho liczę na jakis 1mln)  i mam nadzieję, że będzie to naprawdę profesjonalnie przygotowane show.  Jeżeli nie, na utrzymanie tej oglądalnosci nie ma co liczyć.. Ludzie choćby z czystej ciekawosci zasiądą przed tv, jeżeli się rozczarują - nie wrócą. Dlatego 2 wrzesnia musi być takie show , jakie żadna z wczesniejszych edycji nie miała.

podmark

Cytat: slaverusBar 3 z założenia miał być taki, że jakies osoby z innych reality miały się pojawić, by "podciągnąć" to reality tv.

Piszesz o "Barze 4", gdzie pojawiła się grupa "All Stars". W "Barze bez granic"  Frytka była na normalnych zasadach przyjęta.

Co do oglądalnosci startu :BB 4.1: to zobaczymy, jak to będzie. Konkurencja łatwa nie będzie. Polsat możliwe, że nada pierwsze 2 odcinki drugiego sezonu "Prison Break", TVN będzie miał "Sopot Festival", a Jedynka możliwe, że zacznie emitować w ten dzień serialową wersję "Ja Wam pokażę".

Rosa

Cytat: PikachuLudzie! Pomyslcie jakby wyglądal Bar 3 bez Frytki i Iwony Guzowskiej! Dlatego własnie ja jestem za obecnoscią 2-4 osób już znanych.
Tak samo beznadziejnie jak wyglądał.
O Frytce to nawet nie pamiętałem że była w Barze i dla mnie wciąż jest panną z BB a Iwona była KOSZMARNIE ale to koszmarnie nudna.

slaverus

Konkurencja faktycznie będzie ostra. Dawno tak ciekawie zapowiadającego się sezonu nie widzielismy. Szkoda by było, gdyby jednak BB przeszedł niezauważony. Liczę jednak ta zainteresowanie się mediami, które pisząc o tym reality zawsze mogą podciągnąć oglądalnosć.

Exile

A ja wam gwarantuje, że ludzie nie pamiętają Dominiki...

joker

pamiętają, czy nie pamiętają Dominika miała już swoje 5 minut. Moje zdanie jest takie - albo wszyscy nowi, albo edycjia all-stars. Trochę nie fair w obec pozostałych jest kiedy jeden z uczestników brał już udział w takim show. Kiedy wszyscy są nowi, każdy zaczyna od 0 i ma takie same szanse na zwycięstwo.

podmark

Joker i reszta - ale Wy jestescie nudni... Te 5 minut Dominika miała 6 lat temu i to wystarczająco długo, by mogła startować w kolejnych programach.

Cytat: Jokeralbo wszyscy nowi, albo edycjia all-stars
Na całym swiecie możliwe jest, że ktos bierze udział w kilku programach, a nie tylko w jednym. Ale co się dziwić - Polska zawsze ma problemy... I wina nie leży w Kaczyńskich, ale w mentalnosci obywateli...

Zresztą - możecie sobie pisać, co chcecie. Nikt nie będzie zwracał na Wasze zdanie uwagi. Po prostu, dla oglądalnosci zrobi się wszystko. A udział Donii jest jak najbardziej opłacalny zarówno dla TV4, jak i Endemola.